mam nadzieję, że nie będziesz PMN miał nic przeciwko, że na tablicy Jamiroquai'a nawiązałem do Twojego Mustanga:) i przy okazji mam nadzieję, że dowie się o naszej imprezie;)
wejdźcie tam, odszukajcie mój wpis i polubcie go. Może coś odpowie:)
http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... 1&comments
dla mnie Twój samochód stał sie legendą:) Jamiroquai pasażerem Stiga....
Verva street racing
Re: Verva street racing
Moje jest zmodyfikowane juz moze za bardzo.
Jazda .
Bo wg mnie tak nagumowało tor ze naprawde dociążałem przod przy nawrocie - i gaz - i nie moglem obrocic auta.
A przod tak mocno trzymał ze balem sie o trwalosc tych drazkow .
jeszcze troche nauki przedemna .
Na odprawie nam mowili - zadnych baczków , zadnych niebezpiecznych zachowań.
A ganialiśmy we dwoch jak chcielismy i mielismy wg ustalen 1,5 okrazenia a wyszlo chyba z 10
Tęsknie troche za oponami troche bardziej cywilnymi na takich imprezach
Cieszy mnie ze STIG tak powiedzial - wrecz jestem dumny..
Great day @ Verva street race driving Shelby Mustang GT 500 - 750 bhp clawing up the manhole covers, love iiiit
http://twitter.com/#!/BenCollinsDrive" onclick="window.open(this.href);return false;

Jazda .
Bo wg mnie tak nagumowało tor ze naprawde dociążałem przod przy nawrocie - i gaz - i nie moglem obrocic auta.

A przod tak mocno trzymał ze balem sie o trwalosc tych drazkow .
jeszcze troche nauki przedemna .
Na odprawie nam mowili - zadnych baczków , zadnych niebezpiecznych zachowań.
A ganialiśmy we dwoch jak chcielismy i mielismy wg ustalen 1,5 okrazenia a wyszlo chyba z 10

Tęsknie troche za oponami troche bardziej cywilnymi na takich imprezach

Cieszy mnie ze STIG tak powiedzial - wrecz jestem dumny..
Great day @ Verva street race driving Shelby Mustang GT 500 - 750 bhp clawing up the manhole covers, love iiiit
http://twitter.com/#!/BenCollinsDrive" onclick="window.open(this.href);return false;

- PMN
- Młodszy Forumowicz
- Model: Shelby GT500
- Silnik: V8 5.4
- Kolor: performance white/blue
No fakt, że pomimo tego, że mieliśmy jechać za safety carem w równej odległości nagle porobiły się większe przestrzenie 
Teoretycznie nie można było się ślizgać, ale... było wilgotno, więc w razie czego wytłumaczenie dobre

Rafał z tego co widziałem szło Ci świetnie! I upieram się - najlepszy Muscle Car imprezy to Twoje Shelby
@Bielek - THX!

Teoretycznie nie można było się ślizgać, ale... było wilgotno, więc w razie czego wytłumaczenie dobre

Rafał z tego co widziałem szło Ci świetnie! I upieram się - najlepszy Muscle Car imprezy to Twoje Shelby

@Bielek - THX!

2009r Shelby GT500 - 12.1s
2010r M3 Turbo - 10.2s
2010r M3 Turbo - 10.2s
- Magic
- Forumowicz
- Model: RTR 2012
- Silnik: V6 3.7
- Kolor: BLACK
- Stajnia: Stajnia Dolny Śląsk
- Kontakt:
No już gościa uwielbiam w końcu pierwszy fachowiec a nie mięczaki w kosmolotach szczycących się jacy szybcy są...
Niestety nie wielu wie czym tak naprawdę jest mustang
Alu zamawiaj na przyszły rok sam tor kielce to cię wezmę w obroty bo jak będziesz się tak uszyć to nigdy się nie nauczysz choć nie wszyscy mają dar do ostrej jazdy.
Niestety nie wielu wie czym tak naprawdę jest mustang
Alu zamawiaj na przyszły rok sam tor kielce to cię wezmę w obroty bo jak będziesz się tak uszyć to nigdy się nie nauczysz choć nie wszyscy mają dar do ostrej jazdy.

-
- Młodszy Forumowicz
- Model: 07' Shelby
- Kolor: bialo-czarny
czyżby o tym była mowa?Deftronic pisze:Rafał, spośród wielu fajnych zdjęc Maćka-Haj$u, jedno moim zdaniem ma super klimat - to, na którym widać Twoje GT500 w trakcie zbliżenia podczas przejazdu na BIG SCREENIE. Super! Trochę jak w grze komputerowej.

http://www.youtube.com/watch?v=0cU0XJw-WNo
jak zwykle - oni nam po prostu zazdroszczO...
-
- Młodszy Forumowicz
- Model: 07' Shelby
- Kolor: bialo-czarny
wiem, ale w tej zajawce "prawie jak" Shelby PMN'a 

jak zwykle - oni nam po prostu zazdroszczO...