Jesteś tu nowy, przywitaj się!
Moderatorzy: mcgan, Pavulon_, Rezor, stang232, celibad, pluzz, mcgan, Pavulon_, Rezor, stang232, celibad, pluzz
-
- Młodszy Forumowicz
- Model: GT '06
- Silnik: inny V6
- Kolor: srebrny, czarne pasy
Samochód jest robiony przez Cervinis'a ale niestety nie wiem która to seria. Raczej nie 500 bo nie mam 6 tłoczkowych zacisków mimo to zatrzymuje się lepiej niż fabryczny, może c-350?
oprócz bodykitu jest tam pare innych zmian ale za dużo pisania
Trochę w zawieszeniu podłubane, trochę w dolocie i elektronice i takie tam
[ Dodano: 2009-02-09, 20:28 ]
Popularna to częsta trasa powrotu z mojej roboty, widocznie za szybko jechałem żeby cię zobaczyć
(albo stałem w korku
)
oprócz bodykitu jest tam pare innych zmian ale za dużo pisania

Trochę w zawieszeniu podłubane, trochę w dolocie i elektronice i takie tam

[ Dodano: 2009-02-09, 20:28 ]
Popularna to częsta trasa powrotu z mojej roboty, widocznie za szybko jechałem żeby cię zobaczyć

- horse
- Forumowicz
- Model: Mustang Convertible
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: Torch Red
- Kontakt:
Przywitać wszytskich
Witam wszystkich, jestem tu nowy.
Mam na imie Jarek jak kto woli Jarko jestem z Grójca niedaleko stolycy, mam 24 lata i od 7.02.09 jestem szczęsliwym posiadaczem Mustanga Convertible 4,0 z 2005 r. Juz tylko czekam na zlocik w Łodzi.
Mam na imie Jarek jak kto woli Jarko jestem z Grójca niedaleko stolycy, mam 24 lata i od 7.02.09 jestem szczęsliwym posiadaczem Mustanga Convertible 4,0 z 2005 r. Juz tylko czekam na zlocik w Łodzi.
Ostatnio zmieniony 2009-02-09, 23:01 przez horse, łącznie zmieniany 1 raz.
- horse
- Forumowicz
- Model: Mustang Convertible
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: Torch Red
- Kontakt:
Hej hej
Bingo Kuczko:) dlugo nie musiales mnie namawiac zebym tu zawiatl:)
w koncu jak sie posiada tak oryginalna furke kiedy ludzie jak Cie widza wysiadaja ze swoich samochodów zeby Cie zobaczyc (przynajmniej tak jest w moim malym miasteczku) to trzeba nalezec tez do jakiegos elitarnego grona:)
w koncu od was i od tego forum sie zaczal pierwszy klub Mustanga w PL:)
Bingo Kuczko:) dlugo nie musiales mnie namawiac zebym tu zawiatl:)
w koncu jak sie posiada tak oryginalna furke kiedy ludzie jak Cie widza wysiadaja ze swoich samochodów zeby Cie zobaczyc (przynajmniej tak jest w moim malym miasteczku) to trzeba nalezec tez do jakiegos elitarnego grona:)
w koncu od was i od tego forum sie zaczal pierwszy klub Mustanga w PL:)
Jam jest Wujek Staszek Mistrz Ciętej Riposty!!! :D
- Radek
- Młodszy Forumowicz
- Model: Brak
- Silnik: inny V8
- Kontakt:
Niestety tak badziewnie to wychodzi, dlatego polecam www.imageshack.ushorse pisze:Ps. Czemu zalaczone zdjecia maja takie dziwne kolory??
horse, wrzuc foteczki do galeryjki, bardzo chętnie obejrzę kombinację czerwonej skóry i czerwonego lakieru.
Gratuluję convertible! Posiadaczek kabrioletów łączmy się

Był Mustang... czy będzie znowu? Kto wie... Ja, nie...