Kolejny koń w 3-citySajmon pisze:Witam Wszystkich!
przedstawiam się - Szymon - z Wawy / 3miasta.
Aktualnie poszukuję. Na spokojnie.
Ale jak coś - jakiś zwierzak 2005-10 4.6 niedługo powinien w garażu zagościć ;>
Pozdrawiam!
Jesteś tu nowy, przywitaj się!
Moderatorzy: mcgan, Pavulon_, Rezor, stang232, celibad, pluzz, mcgan, Pavulon_, Rezor, stang232, celibad, pluzz
- Dark Red
- Forumowicz
- Model: GT 2005
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: Dark Red
Re: Jesteś tu nowy, przywitaj się!
1968 Coupe 6-cyl. / 2005 V8: Boost Brothers LT, FRPP Hot Rod cams & Intake, GT500 TB, H&R stabilizers, J&M LCA, Metco UCA, Spohn panhard bar, UPR CAI, line lock, Brembo 14" brakes, Seibon carbon hood, 18" shelby rims, 4.10 gears
- Radziu
- Forumowicz
- Model: 2012 Premium Pony
- Silnik: V6 3.7
- Kolor: Czarny
- Stajnia: Stajnia Mazowiecka
witam wszystkich!
obecnie w poszukiwaniu swojego Mustanga - czas najwyższy na przesiadkę z mniejszego kota ze stajni Forda
Radek z Warszawy
obecnie w poszukiwaniu swojego Mustanga - czas najwyższy na przesiadkę z mniejszego kota ze stajni Forda
Radek z Warszawy
Ostatnio zmieniony 2012-04-13, 10:16 przez Radziu, łącznie zmieniany 1 raz.
- Marowar
- Młodszy Forumowicz
- Model: GT
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: Deep Forest Green
Czołem Radziu - również gmeram i szukam na "poważnie" od jakiegoś czasu - jak wyczaisz coś XIII-IX gen to wal jak w dym 
Mowa o III i IV tak? Jak narazie nie doczekaliśmy sie jeszcze IX generacji i nie dożyjemy chyba 
Połowy z was nie znam ani w połowie tak dobrze, jak chciałbym poznać, i mniej niż połowę z was lubię w połowie tak dobrze, jak na to zasługujecie.
Śmiech to zdrowie
witamy serdecznie.. i z uśmiechem 
Połowy z was nie znam ani w połowie tak dobrze, jak chciałbym poznać, i mniej niż połowę z was lubię w połowie tak dobrze, jak na to zasługujecie.
Witam wszystkich! Jestem z pod Poznania. Mam na imię Szymon, kocham Mustangi i stare amerykany
swojego jeszcze nie mam ale zamierzam mieć! będę miał na pewno! Teraz śmigam alfą 147
ze skromnym 1.6 120 km
ale kocham to autko i uwielbiam włoskie samochody... zresztą uwielbiam wszystkie

- Tom.Tom
- Forumowicz
- Model: X-CHARGED
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: bordo + czarny mat
- Stajnia: Stajnia Pomorze
@Dlc - wpadaj na MTP na nasze stoisko jak jeszcze nie byłeś! Hala 5.

:: PAN TOMASZ ZOSTAŁ BOHATEREM W SWOIM GARAŻU - SAM ZAMONTOWAŁ KOMPRESOR! :: viewtopic.php?f=13&t=5243&start=150#p137691
już byłem byłem
dziś też idę bo sobie nie daruje mieć tyle ślicznotek tak blisko i ich nie odwiedzić 
- Paulinka1507
Witam. Nazywam się Paulina.. Co prawda swojego Mustanga JESZCZE nie mam, ale na pewno kiedyś będzie.
Jak na razie pasjonuję się nim od 6 lat ;-) Wg mnie jest to niesamowity samochód, podziwiam codziennie jego piękno ;-)
Czasami się zastanawiam, czy to nie... obsesja?? ;-)
Jego zdjęcia, logo mam wszędzie, gdzie tylko mogę mieć i oczywiście czytam o nim baardzo dużo ;-)
Po tym weekendzie, moja miłość do Niego zwiększyła się dziesięciokrotnie! Ponieważ (myślę, że się domyślacie) byłam na Motor Show. ;-)
Jak na razie pasjonuję się nim od 6 lat ;-) Wg mnie jest to niesamowity samochód, podziwiam codziennie jego piękno ;-)
Czasami się zastanawiam, czy to nie... obsesja?? ;-)
Jego zdjęcia, logo mam wszędzie, gdzie tylko mogę mieć i oczywiście czytam o nim baardzo dużo ;-)
Po tym weekendzie, moja miłość do Niego zwiększyła się dziesięciokrotnie! Ponieważ (myślę, że się domyślacie) byłam na Motor Show. ;-)
- twardydzik
- Młodszy Forumowicz
- Model: Convertible 1964 1/2
- Silnik: inny V8
- Kolor: Guardsman Blue
Witam serdecznie wszystkich fanów Mustangów!
Witam serdecznie wszystkich fanów Mustangów!
Szwagier jest w posiadaniu Mustanga (ale z racji tego, że nie ma do tego zupełnie głowy tematem auta na chilę obecną zajmuje się ja, czyli moja skromna osoba Grzesiek - twardydzik, jeśli dobrze rozkodowaliśmy kod VIN; 5F08FXXXXXX to posiadamy wersję Convertible (to wiemy na pewno
że kabrio) z roku 1964 1/2 z silnikiem V8 260 CID 2V. Auto przyjechało o własnych siłach do Polski z Skandynawii. Aktualnie auto próbujemy reaktywować do życia po tym jak pewien nie udolny mechanik rozebrał auto, część części zostało rozkradzionych, nie udolnie go pomalował a po trzech lat oznajmił że nie jest w stanie go poskładać i oddał Szwagrowi samochód. W tym momencie auto jest u innego mechanika i próbujemy naprawić to co poprzedni „mechanik” popsuł i doprowadzić auto do stanu używalności (chciałbym bardzo powiedzieć do stanu świetlności, ale jesteśmy ograniczeni na tą chwilę finansowo). Przyznaję że jesteśmy laikami samochodowymi, nie mieliśmy nić wcześniej do czynienia z tak oldschool – owymi samochodami i wybaczcie nam jeśli czasem palniemy jakąś głupotę, ale zapewniam wszystkich że do sprawy podchodzimy bardzo poważnie. Zdjęcia postaram się umieścić w galerii jak tylko będę miał możliwość po długim weekendzie. A jeżeli ktoś miałby ochotę powiedzieć nam coś więcej o naszym modelu Mustanga po nr VIN cokolwiek (np. liczbę szt. tego modelu, jakąś historie…) byłbym bardzo wdzięczny cały czas się uczymy odkrywamy coś nowego.
Pozdrawiam całą Brać Mustangów!
Szwagier jest w posiadaniu Mustanga (ale z racji tego, że nie ma do tego zupełnie głowy tematem auta na chilę obecną zajmuje się ja, czyli moja skromna osoba Grzesiek - twardydzik, jeśli dobrze rozkodowaliśmy kod VIN; 5F08FXXXXXX to posiadamy wersję Convertible (to wiemy na pewno
Pozdrawiam całą Brać Mustangów!
Ostatnio zmieniony 2015-05-07, 11:50 przez twardydzik, łącznie zmieniany 2 razy.
- Bielek
- Forumowicz
- Model: Mustang 1965 conv
- Kolor: niebieski
- Kontakt:
Witaj twardy dziku. Najlepiej już teraz załóż watek w galerii, bo wtedy będziemy pomagać Tobie właśnie w tym wątku. Miałbyś najstarszego Mustanga na tym forum (jeśli się nie mylę). Bardzo chętnie pomożemy, doradzimy, podpowiemy. Witaj na forum:)
[url=http://myrencontres.com]rencontre agricole[/url]
- Tom.Tom
- Forumowicz
- Model: X-CHARGED
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: bordo + czarny mat
- Stajnia: Stajnia Pomorze
Paulinka - ja cię chyba widziałem jak tam się z Konikami obściskiwałaśPaulinka1507 pisze:Po tym weekendzie, moja miłość do Niego zwiększyła się dziesięciokrotnie! Ponieważ (myślę, że się domyślacie) byłam na Motor Show. ;-)
Witamy, witamy - powodzenia w realizacji marzeń!

:: PAN TOMASZ ZOSTAŁ BOHATEREM W SWOIM GARAŻU - SAM ZAMONTOWAŁ KOMPRESOR! :: viewtopic.php?f=13&t=5243&start=150#p137691