Jestem Mariusz mam 30 lat .
O mustangu marzyłem od lat, oglądając filmy amerykańskie, a teraz nadszedł czas na spełnienie marzeń
Pozdrawiam
Moderatorzy: mcgan, Pavulon_, Rezor, stang232, celibad, pluzz, mcgan, Pavulon_, Rezor, stang232, celibad, pluzz

Na żółtych blachach nie musisz nic przerabiaćronin_sl pisze: na razie mam pytanie jak to jest odnośnie takich rzeczy jak pasy światła ( kierunkowskazy i postojowe z przodu) w naszych warunkach drogowych bo jak takie auto będzie wyglądać z żółtymi kierunkami z tyłu bleee![]()

Michalll pisze:Witam Koleżanki i Kolegów![]()
Michał 25 lat z Warszawy (Mokotów). Od 1,5 miesiąca jestem BARDZO szczęśliwym posiadaczem Mustanga GT z 2006 rokuNiestety pomimo tego, że jeżdżę nim dość sporo, nie udało mi się niestety zauważyć nikogo w podobnym autku
Mam nadzieję, że któregoś pięknego dnia trafię na wątek, w którym parę osób postanowi się przejechać wieczorkiem ulicami miasta
do zobaczenia na drodzeMichalll pisze:Witam Koleżanki i Kolegów![]()
Michał 25 lat z Warszawy (Mokotów). Od 1,5 miesiąca jestem BARDZO szczęśliwym posiadaczem Mustanga GT z 2006 rokuNiestety pomimo tego, że jeżdżę nim dość sporo, nie udało mi się niestety zauważyć nikogo w podobnym autku
Mam nadzieję, że któregoś pięknego dnia trafię na wątek, w którym parę osób postanowi się przejechać wieczorkiem ulicami miasta

Akurat 26 do godziny 16 będę pracowaćmdziak pisze:do zobaczenia na drodzeMichalll pisze:Witam Koleżanki i Kolegów![]()
pracuje na Mokotowie, wiec prędzej czy później...
Cześć kolego. Wiele osób ma Mustanga od Karola. Ja teżmk.bass pisze:Witam serdecznie,
jestem zupełnie nowy i trochę wystraszonybo dziś zarezerwowałem u Pana Karola Stasiaka Mustanga 3.7 V6 2014. Będzie to mój pierwszy "samochód" bo wcześniejsze to były japońskie "brzęczyki". Miałem kupić auto starsze ale wyszło jak wyszło. Pan Karol zapewnia, że wszystko będzie ok tzn , że samochód będzie jak z "igły zdjęty"
. Mówią , że marzenia się spełniają.........to chyba prawda
. Panie Karolu tak na marginesie to ze mną nie było jeszcze żadnych problemów. Słowność przede wszystkim! Pozdrowienia dla wszystkich posiadaczy KONI (nie wiedziałem że Was tylu)!
Maciej
Mustang 1 generacji - coś pięknegoBuczek pisze:Witam wszystkich![]()
Mam na imie Łukasz i jestem świeży na forum, w przyszłym roku planuje sprowadzić Mustanga I generacji ze stanów i chciałbym sie dowiedzieć jak najwiecej o tym aucie.
Pzdr