MONTWA pisze:...na allegro odkąd pamiętam były tylko 2 Terminatory (trochę się nimi jaram i sledzę ogłoszenia)
pierwszy jaki wypłyną to kupiony przez MichuSupercharger, faktycznie na początku kosztował prawie 80000, ale po pół roku koleś wystawił go (chyba w desperacji) za 49000....a poszedł pewnie za mniej po targowaniu a po pół roku znowu był do sprzedania (na mobile.de) za 70000...i pewnie poszedł do szwaba bo słuch po nim zaginą (chyba że MichuSupercharger się rozmyślił i nie sprzedaje) -dość dużo o nim pisaliśmy był rozkodowany VIN i zdjęcia uszkodzeń
viewtopic.php?f=53&t=4426&p=83789&hilit=cobra#p83789" onclick="window.open(this.href);return false;
No a drugi jest ten teraźniejszy (niestety znowu cabrio i niestety grzebany), ja jestem zwolennikiem wersji fabrycznych, szczególnie takich unikalnych wersji jak ta cobra 2003, kuriozalnie przerabiane unikalne modele tracą na wartości, a na pewno trudniej je sprzedać.
Trzeci to czarny terminator look zrobiony na GT (wystawiony obecnie na allegro)
I to tyle na temat cobry terminator w Pl
poz.mt
Jak bitki i tanio kupione to moze i ceny daja duzo mniejsze. Tak jak dalem przyklad wczesniej 2 sztuk, Terminatory w USA stoja duzo wyzej niz GT s197 a po modach stoja jeszcze duzo wyzej, niedawno w Kanadzie byla Cobra 1000HP w cenie GT500 i poszla szybko. Oczywiscie mam tu na mysli ceny aut w stanie bardzo dobrym. Wiem, bo sam teraz Cobre zakupilem w USA i sprowadzilem i ostatecznie padlo na modyfikowana 2001 w stanie bardzo dobrym, nie bita, uzytkowana i pielegnowana przez 60latka.
Cena tej na allegro obecnie to cena jaka ten koles wydal na to auto i na sprowadzenie do PL. Jest to rarytas wiadomo wiec cena jest jaka jest, jak by dal 70tys. to byla by wielka okazja i moze za jakis czas bedzie taka cena. Powtarzam trzeba miec swiadomosc ze jedna cena to cena auta bitego zrobionego, a druga to cena fabrycznie nienaruszonego, bez kolizji auta. Ktos woli bite bo taniej, prosze bardzo... Pol biedy jak ktos naprawial dla siebie i nie na sprzedaz, a handlarze to wiadomo....
2lata temu w Angli widzialem najnowsze BMW M6 ale bite konkretnie i poszlo za 10k GBP wlasnie do Polski... Pewnie pozniej na allegro trafilo po naprawach i po przekladce w cenie duzo mniejszej niz pozostale M6tki z licznikiem cofnietym o polowe. Ktos go pewnie kupil, cieszyl sie ze kupil okazyjnie bo tanio...
Zreszta teraz patrze Bolek i Stangdaro to samo pisali w tamtym watki z Twego linka. Idealna Cobra czy to terminator czy nawet 99 ma swoja wartosc a wszystko tansze to podejrzane i pewnie bite. Jak nie bite duzo i dobrze zrobione i jesli cena okazyjna to pewnie ze warto. Okazy kolekcjonerskie sa jednakze w cenie.