Sorki, ale własnie przez takie podejście nie ma pucharu Muscle Cars w tym roku. Ogrom wysiłku i pracy ze strony Bartka nie da nic jeśli się w to nikt nie będzie włączał. Nie rozumiem podejścia aby zamiast jechać, przednie się bawić, sprawdzić swoje możliwości z innymi podobnymi zapaleńcami to lepiej marudzić i krytykować.Magic pisze:to dla mnie totalnie śmieszne bo przecież w sobotę są zawody WRC i tam powinny startować te wynalazki z open a nie tu się nam szwendają jak to ma tak wyglądać to sensu niema bo jak mam 500km zrobić dla trzech aut to...
Ja mogłem być tylko na jednej imprezie w zeszłym roku i tez dużo chłopakom nie pomogłem aby utrzymac puchar Muscle Cars ale na ten rok jestem bardzo zmotywowany aby być na wszystkich, które nas dotyczą... Choć od samego początku nachodzi mi wiele spraw na siebie, to i tak się zapisałem na Białą i mam tyle samo podjazdu co ty i nie płaczę...
A co do liczby samochodów Made in USA to jesli by się zapisało kilkanaście samochodów i taka frekwencja by się utrzymywała cały czas to jestem pewny, że przyszły rok by wróciła gruma Muscle a może i nawet wcześniej. No ale to trzeba działać i pokazac się na imprezie a nie narzekać ;P