bierz połowę albo zmień dileraPiotrek86skc pisze:Dodam, że raz mi się tak udało, ale kumpel który miał to nagrać nie wcisnął nagrywania w telefonie, więc nie mam jak tego udowodnić i pewnie nikt mi nie uwierzy:(

bierz połowę albo zmień dileraPiotrek86skc pisze:Dodam, że raz mi się tak udało, ale kumpel który miał to nagrać nie wcisnął nagrywania w telefonie, więc nie mam jak tego udowodnić i pewnie nikt mi nie uwierzy:(
Ten czarny Mustang to jakis paździoch, a poza tym te komentarze lektora niech sobie wsadzą w ... nie no rewelacja porównywać Porsche Boxtera do Mustanga z 1966 r, a ta laska to już całkowicie odjechała,.. Może w Musatngu z 1966 roku wymagać Euro 15 bagażnika do 1111 l i jeszcze żeby ten wlew nie przezkadzał, oj Kornacki i ekipa teraz to się zbłaźniłeś, a i bym zapomniał. ma palić 7,62 litra bo Pani musi się polansować, rozumiem gdyby porównywali ta z tamtej epoki, to niech Pan Kornacki pokaz co robiły auta VW i inne japońce z tamtego okresu. Myślę, że najbardziej moga ubolewać właściciele 05+ po ostatnim komentarzu lektora. Dla mnie palantBaron pisze:Zakup kontrolowany 14x12
Czarene cupe z 1965 za 55 000
No nie byłPiotrek86skc pisze:ale jednak za tą cenę to shelby chyba nie był. Zresztą brakowało mu kilku detali, które by o tym świadczyły. Facet po prostu przeczytał co było napisane na pokrywach zaworów;/
Może taki wydech... u Ciebie też słabo słychaćPiotrek86skc pisze: Zastanawiam się też jak to zrobili, że w ogóle nie słychać było pomruku silnika/wydechu. To największa strata.
Nie wiem, mój bez problemu pali na DPiotrek86skc pisze: Najlepsze było jak jej zgasł na biegu to żaden geniusz nawet nie wpadł , że trzeba wrzucić na P albo N, żeby zaczęło kręcić. Ona pewnie myślała, że wystarczy jak w nowych automatach wcisnąć hamulec.
Tak, szukali czegoś na pokaz do ostatniego odcinkaPiotrek86skc pisze: Myślę, że pokazali go bardziej jako ciekawostkę niż realną propozycję dla niej.
p.s. zna ktoś właściciela? Co to za rejestracja?