Maku,Yoozek,MarcinP,Anbra i nasi południowi sąsiedzi serdecznie zapraszamy do nas na pomorze i życzymy jakby nie było przyjemnej podróży:)
Czekamy na Was w Ustce na wspólne pogaduchy i % nie wspomnę;)
Zapraszamy!!!!

Moderatorzy: celibad, Przemek64, celibad, Przemek64
To będzie prawdziwa przyjemność uczestniczyć w tej słynnej impreziePrzemek pisze:Paweł (Xwili) ma do nas 737 kmrobin pisze:masz kawal drogi... fajnie bedzie Cie spotkacXwili pisze:Przelewy poszły zgodnie z instrukcją, do zobaczenia![]()
To bardzo pozytywny człowiek i fajnie że go poznacie![]()
Będzie do nas pasował.
Spory kawałek ma także najmocniejsze auto jakie do nas przyjedzie bo 650 km
Maku klasykiem ma także kawałek 550km
A i Marcinp jak na klasyka nie ma blisko
![]()
![]()
![]()
![]()
to chyba tak ma byćFUFU pisze:Pany, zgapiłem się i dopiero dziś wysłałem kasę. Nie zostawiajcie mnie bez noclegu !!!
40) Fufu - 2os, 26-28.05 ( Fiesta 280zł ) + 50zł Bunkier Przemek
a będą jakieś małe naklejki pamiątkowe wzorem OZMów ? spoko luz tylko pytamPrzemek64 pisze:W Środę zamawiamy naklejki magnetyczne![]()
Jeśli do jutra nie będziemy widzieć pieniędzy na koncie to osoby które nie wpłaciły nie będą ich miały![]()
Nie możemy zamówić na zapas bo będą one z nickami![]()
Szkoda by było gdyby ktoś miał jechać bez
MUstka się nie wzoruje, MUstka wyznacza swoje standardyPavulon_ pisze:a będą jakieś małe naklejki pamiątkowe wzorem OZMów ? spoko luz tylko pytamPrzemek64 pisze:W Środę zamawiamy naklejki magnetyczne![]()
Jeśli do jutra nie będziemy widzieć pieniędzy na koncie to osoby które nie wpłaciły nie będą ich miały![]()
Nie możemy zamówić na zapas bo będą one z nickami![]()
Szkoda by było gdyby ktoś miał jechać bez![]()
![]()