[ Dodano: 2009-08-08, 20:07 ]
A wlasnie kto chcial przyszpanowac stangiem gt 2005+ ze zderzakami od shelbyego i dostal baty od firebirda??

Jak niedawno byłem w Budapeszcie to natknąłem się tam na 05+ V6 Conv, nawet chwile się goniliśmyhorse pisze:a ja przejechalem pol europy slowacje, wegry rumunie, bulgarie i ani jednego konia na drogach u nas to jest nie do pomyslenia![]()
![]()
albo tu nie wiedza co dobra albo kanalami jezdza:)
Hej,Little Pony pisze: Jak niedawno byłem w Budapeszcie to natknąłem się tam na 05+ V6 Conv, nawet chwile się goniliśmyAle po drodze - fakt, żadnego innego Mustanga.
widzialem chyba tego czecha w Makarskiej, oprócz tego widziałem jeszcze jednego czarnego cabrio w chorwacji, mrugnął mi swiatlamikuczko pisze:Miałem okazję porozmawiać z jednym czechem z GT 2006 białym z błękitnymi pasami - ładnie wyglądało to zestawienie kolorów
No dokładnie, to on. Mieszkał w Makarskiejpaytoplay pisze:widzialem chyba tego czecha w Makarskiej, oprócz tego widziałem jeszcze jednego czarnego cabrio w chorwacji, mrugnął mi swiatlamikuczko pisze:Miałem okazję porozmawiać z jednym czechem z GT 2006 białym z błękitnymi pasami - ładnie wyglądało to zestawienie kolorów- ale to były jedyne konie jakie widzialem po drodze.
Mi bardzo dużo osób tak pokazywało, w większości motocykliści.paytoplay pisze: Jakis gosc mnie jeszcze dopadl w austri na autobahnie w mondeo i pokazywał kciuka ze jest OK
A mnie jakis gosc w Polsce wyprzedzil Opelkiem i pasazer pokazal mi palec (ale nie kciukapaytoplay pisze:Jakis gosc mnie jeszcze dopadl w austri na autobahnie w mondeo i pokazywał kciuka ze jest OK
Nie, no po prostu się dobrze bawiliśmy. Jak kogoś nowego spotykam, to raczej za nim jadę, aż się raczy zatrzymać i pogadać. Nie daję mu uciec, żeby nie wiem jak się starałRAFAŁ pisze:dawałeś się v6![]()
![]()
choć na bemowie niektóre v6 lepiej dawały niż gt
Rodzice jechali ostatnio do Tymbarku i z Gdowa dzwonili, że w drugą stronę minął ich czarny z białymi pasami, więc nie jesteśmy unikalnipavlito pisze:
W pn. ok. 21 z CH Targówek wyjechał czarny z białymi pasami S197, ale nie wiem V6, V8?
Był za daleko i światła nas podzieliły, więc go już nie znalazłem. Szkoda, bo nie kojarzę takiego u nas w Wawie. Next time...