Kradzieże i wandalizm

O mustangu i o nas

Moderatorzy: Hans, Hans

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Hans
Forumowicz
Model: 500
Kolor: Black
Stajnia: Stajnia Mazowiecka

Kradzieże i wandalizm

Post autor: Hans » 2009-09-27, 23:36

No i stało się. Przez kilka miesięcy mieszkania w stolicy martwiłem się dokładnie o to, a spotkało mnie to na terenie mojego "zacnego" zadupia. Korzystając z pięknego weekendu pojechałem z moją Anią pograć w kosza. Grałem wczoraj i dziś. Wczoraj byłem w Podkowie Leśnej na boisku i było spoko. Dziś niestety było zajęte i musiałem skorzystać z tego na terenie mojej wioski. Jak wróciłem z drugiego wypadu coś mnie tknęło i rzuciłem okiem na stronę pasażera. Pierwszą moją myślą było rozwalenie komuś łba pałką teleskopowa z hartowanej stali. Ktoś sobie pożyczył z mojego autka dwie gwiazdki/kapsle które były założone na moje felgi. I to nie cały komplet, tylko akurat dwie.
Kompletnie tego Q.RWA (wyprzedzając naszego klubowego konfidenta - kaes, przeklinam, więc nie krępuj się i wlep mi ostrzeżenie :rotfl: ) nie rozumiem, jakimi intencjami kierował się ten gnój którego żyły pompują krew nisko urodzonego debila z rodziny debili z dziada pradziada którego przodkowie pracowali kiedyś pod biczem ekonoma. Przecież co najwyżej może je sobie w pokoju postawić, chociaż to wątpliwa ozdoba. Jak gnoja dorwę.... nie ma przekleństw które są w stanie wyrazić mój gniew, chociaż to tylko taki duperel z mojego autka.

Nauczka dla mnie? Zmiana grill'a na taki sam, ale bez konika oraz felgi, w których żaden szczyl z patologicznej rodziny nic nie zdejmie.

No, to sobie ponarzekałem. Jak wrócę z urlopu zamówię kapselki, co by nie korciło tak bardzo do pod.****.dalania (Pawellos, nie dam Ci pola do popisu - kaes, ja przeklinam :rotfl: ). Jeśli ktoś też chce takie coś z konikiem na kapselku, to poproszę o PW lub emalię.
Ostatnio zmieniony 2009-09-28, 08:13 przez Hans, łącznie zmieniany 1 raz.

.:: :evil: my other ride is your mom :evil: ::.

Maru
Młodszy Forumowicz
Model: Audi TT 1.8T 180KM -> v8 ?
Kolor: blue
Kontakt:

Post autor: Maru » 2009-09-28, 02:37

co zrobic, zazdrosc nie zna granic.

ja mam piekna ryse na 0,5 drzwi kierowcy :) za bardzo swieciły :o

olej

http://www.iClinic.pl

kuczko
Forumowicz
Model: V6 2005
Silnik: V6 4.0
Kolor: Srebrny
Kontakt:

Post autor: kuczko » 2009-09-28, 10:10

Współczuję... ja często jak wracam do auta, to obchodzę je dookoła, żeby sprawdzić czy nic nie zniknęło. Na razie mi się fuksi ;)

P.S. To, że mi odpadła taka 3ramienna gwiazdka i mi brakowało oczywiście nie ma żadnego związku z brakiem 2 Twoich. Przecież po co by mi była ta druga, na zapas? :) (Swoją drogą, one są całkiem drogie + wysyłka)

alfatech
Forumowicz
Model: 2005 DżiTi
Silnik: V8 4.6
Kolor: Czrny XTRMNTR
Kontakt:

Post autor: alfatech » 2009-09-28, 10:15

Hans pisze:nie rozumiem, jakimi intencjami kierował się ten gnój
tu jest odpowiedź
Hans pisze: Przecież co najwyżej może je sobie w pokoju postawić, chociaż to wątpliwa ozdoba
ale jemu się podoba i ma coś amerykańskiego od dziś w domu :/

........ nie napiszę co bym zrobił gdybym kolesia dopadł :zdegustowany:

Pozdrawiam
Tomek http://www.alfa-tech.com.pl/kontakt/

Awatar użytkownika
Dakota
Młodszy Forumowicz
Model: 1996
Silnik: inny V8
Kolor: zielony plamisty

Post autor: Dakota » 2009-09-28, 10:25

Hans, współczucia.

Nam jakiś kretyn przywalił w drzwi na parkingu w centrum handlowym. Miesiąc po tym jak odebraliśmy naszego Mustanga. Też nas szlag trafił. "Pamiątkę" mamy do dziś. :zdegustowany:

YA RLY!

Awatar użytkownika
Robert
Forumowicz
Model: Ford Mustang 2006
Silnik: V6 4.0
Kolor: Perf White

Post autor: Robert » 2009-09-28, 10:30

Jak Cie to pocieszy (pewnie nie) mi notorycznie ktos parkowal na tylnym zderzaku, tak, ze w koncu lakier niestety w miejscu tloczenia na tablice popekal i z miesiaca na miesiac wyglada to coraz gorzej.

Kiedys nawet zaparkowalem, pan przede mna cofal - nie byle czym bo Phaetonem - 100 milionow czujnikow i kamer, no i nagle PYK - uderzyl mnie od przodu. Na szczescie lekko. Wychodze z morda a on z rozbrajajaca szczeroscia: a przepraszam, zamyslilem sie :/

Mowiac krotko - jak sie autem jezdzi na codzien to niestety na takie sytuacje jest sie u nas narazonym... Odnosnie kapselkow to w obecnych felgach mam tak, ze wchodza do srodka - tzn nic nie wystaje i jest jeden poziom felga/kapselek, a wiec zeby je wyjac trzeba zdjac kolo. To dosc skutecznie odstrasza ludzi od takich pomyslow :)

[url=http://userbars.org][img]http://img254.imageshack.us/img254/4205/mustanguserbar2sp6.jpg[/img][/url]
[url=http://www.userbars.us][img]http://www.userbars.us/./data/media/12/route_66.gif[/img][/url]

Awatar użytkownika
Deftronic
Stowarzyszenie MKP
Model: Shelby GT500
Silnik: V8 5.4
Kolor: Grabber Orange

Post autor: Deftronic » 2009-09-28, 10:37

Po ostatnim naszym pobycie w kraju pojawiło się wgniecenie przy wlewie paliwa. Ktoś uderzył drzwiami. :(

http://www.dinxproject.org" onclick="window.open(this.href);return false;

Awatar użytkownika
Hans
Forumowicz
Model: 500
Kolor: Black
Stajnia: Stajnia Mazowiecka

Post autor: Hans » 2009-09-28, 10:41

Kumplowi notorycznie w czarny samochód walił drzwiami facet parkujący obok swoje białe autko. Nie poskutkowała nawet kartka wsadzona za wycieraczkę z prośba o zaprzestanie tego procederu. Pewnie jak by ja przekazał zgodnie z moimi wskazówkami (czyli wsadził tuż za przednią szybę z cegiełką w środku) to wiadomość zostałaby odczytana.

.:: :evil: my other ride is your mom :evil: ::.

Awatar użytkownika
pluzz
Forumowicz
Model: Coupe 289 V8
Silnik: V8 4.6
Kolor: bialy
Kontakt:

Post autor: pluzz » 2009-09-28, 11:38

Przykro mi to slyszec :(

Tu w Londonii to sie odbywa notorycznie. Kiedys nawet sie przejmowalem i za kazdym zadrapaniem lecialem do lakiernika (mowie tu o codziennym samochodzie) ale teraz mam w muszce! Odkad przestalem sie martwic zadrapaniami jakos ich nie przybywa (albo ja ich nie zauwazam...). Odkad mieszkam w Londku mialem 10-tki zadrapan i rys, 3 razy dostalem w tyl podczas jazdy, raz mi przestawiono samochod w malym karambolu jak mnie nie bylo w samchodzie.

Na szczescie Mustang sie jakos trzyma - ale co sie dziwic skoro stoi na parkingu na stojakach :P Jednym bubu jakie mu sie przytrafilo to tatus, ktory mi zrzucil grabie na drzwi :]

Wiem, ze to zadne rozwiazanie ale jak sobie kiedys na czesci kupilem Toyote Corolle 92 to nigdy mi sie tak dobrze nie jezdzilo po londynie :D Nie przejmowalem sie zadnymi stluczkami i jak sie chcialem gdzies wcisnac na buraka to zawsze mi sie udalo bo sie inni bali, ze ich przyrysuje - przeciez mam stare brzydkie auto i mi wszystko jedno :p

Tomasz
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Deftronic
Stowarzyszenie MKP
Model: Shelby GT500
Silnik: V8 5.4
Kolor: Grabber Orange

Post autor: Deftronic » 2009-09-28, 12:18

Pluzz -no tak, ale popularne auto do codziennego toczenia się po mieście to inna sprawa. Dołek jest wtedy jak starasz się, uważasz na samochód gdzie go stawiasz, w pewne miejsca w ogóle nie jeździsz (przez pewnien czas jeździłem do Londynu Mustangiem, ale odpuściłem sobie po paru nerwowych akcjach, kiedy ktoś o mały włos nie wjechał mi w tył czy w bok).

Przykto Hans, że coś takiego Ci się przytrafiło. Trochę dół... :/

http://www.dinxproject.org" onclick="window.open(this.href);return false;

Awatar użytkownika
Little Pony
Forumowicz
Model: yhm.... :)
Silnik: inny V6

Post autor: Little Pony » 2009-09-28, 16:50

Heh, nieźle. U mnie to samo. Początkowo mi się fuksiło, ale do czasu. Najpierw zauważyłem przerysowany tylny zderzak, który już raz malowałem - bo... ktoś przerysował. Na przednim to samo. Ostatnio ktoś wydrapał mi dwie literki "SS" na prawym tylnym błotniku (nie zdążyłem mu powiedzieć, że to nie Camaro). No i do tego dziura w dachu. Ale ktoś teraz się cieszy, że porysował Mustanga. Liczę tylko na to, że któregoś razu ktoś nie zdąży uciec i moje będzie na wierzchu :)

Był ale się rozbił: Mustang GT 2005 Convertible, Dodge Charger R/T 2006

I'm gonna put on a iron shirt, and chase all muscle cars out of earth!

Awatar użytkownika
KIWQ
Młodszy Forumowicz
Model: Prze zakupem:)
Silnik: V6 3.8

Post autor: KIWQ » 2009-09-29, 20:07

Mi jakis pajac pluł na PT Cruisera zobaczymy jak bedzie z Mustangiem, jednak mam obawy ze bedzie gorzej :/ Zobaczymy :/

Alexander25
Forumowicz
Model: 302HO 1994 rok
Silnik: V8 5.0
Kolor: sapphire blue
Kontakt:

Post autor: Alexander25 » 2009-09-29, 21:24

Moj mustang narazie sie trzyma jednak jezdze malo po Warszawie i zostawiam pod praca i na wydziale auto zawsze na szarym koncu parkingu ze nikomu nie chce sie tak daleko parkowac dlatego narazie tylko z 2 otarciami. Dzis po 3ech miesiacach odebralem swojego mustanga od mechanika. Auto zrobione jade sobie do pracy i nagle gosc z przeciwka wpada w polsizg odbija przed moja maska i wali centralnie czolowo w auto jadace za mna. Zartrzymalem sie wyszedlem pozedlem do przodu i centymetr po centymetrze sprawdzilem auto. Myslalem ze sie poplacze ze szczescia:) Gostka ktory spowodal wypadek zarzucilo na zakrecie bo bylo slisko a on jechal tylko 80km/h po ostrym luku:P

Awatar użytkownika
RedHornet
Forumowicz
Model: Mustang GT
Kolor: RedHornet

Post autor: RedHornet » 2009-09-29, 22:36

A mi ostatnio jakaś ruda s u k a (czytaj wiewiórka) zrzuciła kasztan na maskę i mam wgniotę. Tu na śląsku nawet przyroda się uparła na mustangi ;)

[img]http://i938.photobucket.com/albums/ad230/RedHornet_PL/Avatar/Avatar-Stripe-5-ANIM.gif[/img]
Best 1/4 ET 12,89

Maru
Młodszy Forumowicz
Model: Audi TT 1.8T 180KM -> v8 ?
Kolor: blue
Kontakt:

Post autor: Maru » 2009-10-01, 05:02

Hans pisze:No wiewiórki to z założenia terroryści. Nie bez kozery kierowcy zwalczają tego zaplutego karła reakcji wprasowując jak się tylko okazja trafi takiego wywrotowca w nawierzchnię asfaltu.
padłem po tym :D :D

http://www.iClinic.pl

ODPOWIEDZ

Wróć do „Garaż”