Polskie drogi

Co tam Panie w polityce ?

Moderatorzy: horse, horse

Awatar użytkownika
Radek
Młodszy Forumowicz
Model: Brak
Silnik: inny V8
Kontakt:

Post autor: Radek » 2009-03-19, 13:06

Ciekawe, bo piszemy o samych sobie w 3 osobie. Polacy są tacy.. ale nie ja i nie moi zanjomi, tylko Ci inni Polacy :D Podoba mi się to ;) Jak byłem we Włoszech, łaziłem troszkę po Rzymie i Mediolanie.

SYF na ulicach. Zero kultury parkowania, zastawianie chodników, pomazane ściany sprejami, dziury w jezdniach. Na autostradach syf - przy parkingach nawet nie ma kibli. Taka cywilizacja, u nas są. Pomijam że za taką kasę ok10EUR za 100km, to chyba mogły by być... Oznakowania FATALNE - i na drogach i ogólnie na parkingach, czy w Wenecji - niby zakaz ruchu... a potem sie okazuje ze wyjeżdżając z parkingu MUSISZ tamtędy pojechać.. Metro wysprejowane (rzym), autobusy wysprejowane, śmietników mało, w podziemiach metra syf, żebraków tyle co u nas....

Co do Szwabów. Każdemu się wszystko podoba... oprócz cen.... :rotfl: Chcielibyśmy mieć co dobre ale nie chcemy za to zapłacić. A Berlin to niby stolica tego światowego kraju, krainy miodem i mlekiem płynącej.... Szkoda że to miasto nienawiści do Turkówi Polaków... Miasto gdzie jest taka cywilizacja że niejeden niemiec się boi wjechać w dzielnicę Turecka...

Co do naszych urzędów - zawsze sprawy załatwiałem i załatwiam z uśmiechem i pozytywnie. Czy to budowa garażu, rejestrowanie aut, sprawy dzialalności gosp w skarbowym - bajka.

Był Mustang... czy będzie znowu? Kto wie... Ja, nie...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Wszystko poza Mustangiem”