ale co tam - wygląda rewelacyjnie!
.3lite pisze:No to najwidoczniej jest to kwestia gustu, ponieważ dla mnie wygląda beznadziejnie.
mi się ciśnie na usta porównanie jakby do mach 1 z 1973 wsadzić 6cylindrowego - 180Lipton pisze:.3lite pisze:No to najwidoczniej jest to kwestia gustu, ponieważ dla mnie wygląda beznadziejnie.
Dla mnie Jest czerwona MOCSuper
A tak, kolega według którego V6 2011+ z oponami 255 nie będzie przyśpieszał... Rozumiem, że pod maską masz kompresorek? Czy po prostu próbujesz się dowartościować?speedster pisze:Wygląda świetnie,tylko ta atrapa silnika pod maską...
Nie masz co usuwać swoich wypocinspeedster pisze:speedster pisze:Po tej jakże zaczepnej wypowiedzi, zastanawiam się czy jeszcze ci staje
Jedni lubią shelby gjete pińcset z v6 i bawarki 316i mpower, inni nie
Tu masz coś jeszcze, na pewno przypadnie do gustu
dla tych ktorym sie takei przerobki ala Eleanor podobaja przypominam ze mam do sprzedania taki pakiet na tyl ,ktory mi zostal z szarego mustanga 2011 ,w ktorym wrocilem do seryjnego wygladuLopez pisze:no właśnie cena ok - ale świeży lakier i nie wiadomo co było robione
Ogólnie wygląda kozacko
Też będę o takiego męczyłKoral pisze:ostatnio duzo ludzi pyta o GT 2005+ to tutaj niegroznie uszkodzony piekny GT/CS 2008
http://ww2.copart.com/us/Lot/28080394/P ... 1704729979" onclick="window.open(this.href);return false;