>>Volver : 'kbyś się zdecydował i miał sprawdzonego wykonawcę w ok Krakowa daj znać, proszę; też się skuszę

Moderatorzy: mcgan, Pavulon_, stang232, celibad, pluzz, SECHUBU, mcgan, Pavulon_, stang232, celibad, pluzz, SECHUBU
Przyznam, że najwięcej roboty jest właśnie z wyciąganiem tunelu.Volver pisze:Gratulacje! Auto wygląda bosko. Dumam na obszyciem tunelu i podszybia na drzwiach. Trochę jest roboty z wyciąganiem tunelu, ale warto!
Mam takiego w Krakowie, muszę z nim pogadać, no i podumać nad demontażem wnętrza.pelzak pisze:Rewelacja![]()
>>Volver : 'kbyś się zdecydował i miał sprawdzonego wykonawcę w ok Krakowa daj znać, proszę; też się skuszę
Jeżeli byś się za to brał i masz tapicera to podpinam się do obszycia tunelu środkowego.Volver pisze:Mam takiego w Krakowie, muszę z nim pogadać, no i podumać nad demontażem wnętrza.pelzak pisze:Rewelacja![]()
W miarę tu jest opisane- mam nadzieję że pomocne.gmlyn pisze:A ma ktos moze instrukcje, z obrazkami najlepiej, jak zdjac tunel?