Kto kogo gdzie widział?
-
- Model: Mustang GT premium 2006
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: Czarna czerń
- Kontakt:
A ja widziałem niebieskiego mustanga w kolorze granat w białe pasy. Warszawa w dniu kurde zapomniałem ale jakoś w weekend. Parkował na Marszałkowskiej przy rogu ze Świętokrzyską. Może na kebaba się wybierał
A z pocałunkiem póki co zaczekamy - powiedział piękny książę złażąc ze Śpiącej Królewny.
pozdrawiam
Tomek
pozdrawiam
Tomek
-
- Młodszy Forumowicz
- Model: Polonez 05
- Silnik: V6 3.8
- Kolor: Niebieski
Pawellos pisze:to pewnie nowy wlasciciel autka Little Ponego
Właśnie na południowym-zachodzieLittle Pony pisze:Ni, nowy właściciel auta szpanował w ten czas stangiem w innej części polski

A ja dzisiaj widziałem niebieskie (błękitne) Convertible na Jerozolimskich, często wyjeżdża z Włoch. Nie dogoniłem

- Magic 2OO
- Forumowicz
- Model: Był: '07 GT-C
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: grafit
- Kontakt:
Dziś w Wawie ok. 11.30 na Popiełuszki/Rydygiera niebieskie coupe V6 2005+ WE80.... z facetem za kierownicą, podjechałem, pomachałem ale nie zatrzymywałem.
I jeszcze jeden, tym razem bordowe GT cabrio ze znakami Shelby'ego i blachami SC...... na parkingu przed biurowcem na rogu Al. Jerozolimskich i Popularnej ok 19.30.
I jeszcze jeden, tym razem bordowe GT cabrio ze znakami Shelby'ego i blachami SC...... na parkingu przed biurowcem na rogu Al. Jerozolimskich i Popularnej ok 19.30.
Pozdrawiam - Maciek.
- ewelina
- Młodszy Forumowicz
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: Legend Lime
- Kontakt:
przed wczoraj (10 marca) biały mustang na Kolbuszowskich numerach RKL ........
jechał w stronę Rzeszowa przy obwodnicy głogowskiej. Zdjecia nie zrobilam bo sie z nim mijałam i nie było jak
jechał w stronę Rzeszowa przy obwodnicy głogowskiej. Zdjecia nie zrobilam bo sie z nim mijałam i nie było jak

[url=http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=1f4f5cf87a94d199][img]http://images37.fotosik.pl/146/1f4f5cf87a94d199m.jpg[/img][/url]
- pavlito
- Stowarzyszenie MKP
- Model: GT 05 premium manual
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: Sonic Blue
Ja ostatnio miałem całą serię
:
1. chyba piątek 13.03 ok. 17:00 S197 żółty z czarnymi pasami pod Feminą,
2. niedziela 15.03 ok. 17:00 S197 V6 czarny ze spoilerem i napisem na drzwiach na Puławskiej od strony Piaseczna (dziwny człowiek, o tym później),
3. środa 18.03. ok. 16:00 czarny S197 przemknął Nowym Światem w stronę 3 Krzyży,
4. środa 18.03 ok. 17:00 czarny S197 z wlotem na masce na Słomińskego przy Dworcu Gdańskim.
Chyba wiosna, konie na wybiegu, dużo koni
A ten nr 2 to nie reagował na zaczepki: błyskanie, kierunkowskazy, rżenie. Jechałem mu na zderzaku dłuższy czas. Potem skręcił w stronę Lasu Kabackiego. Ja za nim na ciasnej uliczce - dalej brak interakcji. Potem zakurzył mnie na brudnej uliczce, ale przegiął na maksa, jak droga się skończyła a on na wertepy, przez jakiś dziki przejazd kolejowy i dalej po dziurach. Ejże, ten koń to nie kowbojski, tym się off-road nie uprawia
Się trzeba przesiąść na inne kultowe auto: Landrover czy co tam.
Green Peace zabrania tak męczyć zwierzęta...

1. chyba piątek 13.03 ok. 17:00 S197 żółty z czarnymi pasami pod Feminą,
2. niedziela 15.03 ok. 17:00 S197 V6 czarny ze spoilerem i napisem na drzwiach na Puławskiej od strony Piaseczna (dziwny człowiek, o tym później),
3. środa 18.03. ok. 16:00 czarny S197 przemknął Nowym Światem w stronę 3 Krzyży,
4. środa 18.03 ok. 17:00 czarny S197 z wlotem na masce na Słomińskego przy Dworcu Gdańskim.
Chyba wiosna, konie na wybiegu, dużo koni

A ten nr 2 to nie reagował na zaczepki: błyskanie, kierunkowskazy, rżenie. Jechałem mu na zderzaku dłuższy czas. Potem skręcił w stronę Lasu Kabackiego. Ja za nim na ciasnej uliczce - dalej brak interakcji. Potem zakurzył mnie na brudnej uliczce, ale przegiął na maksa, jak droga się skończyła a on na wertepy, przez jakiś dziki przejazd kolejowy i dalej po dziurach. Ejże, ten koń to nie kowbojski, tym się off-road nie uprawia

Green Peace zabrania tak męczyć zwierzęta...