100KM wiecej a spalanie 1-2litry mniejsze to wg mnie sukces Forda i to nie podlega dyskusji.. a to ze roznie pala w zaleznosci od nogi to wiadomo, ja mam dosc ekonomiczna noge i GT Saleen zszedl mi raz na 8,9l na trasie, ale po miescie zima palil ponad 30l..nemax pisze: Ja jeżdżę głownie w mieście i w takim jakim jest Wrocław, czyli dużo świateł i korków poprzednia V6 spalała 18-20, a obecna na razie wskazuje 16-17 czyli jest mniej...

a zwykle GT 25l i jak ja tu to pisalem zaraz wszyscy ze nieprawda bo GT po miescie pali 17

w szarym natomaist jak mi przyszedl spalanie dlugo nie chcialo zejsc ponizej 15l po miescie,no ale mial 300mil i byl niedotarty, wiec tym to tlumaczylem.. teraz widze ze to kwestia zimy i jazdy, pewnei V6 2003 tez nie palilo mi po miescie 14 gdyz czasami jezdzilem nia do pracy 15km, wiec spalanie 14 to bylo 75% miasta i 25% trasy..
wiec pisanie ze V6 pali 12 a GT 17 po miescie jest prawda tylko przy okreslonych warunkach, albo muskanie gazu albo troche plynnej jazdy z predkoscia 50-70km/h, co w miescie zwlaszcza w godzinach nocnych jest mozliwe..
SS za to pali 2x mniej niz V6 czy GT mustanga , oto dowod

a jesli nie wierzycie to mam filmik gdzie zjezdzam z toru w Ułęży i mam jeszcze 2/3baku na ktorym dojechalem do domu, a co niektore konie musialy sie dotankowywac w trakcie szkolenai na torze :p to skoro mi palil 60 i zostalo 2/3baku to ile palil im ?