Ostatni odcinek właśnie najsłabszy z całego czwartego - najlepszego moim zdaniem - sezonu. Przedostatni odcinek powinien być finałem, genialny był, świetnie pokombinowali z akcją, dali nadzieje na to, że scenarzysta pójdzie w dobrym kierunku i zrobi przetasowania jakie się rzadko zdarzają w serialach. A tu w ostatnim odcinku w sumie wszystko odkręcił. Wycofali się z prawie wszystkich wątków które cały sezon budowali. Szkoda, nie zmienia to faktu że serial i sezon świetny.PaniC pisze:Wlasnie obejrzalem ostatni odcinek 4-tego sezonu. Panowie czapki z głów. Mam wrażenie ze to dopiero początek prawdziwego SoA
No to mi robicie apetyt bo zostały mi do obejrzenia właśnie dwa ostatnie odcinki.kaes pisze:Ostatni odcinek właśnie najsłabszy z całego czwartego - najlepszego moim zdaniem - sezonu. Przedostatni odcinek powinien być finałem, genialny był, świetnie pokombinowali z akcją, dali nadzieje na to, że scenarzysta pójdzie w dobrym kierunku i zrobi przetasowania jakie się rzadko zdarzają w serialach. A tu w ostatnim odcinku w sumie wszystko odkręcił. Wycofali się z prawie wszystkich wątków które cały sezon budowali. Szkoda, nie zmienia to faktu że serial i sezon świetny.PaniC pisze:Wlasnie obejrzalem ostatni odcinek 4-tego sezonu. Panowie czapki z głów. Mam wrażenie ze to dopiero początek prawdziwego SoA