Odbieram prawo jazdy bo mi 3 miesiące temu za prędkość zabrali !!!! a nie, że tydzień temu zdawałemVolver pisze:Przepraszam....odbierasz prawo jazdy i siadasz za kierownicą Mustanga?..

Moderatorzy: Moderatorzy, Moderatorzy
Odbieram prawo jazdy bo mi 3 miesiące temu za prędkość zabrali !!!! a nie, że tydzień temu zdawałemVolver pisze:Przepraszam....odbierasz prawo jazdy i siadasz za kierownicą Mustanga?..
Chciałem zadać to samo pytanie ale wystarczyło zerknąć ile masz lat i prawdopodobieństwo spadłoXwili pisze:Odbieram prawo jazdy bo mi 3 miesiące temu za prędkość zabrali !!!! a nie, że tydzień temu zdawałemVolver pisze:Przepraszam....odbierasz prawo jazdy i siadasz za kierownicą Mustanga?..
Zaprosiłem go na forum, ale jak widać nie zagościł tu na długo, szkoda... Z tego, co wiem, to auto już w kraju, a nowy właściciel jeszcze żyjePrzemek pisze:Był tu jeden taki który mając 18 lat miał odebrać prawko i GT 500 to nie było zbyt mądre od tamtego momentu nie widziałem go na forum![]()
kto wie co dalej?
Ostrzegałem go ale z tego co widziałem bardzo pewny siebie to niestety zły prognostyk ale oby byłoWitek pisze:Zaprosiłem go na forum, ale jak widać nie zagościł tu na długo, szkoda... Z tego, co wiem, to auto już w kraju, a nowy właściciel jeszcze żyjePrzemek pisze:Był tu jeden taki który mając 18 lat miał odebrać prawko i GT 500 to nie było zbyt mądre od tamtego momentu nie widziałem go na forum![]()
kto wie co dalej?
Powiem tak:andi74 pisze:kto mi powie czy dostawaliscie jakies upusty przy placeniu gotowka za V8 ????
ile sa w stanie zejsc z ceny katalogowej ??
Chyba nie dostaniesz nicandi74 pisze:kto mi powie czy dostawaliscie jakies upusty przy placeniu gotowka za V8 ????
ile sa w stanie zejsc z ceny katalogowej ??
No wiem, odpisalem juz wczoraj.addrian pisze:Veefour napisałem Ci maila bo nie moge wyslac pw nie wiem dlaczego
Male mataczonkoPrzemek pisze:Można zrobić odwrotnie powiedzieć że chce się kredyt u dealera na prawie cały samochód (wtedy i dealer i sprzedawca wiedzą że zarobią)
dzięki czemu sprzedawca ma większe ciśnienie by było szybko a jak auto jest może się okazać że jednak mamy kasę lub wybieramy inny bank![]()
Piszę to jako wieloletni sprzedawca