Jakoś nie widzę tych europejskich świateł

sad pisze:Gdybyś mógł to bardzo chętnie![]()
Nie kupuj w Polsce chyba ze sprawdzony czyt.forumowy. Za te pieniądze w USA będziesz mógł kupić V8 już ze wszystkim.sad pisze:Gdybyś mógł to bardzo chętnie![]()
Czasem rzeczywiście warto ale nie zawsze wychodzi taniej, to też kwestia akceptacji ryzyka. Pamiętaj, że w USA kupuje się tylko na podstawie zdjęć, opisu i tego co można wyczytać w Carfaxie, o sprawdzeniu samochodu właściwie nie ma mowy. Ryzyko jest dużo większe niż zakup w kraju i jeszcze rośnie gdy ma być tanio. W kraju możesz samochód bardzo dokładnie sprawdzić i wiesz dokładnie co kupujesz. Ja kupiłem już 4 samochody w USA w ciagu ostatnich dwóch lat i nie naciąłem się jak dotąd ale wybierałem zawsze auta z clear title i z potwierdzonym bardzo małym przebiegiem (minimum historii), do tego z możliwie najpewniejszego źródła (Avis). Wtedy raczej dostaje sie to co w opisie ale trudniej o super okazje. Częste są też uszkodzenia samochodów w transporcie, przy wyładunku itp. przed czym nie da się tak naprawdę zabezpieczyć.adriank9 pisze:Nie kupuj w Polsce chyba ze sprawdzony czyt.forumowy. Za te pieniądze w USA będziesz mógł kupić V8 już ze wszystkim.sad pisze:Gdybyś mógł to bardzo chętnie![]()
Ja właśnie tak sprowadziłem moją Cobrę, którą odbieram w piątek. V8 GT stock S197 stoją tam taniej niż Cobra, a jeśli chcesz V6 koniecznie to już bardzo dużo taniej by Ci wyszedł
Oczywiście mówię tu o egzemplarzach bezwypadkowych. Chcesz to Ci dam namiar na człowieka, który mi właśnie pomógł. Trwa to 1,5miesiąca ale warto!
Pojeździsz pół roku to ocenisz jaki stan techniczny, w tych rocznikach była jakaś fabryczna wada lakierowania i schodzi lakier bezbarwny.adriank9 pisze:Ja zakupiłem 1,5 miesiąca temu w USA Cobrę i odbieram ją jutro! Powiem w skrócie. Jestem M E G A zadowolony. Jak odbiorę juto autko z czystym sumieniem polecę Wam osobę, która odbierze, sprawdzi, nada i z którą nawet niespodzianka jaką nam serwuje nasz Rząd nie jest straszna :-)
Co do auta to stan idealny, malo tego za carfax czysty, jeden właściciel 60letni, pielęgnowana, pucowana, dbana, serwisowana regularnie. Zreszta w moim awatarze po prawej widac tego faceta, ktory ponoc mial lzy w oczach jak to auto osoba, ktora mi pomogla sprowadzic odjezdzala nim, mimo ze za rogiem stal nowy GT500. Jest to rok 2001 to jedynie do zrobienia mam pare rys i odpryskow na masce czyli polerka i nic wiecej!
Co do dolara to troche racja, 1,5miesiaca temu a dzis... no ale jak sie okazje znajdzie to mozna.
Nie dziękujęstang232 pisze:Pojeździsz pół roku to ocenisz jaki stan techniczny, w tych rocznikach była jakaś fabryczna wada lakierowania i schodzi lakier bezbarwny.adriank9 pisze:Ja zakupiłem 1,5 miesiąca temu w USA Cobrę i odbieram ją jutro! Powiem w skrócie. Jestem M E G A zadowolony. Jak odbiorę juto autko z czystym sumieniem polecę Wam osobę, która odbierze, sprawdzi, nada i z którą nawet niespodzianka jaką nam serwuje nasz Rząd nie jest straszna :-)
Co do auta to stan idealny, malo tego za carfax czysty, jeden właściciel 60letni, pielęgnowana, pucowana, dbana, serwisowana regularnie. Zreszta w moim awatarze po prawej widac tego faceta, ktory ponoc mial lzy w oczach jak to auto osoba, ktora mi pomogla sprowadzic odjezdzala nim, mimo ze za rogiem stal nowy GT500. Jest to rok 2001 to jedynie do zrobienia mam pare rys i odpryskow na masce czyli polerka i nic wiecej!
Co do dolara to troche racja, 1,5miesiaca temu a dzis... no ale jak sie okazje znajdzie to mozna.
A tak poza tym to zazdroszczę Cobry
był z 3 tyg temu (wysylałem Rafałowi) GT 5.0 na iaai w tył uderzony w koło, do zrobienia oczywiście, palący i poszedł za 12100, miał poduchy strzelone. Czarnymuarah pisze:Kiedyś widziałem na IAAI białego GT 5.0 z cena Kup Teraz coś ok 16tys, był jak dla mnie ciut za mocno i nie był "Run&Drive" ale bardzo zle nie było (blotnik, maska, zdarzak, poduszka kierowcy), coś w tym stylu może sie trafić ale nie wiem czy zmiescisz sie w 100tys z profesjonslna naprawa.