Jesteś tu nowy, przywitaj się!
Moderatorzy: mcgan, Pavulon_, Rezor, stang232, celibad, pluzz, mcgan, Pavulon_, Rezor, stang232, celibad, pluzz
Re: Jesteś tu nowy, przywitaj się!
Paczę na wozy innych. Z szukaniem dużo czasu mi to zajmie, a ja z tych niecierpliwych jestem.
-
- Młodszy Forumowicz
- Model: VI ecoboost
- Kolor: Ruby Red
Witam serdecznie wszystkich forumowiczów i właścicieli Mustangów!
Od pewnego czasu mam przyjemność jeździć S550 ecoboost.
Do zobaczenia na drodze i organizowanych zlotach
Marek
Od pewnego czasu mam przyjemność jeździć S550 ecoboost.
Do zobaczenia na drodze i organizowanych zlotach

Marek
Witam Panie i Panowie ,
Sławek ze stolicy , obecnie na tropie poszukiwań swojego pierwszego mustanga jakim na 99 % będzie model V generacji 3,7 V6 . Póki co z amerykańskiej motoryzacji w garażu stoi Harley Dyna Wide Glide 1.6 2010r .
Sławek ze stolicy , obecnie na tropie poszukiwań swojego pierwszego mustanga jakim na 99 % będzie model V generacji 3,7 V6 . Póki co z amerykańskiej motoryzacji w garażu stoi Harley Dyna Wide Glide 1.6 2010r .
pozdr
ViNcI
ViNcI
Witam wszystkich!!!
Jestem z Łodzi.
Nie mam jeszcze swojego konika ale jestem w trakcie poszukiwań.
Mam nadzieję, że uzyskam tutaj pomoc w trudnych sprawach a może sam komuś pomogę.
Fajnie będzie również poznać nowych ludzi.
Pozdrawiam
Marcin
Jestem z Łodzi.
Nie mam jeszcze swojego konika ale jestem w trakcie poszukiwań.
Mam nadzieję, że uzyskam tutaj pomoc w trudnych sprawach a może sam komuś pomogę.
Fajnie będzie również poznać nowych ludzi.
Pozdrawiam
Marcin
- mdziak
- Rodzynki Stowarzyszenie MKP
- Model: 2011 Premium
- Silnik: V6 3.7
- Kolor: Performance White
witamyVinci pisze:Witam Panie i Panowie ,

- Xwili
- Stowarzyszenie MKP
- Model: ecoboost '16
- Kolor: race red
- Stajnia: Stajnia Podkarpacka
Kłaniam się wszystkim
Mam na imię Paweł, jestem z Dębicy,
Aktualnie czekam na swojego pierwszego Mustanga - rocznik 2016, silnik ecoboost, kolor race red.
Pojazd zamówiony w Krakowie w listopadzie, planowany odbiór lipiec 2016 - już nie mogę się doczekać !!
W głowie tysiąc myśli, wiele pytań i trochę wątpliwości, dlatego dołączyłem do Waszego grona, mam nadzieję że znajdę tu trochę ukojenia
.
Pozdrawiam wszystkich.
Mam na imię Paweł, jestem z Dębicy,
Aktualnie czekam na swojego pierwszego Mustanga - rocznik 2016, silnik ecoboost, kolor race red.
Pojazd zamówiony w Krakowie w listopadzie, planowany odbiór lipiec 2016 - już nie mogę się doczekać !!
W głowie tysiąc myśli, wiele pytań i trochę wątpliwości, dlatego dołączyłem do Waszego grona, mam nadzieję że znajdę tu trochę ukojenia

Pozdrawiam wszystkich.
Dziecko od mężczyzny odróżnia wyłącznie cena jego zabawek.
-
- Forumowicz
- Model: GT Premium
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: Ruby Red
Witam. Marek, lat 27, pochodze z okolic Cieszyna, obecnie mieszkam w Sea Isle City (New Jersey) oraz w Filadelfii. Pierwszy mustang zakupiony w lipcu. Za jakis czas bedzie V8 wiec kobyła pojdzie na handel 
Witam wszystkich:)

Witam wszystkich:)
-
- Model: Zbieramy na Mustanga
Witam Wszystkich Wariatów i Pasjonatów tej pięknej marki jaką jest "Mustang"
Adrian , lat 19 Mustangoholik:D PoNzDrO!;)

- MAX
- Stowarzyszenie MKP
- Model: Fastback GT V8 68
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: Blue & Black
- Stajnia: Stajnia Małopolska
- Kontakt:
Paweł
Marek
Adrian
Witam was , pozytywie zakręconych
Marek
Adrian
Witam was , pozytywie zakręconych

tel 504 266 504
As-PROFI
IMPORTUJEMY MARZENIA
Zrealizowane marzenia: IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIII IIII
www.asprofi.pl
https://www.facebook.com/import.usa.max
As-PROFI
IMPORTUJEMY MARZENIA
Zrealizowane marzenia: IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIII IIII
www.asprofi.pl
https://www.facebook.com/import.usa.max
Witam serdecznie. Osobiście posiadam Forda Explorera z 1996 roku 4.0l v6 Eddie Bauer, lecz z ojcem zaczynamy poszukiwania jakiegoś mustanga
Mam nadzieję, że z waszą pomocą się to uda 
Pozdrawiam.

Pozdrawiam.
-
- Młodszy Forumowicz
- Model: GT 500 2014
- Silnik: inny V8
- Kolor: Race Red
Witam nazywam się Mariusz, jestem z Kraśnika. Mam 44 lata. Posiadam Mustanga V6 z 2014 roku który niedługo wyruszy z portu w USA, i być może w Marcu będzie już u mnie. Mam nadzieje że pasja do mustangów się utrzyma i w następnym roku v6 zamienię na Gt-ka.
Pozdrawiam innych pozytywnie zakręconych Mustangowiczów.
Pozdrawiam innych pozytywnie zakręconych Mustangowiczów.
-
- Młodszy Forumowicz
- Model: V6
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: California Red
Witam serdecznie wszystkich klubowiczów! Michał z tej strony, 30 lat, Warszawa. Nowy kucyk na stołecznych drogach, 'california red' v6 2010 jeszcze przez jakis czas na szwedzkich blachach. Wkrotce moze zastapi go GT ale jak na razie na miejska jazde idealny. Do zobaczenia na zlotach i spotach no i oczywiscie na drogach. Jacyś klubowicze/forumowicze z Warszawy/okolic spotykajacy sie regularnie?
- StarszyWajchowy
- Stowarzyszenie MKP
- Model: 73 Mach 1 429
- Silnik: inny V8
- Kolor: yellow hornet
- Stajnia: Stajnia Mazowiecka
Witaj!sas111 pisze:Witam serdecznie wszystkich klubowiczów! Michał z tej strony, 30 lat, Warszawa. Nowy kucyk na stołecznych drogach, 'california red' v6 2010 jeszcze przez jakis czas na szwedzkich blachach. Wkrotce moze zastapi go GT ale jak na razie na miejska jazde idealny. Do zobaczenia na zlotach i spotach no i oczywiscie na drogach. Jacyś klubowicze/forumowicze z Warszawy/okolic spotykajacy sie regularnie?
Dopisz się do listy Mazowieckich porachunków

viewtopic.php?f=203&t=10498
Tomek
Witajcie,
Jest mi bardzo miło dołączyć do Waszego grona. Na tą chwilę nie mam jeszcze swojego Mustanga, ale rozglądam się i bardzo chciał bym jakiegoś z lat 60-tych. Zobaczymy czy się uda. Mam nadzieję, że z czasem będę mógł wnieść coś pozytywnego dla tego forum. Pozdrawiam Zdzisiek
Jest mi bardzo miło dołączyć do Waszego grona. Na tą chwilę nie mam jeszcze swojego Mustanga, ale rozglądam się i bardzo chciał bym jakiegoś z lat 60-tych. Zobaczymy czy się uda. Mam nadzieję, że z czasem będę mógł wnieść coś pozytywnego dla tego forum. Pozdrawiam Zdzisiek