Klubowa mapa
Moderatorzy: Moderatorzy, Moderatorzy
-
- Forumowicz
- Model: 2007
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: czarny, chwilowo bez pasów
- Kontakt:
ok zrobimy tak:
wrzucę dzisiaj wszystkich którzy mi przysłali dane, i wyślę im linka do mapy. Jestem więc pierwszą linią obrony przed przypadkowymi kontami gdyz będę to weryfikował, powiedzmy, że jakiś staż trzeba będzie mieć
Czyli - mapę z danymi które mi podsyłaliście podeślę indywidualnie każdemu od kogo dostałem jego dane. A mapę publiczną będzie można zrobić dodatkowo gdzie będzie tylko nick, miasto, i ew. numer telefonu czy coś.
Słać dane, dopiero mam ok 20 osób.
wrzucę dzisiaj wszystkich którzy mi przysłali dane, i wyślę im linka do mapy. Jestem więc pierwszą linią obrony przed przypadkowymi kontami gdyz będę to weryfikował, powiedzmy, że jakiś staż trzeba będzie mieć

Czyli - mapę z danymi które mi podsyłaliście podeślę indywidualnie każdemu od kogo dostałem jego dane. A mapę publiczną będzie można zrobić dodatkowo gdzie będzie tylko nick, miasto, i ew. numer telefonu czy coś.
Słać dane, dopiero mam ok 20 osób.
CS6 Progress bar
[||||||||||||||||||--------------------------------] 36%

-
- Forumowicz
- Model: 2007
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: czarny, chwilowo bez pasów
- Kontakt:
Do Klubowej mapy dodane zostały miejsca spotkań w Rzetni i w Skarżysku ostatnio. Zainteresowanych uzyskaniem dostępu do mapy zapraszam, wraz z podaniem swoich danych (nick, auto, ew. adres, telefon, gg)
Ostatnio zmieniony 2009-09-01, 14:56 przez kaes, łącznie zmieniany 1 raz.
CS6 Progress bar