Mam do sprzedania pięknego Mustanga V6 4.0 (automat), który jest ze mną od 2015 r. Chciałbym wiedzieć, że trafi w dobre ręce, więc wrzucam ogłoszenie na razie tylko tutaj i na grupę FB.
Cena: 40.000 PLN.
Mustang nad Wisłę zawitał w 2009 roku jako mienie przesiedleńcze, od 2013 r. był w rękach jednego z Klubowiczów, od którego ja go kupiłem. Używałem go jako drugie auto – raczej wakacyjnie, zimą sporadycznie. Przez cały czas był garażowany (parking podziemny). Wiem, że poprzedni właściciel też dobrze go traktował.
Mustang bezwypadkowy, co jest rzadkością w tym roczniku (sam długo takiego szukałem). Przed zakupem był dokładnie sprawdzany przez Motoraporter, który wystawił pozytywną rekomendację.
Auto jest bardzo dobrym stanie technicznym (można wsiadać i jechać), dofinansowane (m.in. fotele skórzane z GT, elektrycznie regulowany fotel kierowcy, antykorozyjne zabezpieczenie podwozia). Pod koniec 2020 r. sprawdzony w CarForceOne (m.in. wymiana wahaczy). Świeżo po przeglądzie (9.04.2021). Przebieg: ok. 91 tys. mil.
Wizualnie prezentuje się bardzo dobrze – na karoserii ślady normalnego użytkowania dla aut tego rocznika. Dodatkowo w dorzucam mało zużyte opony zimowe (2018 r.) wraz z felgami (oryginalne, do renowacji) + dystanse.
OC do stycznia 2021 r.
Auto będzie dostępne od końca maja. W wyjątkowych przypadkach możemy umówić się nieco wcześniej.
Zainteresowanych proszę o kontakt na priv.
Sprzedam Mustanga S-197, 4.0 automat, benzyna
Moderatorzy: stang232, Ronin, stang232, Ronin
Regulamin forum
Regulamin działu
Ołoszenie musi zawierać:
---opis przedmiotu,
----cenę,ogłoszenia bez ceny będą automatycznie wygaszane
-----zdjęcia (ewentualnie link do aukcji)
i preferowana formę kontaktu.
------próby negocjacji ceny PROSZĘ kierować na PW
Posty nie speniające wyżej wymienionych wymagań będą usuwane.
NOWI FORUMOWICZE ( do 3 postów ) mogą tylko przeglądać oferty , nie mogą nic zamieszczać .
Regulamin działu
Ołoszenie musi zawierać:
---opis przedmiotu,
----cenę,ogłoszenia bez ceny będą automatycznie wygaszane
-----zdjęcia (ewentualnie link do aukcji)
i preferowana formę kontaktu.
------próby negocjacji ceny PROSZĘ kierować na PW
Posty nie speniające wyżej wymienionych wymagań będą usuwane.
NOWI FORUMOWICZE ( do 3 postów ) mogą tylko przeglądać oferty , nie mogą nic zamieszczać .