Moderator: MAX

Kontrwywiad nie ma co , nic się przed wami nie ukryje , kolega jak tylko ochłonie to napisze o nim co i jakXwili pisze:Piękny wóz![]()
![]()
patrząc po rejestracjach innych samochodów na ogrodzie to chyba
powiat ropczycko - sędziszowski czyli stajnia podkarpacka![]()
![]()

Słyszałem o nim ale nigdy go nie widziałemPavulon_ pisze:w Lesznie jezdzi piękny 64 1/2 Conv z (jeśli się nie mylę) z pierwszego tygodnia Majajacpocz pisze:Teraz każdy 1964 1/2 czy 289 czy 260 jest rzadki nawet w USA. W Polsce jest już kilka sztuk ukrytych w stodołach i garażachwiększość z przełomu lipca-września itp.. MAX znalazł wg. mnie piękną sztukę, postraszył mnie w Karpaczu że starszą od mojej przez co źle sypiałem, ale nie miał racji 11 dni różnicy
Ja osobiście szukam informacji o 1964 1/2 i jak na razie w europie znalazłem tylko dwa starsze (Niemcy i Francja) oba z maja 1964.
Odnośnie numeru vin nie byłbym pewien czy na podstawie poszczególnych numerów da się określić wiek modelu przykładsimontlc pisze:I jeszcze trochę info że Skandynawi
Mustang med VIN#100121 er i Finland (260 V8 convertible!)
Mustang med VIN# 100155 er i Sverige
Mustang med VIN# 100159 er i Norge
Dane z 2009 roku
Mustang med VIN# 5S07_100003 er/var i England.
I w jedynym słusznym kolorzesimontlc pisze:Ostatni spam ale wygasze,
Krótkiartykuł o mustangi wyprodukowanym 9 marca 64 roku który został zarejestrowany w lipcu tego samego roku w Oslo
http://www.tv2.no/a/5822032/" onclick="window.open(this.href);return false;