ładny projekt,
jeśli trzymasz 289, będziesz musiał duży supercharger lub twin turbo dla 500 KM. Ale można podziału blok na pół, jeśli znajdziesz trak
[Patrickol] BESTIA Convertible 1965 :) - Restomod
Moderatorzy: Hans, Pavulon_, Pavulon_, Hans
- Pavulon_
- Stowarzyszenie MKP
- Model: 1965 Convertible
- Silnik: inny V8
- Kolor: Prairie Bronze
- Stajnia: Stajnia Wielkopolska
Re: [Patrickol] BESTIA Convertible 1965 :)
heja,
fotkami na imageshacku nie da sie zaśmiecić forum, masz moze wiecej fotek auta przed renowacją, silnik wnętrze ?
jedno pytanko, po jaką cholere Tobie taki system audio w TAKIM aucie ?
fotkami na imageshacku nie da sie zaśmiecić forum, masz moze wiecej fotek auta przed renowacją, silnik wnętrze ?
jedno pytanko, po jaką cholere Tobie taki system audio w TAKIM aucie ?
-
- Młodszy Forumowicz
- Model: Convertible 1965
- Silnik: V6 3.8
Re: [Patrickol] BESTIA Convertible 1965 :)
Tak, mam wiecej fotek, wkrotce wrzuce 
Haha, co do audio, to moj taki maly fetysz, zawsze, gdziekolwiek jestem lubie miec do dyspozycji dobre audio
Czy przyda sie ? Napewno na campingu, przy ognisku, gdy nie bedzie gitary, moze nawet na zlotach bede meczyl reszte Mustangowiczow
Zdaje sobie sprawe, ze w czasie jazdy bedzie ona raczej malo uzyteczne, tym bardziej, ze to cabrio, ale ten Mustang to spelnienie moich marzen co do auta i chce miec w nim wszystko, na czym zawsze mi w samochodach zalezalo 

Haha, co do audio, to moj taki maly fetysz, zawsze, gdziekolwiek jestem lubie miec do dyspozycji dobre audio

Tam, gdzie zaczyna sie pasja, konczy sie ekonomia.
Re: [Patrickol] BESTIA Convertible 1965 :) - Restomod
Zabawne...
Jako gówniarz 16-sto letni, zajarany mustangami często przeglądałem wtedy Allegro i oglądałem sobie "co i za ile".
Doskonale pamiętam, że oglądałem także ten egzemplarz
Jaki ten świat mały... (:
Jako gówniarz 16-sto letni, zajarany mustangami często przeglądałem wtedy Allegro i oglądałem sobie "co i za ile".
Doskonale pamiętam, że oglądałem także ten egzemplarz

Jaki ten świat mały... (: