Cieszę się, że zobaczyłem stanga na mieście, ale miejsce do parkowania deczko błędnie wybrane.

EDIT
Jak się okazało, ma tabliczkę "niepełnosprawny" wkładaną przy przedniej szybie.
Moderator: Hans

To pewnie ja, bo niedaleczko mam stajnię...bedzie ze 600-700mPawellos pisze:Niebieski GT w CH Targówek wczoraj koło 20...
Tam na wyjezdzie od centrum pojechałeś w prawo?pavlito pisze:To pewnie ja, bo niedaleczko mam stajnię...bedzie ze 600-700m :D Pod okolicznymi sklepami jestem co 2-3 dni. A jak znów spadnie śnieżek i zetnie mróz, to polecam duży parking pod nowym Leroy Merlin przy Domotece :D :DPawellos pisze:Niebieski GT w CH Targówek wczoraj koło 20...
Wczoraj na Koszykowej przy filtrach szare (vapor silver) V6 - ktoś z nas??
Ja wtedy jechałem Koszykową, ale mam silver satin, tyle że teraz przeważnie brudnypavlito pisze:To pewnie ja, bo niedaleczko mam stajnię...bedzie ze 600-700mPawellos pisze:Niebieski GT w CH Targówek wczoraj koło 20...Pod okolicznymi sklepami jestem co 2-3 dni. A jak znów spadnie śnieżek i zetnie mróz, to polecam duży parking pod nowym Leroy Merlin przy Domotece
![]()
![]()
Wczoraj na Koszykowej przy filtrach szare (vapor silver) V6 - ktoś z nas??
O, odezwij sie koniecznie jak będziesz tam jechał - obok mieszkam i po owym parkingu faktycznie fajnie się szalejepavlito pisze:To pewnie ja, bo niedaleczko mam stajnię...bedzie ze 600-700mPawellos pisze:Niebieski GT w CH Targówek wczoraj koło 20...Pod okolicznymi sklepami jestem co 2-3 dni. A jak znów spadnie śnieżek i zetnie mróz, to polecam duży parking pod nowym Leroy Merlin przy Domotece
![]()
![]()