MUSTANG GT - prośba o pomoc w zakupie... Zlot w Otwocku

Komunikaty administratorów, informacje o zmianach, uwagi i sprawy bieżące

Moderatorzy: Moderatorzy, Moderatorzy

montechristo001
Model: GT
Silnik: V8 5.0
Kolor: czarny

MUSTANG GT - prośba o pomoc w zakupie... Zlot w Otwocku

Post autor: montechristo001 » 2017-04-24, 19:38

Witajcie … :D

am dylemat i zarazem prośbę do Was, jak pewnie każdy kupujący Mustanga
1) Kupić używkę od 2015 lub młodszy ? jakieś ciekawe propozycję ?
2) Czy bezpieczniej wziąć nowego konika w leasing ? Którą wersję , czy możecie doradzić jak skonfigurować auto, na co warto dołożyć a co może być zbędnym wydatkiem z perspektywy dłuższego posiadania auta?
3) Poczekać na model poliftingowy 2018 ? zostało już kilka miesięcy … :D

Dla ułatwienia interesuje mnie tylko V8, raczej skłaniam się ku AT gdyż autko będzie użytkowane głównie na co dzień. Wyznając zasadę , czarne jest piękne raczej ten kolor rozważam, chociaż na zlocie pozostałe również zrobiły na mnie niemałe wrażenie

Troszkę się rozpisałem, mam nadzieje, że będziecie dla mnie łaskawi oraz pomożecie
kolejnemu koledze, któremu serce skradł MUSTANG

Ps. Gratulacje dla organizatorów zlotu – było naprawdę super… :D
Ostatnio zmieniony 2019-02-18, 00:07 przez montechristo001, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
deeboy
Forumowicz
Model: GT S550 MT
Silnik: V8 5.0
Kolor: Race Red

Re: MUSTANG GT - prośba o pomoc w zakupie... Zlot w Otwocku

Post autor: deeboy » 2017-04-24, 20:32

Stan zakochania :) jest już dobrze!

Co do pytań:
1. wszystko zależy jakie masz możliwości, jeśli większe to bierz nówkę od ręki są w salonach do wzięcia i za pare dni śmigasz Mustangiem. A jeśli mniejsze to dogadaj się z Maxem.
2. konfiguracji praktycznie nie ma, wybierasz premium lub niepremium, kolor i skrzynie AT lub MT a leasing czy bezpieczny to tak bezpieczny jak przy innych autach... ma swoje wady i zalety.

3. czy czekać? ja bym nie czekał bo pewnie zejdzie jeszcze co najmniej pól roku zanim one wyjadą na Polskie drogi a ten czas to ogromna strata a tak aktualnym modelem możesz sobie już latać od jutra.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Aktualności”