Jak przekonać żonę do Mustanga :)
-
- Forumowicz
- Model: BULLITT 2008
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: highland green
- Stajnia: Stajnia Górny Śląsk
- Kontakt:
Re: Jak przekonać żonę do Mustanga :)
U mnie nie ma tego problemu... moja Żona (w sobotę wzieliśmy ślub) powiedziała że od pół roku przeglądam forum, alledrogo otomoto iaai copart itd i mam sie wreście zdecydować.
Mustang CI sie należy!
Jeżeli jest taka opcja to chciałaby że był biały, czerwony, ewentulanie czarny...
Więc szukam jak wkońcu trafie coś fajnego to sie pochwale:)
Ps: do ślubu jechałem niebieskim 2010 4.6 premium od MustangRybnik (przy okazji pozdrawiam)
Mustang CI sie należy!
Jeżeli jest taka opcja to chciałaby że był biały, czerwony, ewentulanie czarny...
Więc szukam jak wkońcu trafie coś fajnego to sie pochwale:)
Ps: do ślubu jechałem niebieskim 2010 4.6 premium od MustangRybnik (przy okazji pozdrawiam)
- shelbykaca
- Forumowicz
- Model: odkładam ,BOSS429
- Silnik: inny V8
- Kolor: czarny mat
Artur wybór jest oczywisty to normalne że wybiore mustanga, ale też bym chciał żeby moja żona-,dziewczyna, cieszyła się razem że mną, pojechała na zlot, albo na jakiś spot i nie chciał bym żeby traktowała mustanga jak pierwszy lepszy samochod...maustang to auto rodzinne też..
Mając trzynaście lat myślałem tylko o miłości. Potem kochalem juz tylko mustanga....
https://youtu.be/LlKkds2Lhx8" onclick="window.open(this.href);return false;
https://youtu.be/LlKkds2Lhx8" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Forumowicz
- Model: coupe 289 manual
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: Blue
Hej ,jeśli chodzi o mustanga to jest to w pewnym sensie "choroba" marzym o nim od dzieciaka i byłem pewien że nigdy się nie spełni i tu się myliłem przez wiele lat obserwowałem forum i zazdrościłem innym kolegom ale jak inni mają to dlaczego ja miałbym nie mieć konika i w końcu po ślubie spełniłem marzenie,moja druga połowa także była nastawiona średnio na mustanga ,bo zawsze było brak kasy i były ważniejsze sprawy od mojego mustang ale poszłam po bandzie jak kupowałem mustanga miałem dużo szczęścia i udało się pogodzić wszystko i dom i mustanga.Teraz mocno mi kibicuje i motywuję mnie żebym restaurował konika ,można by powiedzieć że przesiąkła mustangomanią to jest super córkę także próbuję zaszczepić tą pasją ,trzyma za mnie kciuki także podsumowując nie czaj się kupuj mustanga i ciesz się z posiadania go jak my wszyscy.
Zdunek Michał.
- bart
- Stowarzyszenie MKP
- Model: GT
- Kolor: windveil blue
Tylko pamietaj ze ta choroba postepuje i jak ci juz teraz marudzi to moze lepiej nie byc, chyba ze sie zakocha. Ja ostatnio troche sie zapedzilem w czesciach ktore plyna i dostalem zolta kartke ale tylko i wylacznie przez szarpanie budzetu 
ale musze dodac ze dzien wczesniej tez jak spojrzałem na liste czesci to sie troche zmrozilem $$$$$$
Stanga nie da sie nie kochac

ale musze dodac ze dzien wczesniej tez jak spojrzałem na liste czesci to sie troche zmrozilem $$$$$$

http://www.facebook.com/memoriginpolska" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.facebook.com/balticuspolska" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.facebook.com/balticuspolska" onclick="window.open(this.href);return false;
- yoozeq
- Stowarzyszenie MKP
- Model: 68,69,69, ..?
- Kolor: ładny
- Kontakt:
U nas gwiazdor przychodzi kilka razy w rokubart pisze:Tylko pamietaj ze ta choroba postepuje i jak ci juz teraz marudzi to moze lepiej nie byc, chyba ze sie zakocha. Ja ostatnio troche sie zapedzilem w czesciach ktore plyna i dostalem zolta kartke ale tylko i wylacznie przez szarpanie budzetu

pozdrawiam, yoozeq
-------------
Mustang 1968 fastback JCode - projekt
Mustang 1969 coupe 200 c.i. I6
Mustang 1969 sportsroof 331 stroker
Mustang 1973 MACH 25%
Mustang 2017 GT S550 - dzienny
http://www.facebook.com/My.Mustang.69
-------------
Mustang 1968 fastback JCode - projekt
Mustang 1969 coupe 200 c.i. I6
Mustang 1969 sportsroof 331 stroker
Mustang 1973 MACH 25%
Mustang 2017 GT S550 - dzienny
http://www.facebook.com/My.Mustang.69
- Magkri
- Forumowicz
- Model: 1966
- Kolor: złotko
Kiedy Ja powiedziałam mężowi, że mi się stary mustang podoba to przez tydzień kupił cztery
Zakup bossa ty była już jego decyzja ja jednak stanowczo upierałam się co do koloru. Ciężko było w przeciągu miesiąca znaleźć żółtego w europie i już chciał się zdecydować na inny.

Zakup bossa ty była już jego decyzja ja jednak stanowczo upierałam się co do koloru. Ciężko było w przeciągu miesiąca znaleźć żółtego w europie i już chciał się zdecydować na inny.
Pozdrawiam Magda
- Dezo
- Forumowicz
- Model: BULLITT
- Kolor: HG
- Kontakt:
Kiedy ja zaczynam opowiadać żonie, że coś mi się bardzo podoba i chciałbym to kupić... ona od razu patrzy mi prosto w oczy i mówi: "Po co mi to opowiadasz, przecież widzę, że już kupiłeś!"
. A później cieszy się razem ze mną (choć czasem tego nie okazuje). Czasem trzeba też "pohandlować". Jeden z moich Mustangów musiał zostać okupiony zakupem psa dla żony. Mustanga już nie ma, a pies został.
Także kolego - rób swoje i za dużo się nie pytaj. Kobiety lubią być zaskakiwane i lubią czuć, że facet ma jaja.
Pozdrawiam

Także kolego - rób swoje i za dużo się nie pytaj. Kobiety lubią być zaskakiwane i lubią czuć, że facet ma jaja.

Pozdrawiam
Samotny Wilk
- bart
- Stowarzyszenie MKP
- Model: GT
- Kolor: windveil blue
AHAHAHAHAAA Artur mam tak samo!
Oczywiscie jesli budzet pozwala, to poprostu z przyzwoitości małżeńskiej rozmawiamy o tym a ona (żona) i tak i tak wie że kupie te części albo już są w drodze
a za częsci które dokupiłem - to bym mial drugie V8........
Kolego realizuj jesli ci budzet pozwala, zycie jest za krotkie!!
Oczywiscie jesli budzet pozwala, to poprostu z przyzwoitości małżeńskiej rozmawiamy o tym a ona (żona) i tak i tak wie że kupie te części albo już są w drodze

Kolego realizuj jesli ci budzet pozwala, zycie jest za krotkie!!
http://www.facebook.com/memoriginpolska" onclick="window.open(this.href);return false;
- mackiavelli
- Młodszy Forumowicz
- Model: 2012 V6 Premium
- Silnik: V6 3.7
- Kolor: Kona Blue
- Kontakt:
No i dostałem zielone światło
Teraz tylko trzeba znaleźć odpowiedniego Mustanga.
2011-2013 V6 3,7L kolor dowolny, skrzynia biegów dowolna
Od razu pytanie wynikające z braku wiedzy. Czy każda skrzynia automatyczna w rocznikach 2011-2013 posiada opcję ręcznej zmiany biegów?

Od razu pytanie wynikające z braku wiedzy. Czy każda skrzynia automatyczna w rocznikach 2011-2013 posiada opcję ręcznej zmiany biegów?
- lamina
- Stowarzyszenie MKP
- Model: GT390 1968
- Kolor: Highland Green
- Stajnia: Stajnia Mazowiecka
2013 posiada.. ale bardzo niewygodne... ale zawsze można założyć TCI Shiftermackiavelli pisze:No i dostałem zielone światło![]()

- Brano
- Stowarzyszenie MKP
- Model: 67 fastback
- Kolor: Czarny
Jest nas tu kilka takichbart pisze:AHAHAHAHAAA Artur mam tak samo!

Ale przynajmniej czekam z zakupem do momentu, kiedy możemy na to sobie pozwolić bez uszczerbku dla domowego budżetu

Na staruszka ją 5 lat przygotowywałem, że kiedyś kupię

-
- Forumowicz
- Model: 4,6 GT 2007
- Kolor: Black
Moja żona kochała nasze Clk500, płakała po nim aż do pierwszego zakrętu w zimie w E500 4matic i nie dawała się przekonać na inny samochód aż do momentu kiedy zamiast komercyjnej muzyki puściłem jej dźwięk GT5.0 z 2012r
Teraz nie chce nic innego jak tylko Mustang

Ex Clk430 V8 USA Amg pack
Ex Clk500 V8 USA Amg pack
Ex E500 V8 E63 pack
Ex 2012 Mustang 3,7 Premium Pony
Ex 2013 Mustang GT
Ex 2014 Mustang V6
2010 Camaro SS 6,2 Sinister Aero MBRP Performance
2015 Dodge Challenger SXT Plus
Ex Clk500 V8 USA Amg pack
Ex E500 V8 E63 pack
Ex 2012 Mustang 3,7 Premium Pony
Ex 2013 Mustang GT
Ex 2014 Mustang V6
2010 Camaro SS 6,2 Sinister Aero MBRP Performance
2015 Dodge Challenger SXT Plus
- Pyra
- Młodszy Forumowicz
- Model: zamówiony
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: Ruby Red
Kilka tygodni mów że będzie potrzebny mały rodzinny samochód. Pokaż kilka modeli. Powiedz że wadą jest to że są ślamazarne. Są raczej brzydkie. Mają mało miejsca w środku ale jednocześnie mówiąc że tak naprawdę to aż tak dużo miejsca nie potrzebujecie. Trzeba stawiać na minimalizm. Jak na wakacje to najpotrzebniejsze rzeczy a nie jakby się przeprowadzało. Potem kilka miesięcy przebąkuj ile to już lat pracujesz i nic z tego nie masz. Jak dłużej tak będzie to nie wiesz jak to się na Twoim zdrowiu psychicznym odbije. Musisz jakoś przypadkiem coś bąknąć o Mustangu ale jeszcze nic na temat kupna. Np. przypadkiem kliknąć w Mustanga na stronie Forda jak będziecie Fiestę oglądać
. Następnie, pewnego wieczora, przy ulubionym alkoholu, wpaść na genialny pomysł pogodzenia kupna małego samochodu z jednoczesnym dowartościowaniem się
.