mandat za predkosc?
- rango
- Młodszy Forumowicz
- Model: Mustang GT@2006
- Silnik: V6 4.0
- Kontakt:
mandat za predkosc?
Czy tylko drogowka moze wlepic mandat za predkosc (lub inne wykroczenie drogowe) czy kazda formacja policji? Ktos sie orientuje? 

http://www.webtalents.pl - Aplikacje Internetowe
- rango
- Młodszy Forumowicz
- Model: Mustang GT@2006
- Silnik: V6 4.0
- Kontakt:
Może liczyli..
Oczywiście to co piszesz, ma sens i jest w tym logika, ale do tego nie trzeba pełnić służby w policji. Jadąc z kolegą za innym pojazdem również mogę złożyć zawiadomienie o popełnieniu wykroczenia i złożyć zeznania ....
Każde zatrzymanie przez policję musi mieć podstawę prawną. Pytanie czy inne formacje niż drogówka mogą zatrzymywać ludzi za wykroczenia drogowe.
Oczywiście to co piszesz, ma sens i jest w tym logika, ale do tego nie trzeba pełnić służby w policji. Jadąc z kolegą za innym pojazdem również mogę złożyć zawiadomienie o popełnieniu wykroczenia i złożyć zeznania ....
Każde zatrzymanie przez policję musi mieć podstawę prawną. Pytanie czy inne formacje niż drogówka mogą zatrzymywać ludzi za wykroczenia drogowe.
http://www.webtalents.pl - Aplikacje Internetowe
- Hans
- Forumowicz
- Model: 500
- Kolor: Black
- Stajnia: Stajnia Mazowiecka
Wiesz... ogólnie Twoja "szybka jazda" ich zdaniem stwarzała "zagrożenie na drodze", a co za tym idzie mieli wręcz obowiązek zatrzymać Ciebie w celu zapobieżenia nieprzyjemnemu w skutkach wypadkowi. Zawsze jednak możesz poprosić o wezwanie "drogówki" jako personelu bardziej wykwalifikowanego i oblatanego w temacie.
Z drugiej strony łatwiej jest się wykręcić, w sądzie zażądasz przedstawienia dowodów popełnienia przestępstwa drogowego i w sumie po sprawie...

.::
my other ride is your mom
::.

jakieś miesiąc temu jechałem za czarnym v6 z pasami srebrnymi w Bielsku, niestety nie poszczęściło mi się bo niebiescy w srebrnej wektrze mnie doczaili przy 160km/h i 10pkt + 500zł
zero gadki. Nagrali mnie na wideorejestrator, który podobno ma służyć do rejestracji wykroczeń ale nie do przekraczania prędkości, to raz, a dwa ostatnimi czasu głośno było o tym, że nie mogą nieoznakowanym samochodem jechać więcej niż prawo zezwala.

-
- Forumowicz
- Model: 302HO 1994 rok
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: sapphire blue
- Kontakt:
- danken1906
- Kontakt: