TRASA i SPONSORZY

Sprawy organizacyjne. Dział widoczny dla organizatorów.
Awatar użytkownika
Bielek
Forumowicz
Model: Mustang 1965 conv
Kolor: niebieski
Kontakt:

Re: TRASA i SPONSORZY

Post autor: Bielek » 2012-10-23, 10:59

na końcu dane teleadresowe do celibada

[url=http://myrencontres.com]rencontre agricole[/url]

Awatar użytkownika
sławekw
Forumowicz
Kontakt:

Post autor: sławekw » 2012-10-23, 11:27

pojeżdżę w lublinie po firmach, ale dopiero po świętach, Czy ten informator już jest ostateczny, czy będą jeszcze jakieś zmiany?

Nic na siłę, wszystko młotkiem :D i wyklepie się coś takiego:
Obrazek

Awatar użytkownika
hominis
Stowarzyszenie MKP
Model: Ford Mustang GT 2005
Silnik: V8 4.6
Kolor: Czerwony

Post autor: hominis » 2012-10-23, 15:23

W nawiązaniu do listu przewodniego konstrukcji Alustara - poniżej link do tekstu trochę przeze mnie przerobionego na papierze firmowym.
Myślę, że to pismo musi zastrzelić ew. sponsora :) Tu dla przykładu dałem szefa Shella :)
LInk do listu: http://www.photon.vot.pl/mr2013/oferta/ ... warty.docx" onclick="window.open(this.href);return false;

Awatar użytkownika
hominis
Stowarzyszenie MKP

Post autor: hominis » 2012-10-25, 21:11

Poniżej link do Informatora z dodanym na końcu kontaktem do Celibada (tel.,e-mail)
http://www.photon.vot.pl/mr2013/oferta/ ... oferta.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;

Awatar użytkownika
sławekw
Forumowicz
Kontakt:

Post autor: sławekw » 2012-10-25, 21:49

parę rzeczy w tekście, które przydałoby się poprawić:

str.3: " Dlatego zapraszamy do współpracy wszystkie zainteresowanych"
str.4: akapit zaczynający się: " za sterami mustangów wystartowało..." przydałoby się w którymś miejscu wstawić słówko "ekipy" lub "załogi" oraz akapit "Nasza kolorowa kolumna (...) dzięki szerokim relacją" przypadkiem nie powinno być relacjom? (zafascynowani (jedną) relacją.... dzięki (kilku) relacjom....)
str.8: "W Mustang Race (...) nie prędkość i moc samochody" chyba samochodów... i jeszcze zmieniłbym "Wstępny harmonogram (...) i koniec imprezy w Pradze" nie lepiej brzmiałoby "by zakończyć imprezę w Pradze? (nie upieram się, taka propozycja ;) )

I czy nie ma możliwości, aby na tych zdjęciach było widać mniej pikseli a więcej zdjęć? Wybacz, że się czepiam, ale jak mam to gdzieś wysłać, to wolałbym, abym się nie wstydził jakości... jak nie ma możliwości tego poprawić, to wykorzystam to co jest.

Pozdrawiam ;)

Obrazek

Awatar użytkownika
hominis
Stowarzyszenie MKP

Post autor: hominis » 2012-10-25, 23:25

Poniżej link do poprawek.
Zmniejszyłem kompresję - dokument zajmuje więcej ale zawsze będzie to kompromis pomiędzy jakością i objętością.
13MB to jak na nasze czasy nie jest wiele.
Poprawiłem teksty. Przeformułowałem je aby brzmiały bardziej po polsku. Przy wlewaniu tekstu bardziej przestawiam się na tekst jako grafikę niż jako coś co musi być poprawne stylistycznie. Stąd wtopy z formami :)
Zdjęcia - myślę, że dużo lepiej. Na pewno nie damy fotek tak, aby przy powiększeniu 500% nadal była żyletka, bo skład zająłby >100MB :)

http://www.photon.vot.pl/mr2013/oferta/ ... ferta_.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;

Awatar użytkownika
Dezo
Forumowicz
Model: BULLITT
Kolor: HG
Kontakt:

Post autor: Dezo » 2012-10-26, 07:00

Przepraszam, że wtrące, ale w skróconym wstępie zabrakło informacji o formie prawnej MKP - STOWARZYSZENIU. Jeżeli ten materiał ma trafić do sponsorów, a ma trafić głownie do nich, to jest to istotna informacja z punktu widzenia sponsora, która właśnie już we wstępie powinna być uwidoczniona.
Dalej, z doświadczenia podpowiadam aby na końcu podać kontakty do organizatorów regionalnych i opisać jakiego miasta to dotyczy, kontakt z mediami itp. (patrz kontakty na stronie MR), inaczej wszyscy będą dzwonić i pisać do Celiego i mu głowa spuchnie.
Pozdrawiam

Samotny Wilk

Awatar użytkownika
hominis
Stowarzyszenie MKP

Post autor: hominis » 2012-10-26, 20:09

Zgadzam się z Dezo - trzeba wspomnieć o kwestii statusu MKP. Umknęło to totalnie. Partnerzy muszą to widzieć aby w ogóle brać pod uwagę współpracę z nami.
Inna sprawa - również to trzeba moim zdaniem wrzucić - Celibada nam "zajadą" - warto byłoby podać podać dane do regionalnych (koordynatorów MR2013?) aby zainteresowani współpracą kontaktowali się od razu z koordynatorami).

Moje propozycje zmian: Dopiska dot. formy prawnej MKP /będzie dopisana po akapicie na str.3/
"Obecnie działamy jako Stowarzyszenie Mustang Klub Polska. Sformalizowanie strkutury naszego Klubu było następstwem naszego rozwoju. Obecnie jako Stowarzyszenie jesteśmy partnerem dla szerokiego kręgu firm, organizacji chcących współpracować z nami przy realizacji naszych projektów i pomysłów."

Dane kontaktowe na ostatnią stronę Informatora (oprócz Celibada)
/wielka prośba o uzupełnienie danych, abym miał realne kontakty, które wrzucę w Informator/

Koordynatorzy Regionalni Mustang Race 2013:

Warszawa:
- Mirmal: tel., e-mail
- CFO: tel., e-mail
- Horse: tel., e-mail

Lublin:
- GPE: tel., e-mail
- Sławek: tel., e-mail

Wieliczka:
- Max: tel., e-mail

Praga:
...? (tu pytanie, czy ich podawać, czy zrobią łapankę u siebie ... wizerunkowo dobrze byłoby ich podać - aby element ponadnarodowy MR2013 wyglądał realnie)

Awatar użytkownika
MAX
Stowarzyszenie MKP
Model: Fastback GT V8 68
Silnik: V8 5.0
Kolor: Blue & Black
Stajnia: Stajnia Małopolska
Kontakt:

Post autor: MAX » 2012-10-26, 22:13

Warszawa:

Lublin:
- GPE: tel., e-mail
- Sławek: tel., e-mail

Wieliczka:
- Max Traczyk Andrzej : tel. 504 266 504 , e-mail andrzejtraczyk@vp.pl

Praga:

tel 504 266 504
As-PROFI
IMPORTUJEMY MARZENIA
Zrealizowane marzenia: IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIII IIII
www.asprofi.pl
https://www.facebook.com/import.usa.max

Awatar użytkownika
celibad
Członek Honorowy MKP
Model: GT 2015
Kolor: yellow triple
Kontakt:

Post autor: celibad » 2012-10-26, 22:43

Pluzz uruchomił już w dziale Zloty i spoty temat Mustang Race 2013 .... chciałbym jutro wieczorem wrzucić ten tekst na ogólny , prosze o ewentualne uwagi , poprawki albo zmiany

Miło jest ogłosić wszystkim ze przyszłoroczny MR2013 Z Pragi do Pragi rozpoczyna się 13.08.2013 roku w okolicach Wa-wy
Trasa ma długość 932 km
http://maps.google.pl/maps?saddr=Praga-" onclick="window.open(this.href);return false; ... ls&t=m&z=7

Program (oczywiście na tym etapie może jeszcze się coś zmienić )

12.08 wieczorem przyjazd uczestników do okolic Warszawy (dla chętnych)
13.08 Etap I - wyjazd z okolic Warszawy do Lublina
14.08 Etap II - wyjazd z Lublina do Wieliczki
15.08 Etap III - wyjazd z Wieliczki ---> trasa do Kudowy Zdrój (lub okolice)
16.08 Etap IV - wyjazd z Kudowy(lub okolic) --> przejazd do Skalnego Miasta w Czechach -----> potem przejazd do Pragi ... organizacja Czeski Mustang klub
17.08 Etap V - dzień w Pradze -----> Wieczorem zakończenie rajdu.
18.08 Rozjazd do domów.

Uczestnicy i wpłaty:
Ilość miejsc 50
Uczestnicy wpłacają 600 zł (zaliczka bezzwrotna)
Wpłaty zaliczek są rozłożone na dwie raty tak aby 600 PLN nie stanowiło dla nikogo zbędnego obciążenia. I tak całe zgłoszenie powinno wyglądać tak:
1. od 1 listopada do 31grudnia 2012 wysłanie zgłoszenia (3 zdjęcia + opis auta) na adres info@mustangrace.com.pl
oraz wpłata 300 PLN są warunkiem wpisania na listę ( mozna wpłacać jednorazowo 600zł)
2. do 31.01.2013 wpłata II raty 300 PLN.
3. Uczestnik dokonując wpłaty i przesyłając zdjęcia wraz ze zgłoszeniem akceptuje REGULAMIN rajdu
4. O TYM CZY JESTEŚ NA LIŚCIE MR2013 ZALEZY OD KOLEJNOSCI WPŁATY ZALICZKI , A NIE WPISU ZE JESTEM CHĘTNY...

DANE DO PRZELEWU
Mustang Klub Polska
ul. Pl. 18 marca 3m8
78-100 Kołobrzeg
PKO BP
26 1020 4795 0000 9702 0238 4626
w tytule podając /nick z forum/ imię i nazwisko/MR 2013

KOMANDOR RAJDU - W TOKU USTALANIA
Odpowiedzialni za poszczególne odcinki
1. Warszawa - Lublin ---> Mirmal , Horse i CFO
2. Lublin - Wieliczka ----> GPE , Rafał i Sławekw
3. Wieliczka - Kudowa Zdrój - Skalne Miasto - Praga ----> Max , Kuba , Celibad , Stang232 , Pavulon i Czeski Mustang Klub
4. Za kontakt z mediami i ewentualnymi sponsorami -----> Bielek
5. Za przygotowanie graficzne MR2013 , gadżety ----> Hominis i Alustar
6. Książki drogowe -----> Bendzin i Iza

bardzo ważna sprawa !!!!
Jeszcze nie możemy podać chociaz w przyblizeniu kosztu całkowitego udziału w MR2013 dlatego ze nie mamy jeszcze ustalonych noclegów po stronie czeskiej (Czeski Mustang Klub)

Prosze o nie zakładanie listy uczestników ----> lista będzie do wglądu w osobnym temacie i będzie na bieżąco uzupełniana wtedy gdy zgłoszenie i zaliczka zostaną odnotowane

"najlepszym lekiem na wszystkie problemy jest zwykła woda. dwie krople na szklankę wódki i wszystko przechodzi jak ręką odjął"

Jak mam czas to leże i odpoczywam, a jak nie mam czasu to tylko leże.

ObrazekObrazek

Awatar użytkownika
MAX
Stowarzyszenie MKP
Model: Fastback GT V8 68
Kolor: Blue & Black
Stajnia: Stajnia Małopolska
Kontakt:

Post autor: MAX » 2012-10-26, 23:05

celibad pisze:
bardzo ważna sprawa !!!!
Jeszcze nie możemy podać chociaz w przyblizeniu kosztu całkowitego udziału w MR2013 dlatego ze nie mamy jeszcze ustalonych noclegów po stronie czeskiej (Czeski Mustang Klub)
Informacja o kosztach jakie mogą spotkać potencjalnego zawodnika powinny być przedstawione bez skrupułów, z dopiskiem ,koszt MR 2013 może zostać obniżony w przypadku pojawienia się sponsorów .
Miło jest dostać rabat w pełnej świadomości że zgodziłem się tak naprawdę zapłacić więcej.

tel 504 266 504
As-PROFI
IMPORTUJEMY MARZENIA
Zrealizowane marzenia: IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIII IIII
www.asprofi.pl
https://www.facebook.com/import.usa.max

Awatar użytkownika
sławekw
Forumowicz
Kontakt:

Post autor: sławekw » 2012-10-27, 23:26

Warszawa:

Lublin:
- GPE: Grzegorz Petruczynik 603 226 033, gpetruczynik@nplay.pl
- Sławek: Sławek Weremczuk 512 272 915, slawek.weremczuk@gmail.com

Wieliczka:
- Max Traczyk Andrzej : tel. 504 266 504 , e-mail andrzejtraczyk@vp.pl

Praga

Obrazek

Awatar użytkownika
hominis
Stowarzyszenie MKP

Post autor: hominis » 2012-11-03, 12:46

...brakuje mi nadal kontaktów do koordynatorów regionalnych z Warszawy:
Będę dźwięczny za ww. kontakty.
Do jutra chciałbym spiąć Informator razem z kontaktami do regionalnych
Mam jeszcze parę kwestii merytorycznych:
- jak formalnie nazwiemy osoby odpowiedzialne za poszczególne etapy? Koordynatorzy regionalni, Komandorzy liniowi? :D ... jak to nazwać (pytanie do Władz :)
- czy pomiędzy imiona i nazwiska wplatać nicknames? (np. Marcin "Bielek" Bielawski)?
- Czy oprócz ww. Koordynatorów Regionalnych podawać np. Media - Marcin "Bielek" Bielawski
Co robimy z Czechami? - czy podajemy regionalnych odpowiedzialnych za Pragę, etc.? Czy w ogóle Czechy mają informator? (może nie jest im potrzebny, albo przydałby się po czesku aby pozyskać sponsorów...)

Najsamprzód trzeba mi namiarów na Horse'a i Mirmal'a (poszły PW, ale ... no response detected...)

Awatar użytkownika
Bielek
Forumowicz
Model: Mustang 1965 conv
Kolor: niebieski
Kontakt:

Post autor: Bielek » 2012-11-03, 12:57

moim zdaniem wystarczy w wawie aby figurowala jedna osoba, wyslałem Ci namiary na Marcina. potem nikt już ie bedzie wiedzial kto z kim rozmawial.

[url=http://myrencontres.com]rencontre agricole[/url]

Awatar użytkownika
hominis
Stowarzyszenie MKP

Post autor: hominis » 2012-11-03, 14:56

Bielek pisze:moim zdaniem wystarczy w wawie aby figurowala jedna osoba, wyslałem Ci namiary na Marcina. potem nikt już ie bedzie wiedzial kto z kim rozmawial.
OK.
Jeżeli w Wawie dajemy tylko CFO do kontaktów, to co z innymi waypointami? - dawać wszystkich?
Marcin, dać Ciebie jako człowieka od Mediów ogólnopolskich? Rozumiem, że regionalni zamiatają temat mediów lokalnych.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Mustang Race 2013”