Zrzutka na domenę/serwer
Moderatorzy: Moderatorzy, Moderatorzy
- Mały1973
- Forumowicz
- Model: Mustang Mach I 1971
- Silnik: inny V8
- Kolor: Medium Blue Metallic
- Kontakt:
A może by tak uderzyć do firm o miejsce na reklamę? Choćby np. alledrogo czy firmy olejowe itd?
Za roczną czy miesięczną reklamę utrzymywaliby koszt serwera i tyle. Oczywiście nie płaciliby koszt utrzymania serwera itd tylko określoną kwotę która poszłaby na utrzymanie serwera.Oprócz portali ogłoszenoiwych są firmy zajmujące się sprzedaża opon, wydechów, częsci do sam USA itd. Myślę że warto byłoby pójść w tym kierunku.
Za roczną czy miesięczną reklamę utrzymywaliby koszt serwera i tyle. Oczywiście nie płaciliby koszt utrzymania serwera itd tylko określoną kwotę która poszłaby na utrzymanie serwera.Oprócz portali ogłoszenoiwych są firmy zajmujące się sprzedaża opon, wydechów, częsci do sam USA itd. Myślę że warto byłoby pójść w tym kierunku.
- Ford Mustang Mach I 429
- Chevy Camaro Z/28 LS1
- Chrysler Voyager III CRD
- Pontiac Trans Am GTA
- Buick Electra 1971 455
- Pontiac Grand Prix Seventh Generation
- Chevy Camaro Z/28 LS1
- Chrysler Voyager III CRD
- Pontiac Trans Am GTA
- Buick Electra 1971 455
- Pontiac Grand Prix Seventh Generation
- qbcioo
- Młodszy Forumowicz
- Model: inny
- Kolor: grafitowy
- Kontakt:
Jeśli chodzi o mnie to pomimo, że nie posiadam jeszcze własnego konika, to uważam, że coroczna składka jest dobrym pomysłem.
Po pierwsze: niech nikt nie mówi, że nie stać go na wyłożenie np. tych 20 zł w ciągu roku. Wystarczy sobie jednego browarka miesięcznie odpuścić (no i jeszcze trochę zostanie
)
Po drugie: pozwoli nam to tak naprawdę zweryfikować liczbę członków klubu
Po trzecie: można pomyśleć nad jakimiś legitymacjami klubowymi (ważnymi np. 1 rok) - opłacasz skłakę dostajesz legitymację i dostęp do całości zasobów forum. Dodatkowo klubowicze z opłaconymi składkami mogliby mieć jakieś przywileje. np pierwszeństwo przy rozdawaniu karnetów na imprezach itp
Ja jestem jak najbardziej za
Po pierwsze: niech nikt nie mówi, że nie stać go na wyłożenie np. tych 20 zł w ciągu roku. Wystarczy sobie jednego browarka miesięcznie odpuścić (no i jeszcze trochę zostanie

Po drugie: pozwoli nam to tak naprawdę zweryfikować liczbę członków klubu
Po trzecie: można pomyśleć nad jakimiś legitymacjami klubowymi (ważnymi np. 1 rok) - opłacasz skłakę dostajesz legitymację i dostęp do całości zasobów forum. Dodatkowo klubowicze z opłaconymi składkami mogliby mieć jakieś przywileje. np pierwszeństwo przy rozdawaniu karnetów na imprezach itp
Ja jestem jak najbardziej za
No i co z tym głosowaniem?AluStar pisze:chmielu - mi sie wydaje ze trzeba bedzie tak zrobic ..
każde porządne forum takimi się rządzi prawami !!
Zróbmy glosowanie / ankiete !!
Kto jest za:
(1) - Corocznymi opłatami ( na rzecz utrzymania serwera / domeny / itd.. )
i wiazacymi sie z tym przywilejami ( dostep do np umieszczanych zdjec i powiekszonego limitu na zalaczniki )
(2) - Dowolnymi skladkami wg uznania
Ps. Oby nie bylo, ze z biegiem czasu utrzymywać serwer i domenę będzie sam administrator
Proponuje składkę obowiązkową 20 zł. Powinno wystarczyć na serwer i na jeszcze parę pierdół. A jak ktoś już wpłacił do dopłaci i tyle. I myślę że trzeba założyć listę członków, będzie wiadomo co się dzieje i ilu nas jest.

http://www.case-studio.pl/
https://www.facebook.com/internalquietfanpage
www.internalquiet.com
https://www.facebook.com/internalquietfanpage
www.internalquiet.com
- Hans
- Forumowicz
- Model: 500
- Kolor: Black
- Stajnia: Stajnia Mazowiecka
Twarzowe.
masz piękne oczy... podkreślają Twoją osobowość. 
A tak poważnie... No nie jesteśmy żadnym zrzeszeniem etc, nie jesteśmy zarejestrowani. Fajnie jest, że chcemy zbierać składki, przeznaczać je później na jakiś określony cel. Problem w tym, że nie daje się kasy osobie, której za bardzo się nie zna, a tym bardziej jak jest z Krakowa.
:lol: A tak poważnie. Jeśli reszcie to nie przeszkadza, to i mi, żeby qbcioo był skarbnikiem w wersji anonimowej dla większości, a to co napisałem wynika z tego, że pracuję w banku.
qbcioo, mam nadzieję, że nie poczułeś się urażony.

A tak poważnie... No nie jesteśmy żadnym zrzeszeniem etc, nie jesteśmy zarejestrowani. Fajnie jest, że chcemy zbierać składki, przeznaczać je później na jakiś określony cel. Problem w tym, że nie daje się kasy osobie, której za bardzo się nie zna, a tym bardziej jak jest z Krakowa.

.::
my other ride is your mom
::.

- qbcioo
- Młodszy Forumowicz
- Model: inny
- Kolor: grafitowy
- Kontakt:
Hans a co tam robisz ?? Sprzątasz ??
Nie , nie poczułem się urażony. Jak dla mnie Hans, skarbnikiem możesz być Ty lub nawet każdy inny użytkownik forum. Generalnie chodzi o to, że ja się wcale do tego nie palę jakoś szczególnie. Jak się znajdzie ktoś chętny to będę z tego powodu się cieszył.
Jeśli masz być spokojniejszy, to jeśli ym już został tym skarbnikiem, to mogę Ci przysłać ksero dowodu, prawa jazdy, książeczki wojskowej. Mogę Ci nawet skserować wszystkie świadectwa od 1 klasy szkoły podstawowej włącznie
Pozdrawiam

Nie , nie poczułem się urażony. Jak dla mnie Hans, skarbnikiem możesz być Ty lub nawet każdy inny użytkownik forum. Generalnie chodzi o to, że ja się wcale do tego nie palę jakoś szczególnie. Jak się znajdzie ktoś chętny to będę z tego powodu się cieszył.
Jeśli masz być spokojniejszy, to jeśli ym już został tym skarbnikiem, to mogę Ci przysłać ksero dowodu, prawa jazdy, książeczki wojskowej. Mogę Ci nawet skserować wszystkie świadectwa od 1 klasy szkoły podstawowej włącznie

Pozdrawiam