To japaytoplay pisze:wczoraj widzialem czarnego konia WA jak do IKEI w Jankach jechalem - prowadzila jakas Pani a obok siedzial jakis Pan - okazalo sie ze tez do ikei jechali i tak samo jak aj z ikei szybko wyjechali. Ja zerkałem na nich a oni na mnie ale jaks powaznie było
a dzis widzialem na Powiślu bezowego GT cabrio na blachach LC - ładny kolor
jesli to ktoś stąd to pozdrawiam
Tak to ja byłemLittle Pony pisze:To japaytoplay pisze:wczoraj widzialem czarnego konia WA jak do IKEI w Jankach jechalem - prowadzila jakas Pani a obok siedzial jakis Pan - okazalo sie ze tez do ikei jechali i tak samo jak aj z ikei szybko wyjechali. Ja zerkałem na nich a oni na mnie ale jaks powaznie było
a dzis widzialem na Powiślu bezowego GT cabrio na blachach LC - ładny kolor
jesli to ktoś stąd to pozdrawiamA to Ty tam stałeś na Kopernika i coś grzebałeś przy otwartych drzwiach?
)
Machnąłem awaryjnymi - ja toczyłem się na miejscu pasażera, ciężka poprzednia nocForest pisze:2x spotkałem dziś białe GT500 z niebieskimi pasami, z blondynką za kierownicą i na blachach SK... Na Wołoskiej i w Jerozolimskich.
Akurat musiałem toczyć sie prawym pasem na dojazdówce
Btw. kazałem (prosiłem w sumiePMN pisze:Machnąłem awaryjnymi - ja toczyłem się na miejscu pasażera, ciężka poprzednia nocForest pisze:2x spotkałem dziś białe GT500 z niebieskimi pasami, z blondynką za kierownicą i na blachach SK... Na Wołoskiej i w Jerozolimskich.
Akurat musiałem toczyć sie prawym pasem na dojazdówce
A blachy to TSK, tylko tak wygięte