Witam Wszystkich,
czy ktoś z Was kupował ( gdzie kupić w PL dystanse 25mm ?) i montował dystanse do GT?
Jeżeli tak to jaki ich koszt, rozmiar plus czy widzicie jakieś zmiany pozytywne i negatywne wpływu tych dystansów na auto np. na jego prowadzenie, łożyska - słyszałem, że założenie ich powoduje szybsze zużycie się łożysk.
Dzięki za info.
Pozdrawiam
Dystanse do Mustanga GT S550
Moderatorzy: mcgan, Pavulon_, stang232, celibad, pluzz, SECHUBU, mcgan, Pavulon_, stang232, celibad, pluzz, SECHUBU
- celibad
- Członek Honorowy MKP
- Model: GT 2015
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: yellow triple
- Kontakt:
Re: Dystanse do Mustanga GT S550
Ja kupowałem dystanse u Alustara i zakładałem tylko na przód, grubość o ile dobrze pamiętam 30 mm, co do komfortu jazdy cięzko mi powiedziec , bo zakładałem zaraz jak kupiłem. Natomiast poprawił się zdecydowanie wygląd przednich kół w stosunku do błotników, dystanse z podparciem felgi nie wpływają na trwałość łożysk 

Re: Dystanse do Mustanga GT S550
Dzięki za info,celibad pisze:Ja kupowałem dystanse u Alustara i zakładałem tylko na przód, grubość o ile dobrze pamiętam 30 mm, co do komfortu jazdy cięzko mi powiedziec , bo zakładałem zaraz jak kupiłem. Natomiast poprawił się zdecydowanie wygląd przednich kół w stosunku do błotników, dystanse z podparciem felgi nie wpływają na trwałość łożysk
mam 3 prośby do Ciebie:
1) Możesz podesłać fotki po montażu dystansów w Twoim S550
2) Podrzuć link do tych dystansów
3) Czy po ich montażu nie wystają koła poza błotnik?
Dzięki i pozdrawiam