Veeefour KUŃ
Moderatorzy: Pavulon_, Hans, Pavulon_, Hans
-
- Stowarzyszenie MKP
- Model: Mustang GT 4.6 Turbo
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: satin silver
-
- Stowarzyszenie MKP
-
- Stowarzyszenie MKP
-
- Stowarzyszenie MKP
Re: Veeefour KUŃ
Jeden z kolegów na forum miał 3200, jazda tym jest taka, ze na codzień nie jeździ się więcej, czy w trasie, wtedy połowa zupy idzie w powietrze i momentu żadnego nie ma na dole. Aby był napęd, oboroty muszą być powyżej 3200. Start za to jak w manualu.
- veeefour
- Forumowicz
- Model: 2015 GT Fastback US
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: Race red AT
- Kontakt:
Re: Veeefour KUŃ
Dzis spedzilem ostaznia godzine na forum - niestety nie jestem w stanie zyc z zawiscia srodowiska "zazdrosnikow" w stosunku mojej osoby.
Spedzilem ten czas na wykasowaniu swoich postow z tego watku - wszystko co dobre kiedys sie konczy.
Pomagalem uzytkownikom i bede nadal pomagal ale nie tu i nie w taki sposob - co najmniej 50% uzytkownikow nie zasluguje na pomoc i na taka wiedze.
Jest oczywiscie sporo ciekawych i utalentowanych osob w srodowisku - te osoby serdzecznie pozdrawiam.
Pomagalem zawsze za darmo, z wlasnych checi, nikt mi za to nie placil i sadzilem, ze pomoc jest zawsze obustronna - niestety kazano mi placic na reklame
a ja ani mysle dac nawet grosza z mojej strony - biorac pod uwage to co ja OD SIEBIE daje WY powinniscie mi placic i to sporo jezeli ktos juz mowi o PLACANIU.
I absolutnie nie wspieram i nie polecam HD Customs z Opola i Pawla/Cannige - nie bede ci "kolego" wiecej nabijal klientow.
W sumie to pozdrawiam wszystkich.
Spedzilem ten czas na wykasowaniu swoich postow z tego watku - wszystko co dobre kiedys sie konczy.
Pomagalem uzytkownikom i bede nadal pomagal ale nie tu i nie w taki sposob - co najmniej 50% uzytkownikow nie zasluguje na pomoc i na taka wiedze.
Jest oczywiscie sporo ciekawych i utalentowanych osob w srodowisku - te osoby serdzecznie pozdrawiam.
Pomagalem zawsze za darmo, z wlasnych checi, nikt mi za to nie placil i sadzilem, ze pomoc jest zawsze obustronna - niestety kazano mi placic na reklame
a ja ani mysle dac nawet grosza z mojej strony - biorac pod uwage to co ja OD SIEBIE daje WY powinniscie mi placic i to sporo jezeli ktos juz mowi o PLACANIU.
I absolutnie nie wspieram i nie polecam HD Customs z Opola i Pawla/Cannige - nie bede ci "kolego" wiecej nabijal klientow.
W sumie to pozdrawiam wszystkich.