Jesteś tu nowy, przywitaj się!
Moderatorzy: mcgan, Pavulon_, Rezor, stang232, celibad, pluzz, mcgan, Pavulon_, Rezor, stang232, celibad, pluzz
-
a_agnieszka
:)
Ja tylko jako forumowicz tymczasowy, ze względu na chęć zrobienia niespodzianki przyszłemu "małżonkowi", ale wypada się przywitać, więc...
WITAM!!!
Pozdrawiam,
Aga.
WITAM!!!
Pozdrawiam,
Aga.
Weselisko
Hej!
W tym roku w czerwcu wychodzę za mąż
a że mój przyszły mąż jest wniebowzięty właśnie MUSTANGIEM '66 w związku z tym mam pytanie czy jest ktoś tutaj kto jest z okolic Poznania i udostępnił (wynajął) swoje cudeńko w ten jeden najważniejszy dzień dla nas!
Będę wdzięczna za pomoc
Pozdrawiam
delfin129
W tym roku w czerwcu wychodzę za mąż
Będę wdzięczna za pomoc
Pozdrawiam
delfin129
Witam ;] delfin129, jako ogloszenie to smialo mozesz zalozyc oddzielny temat. Sporo juz tego typu ofert/prósb sie przewinelo. Fajnie ze dziewczyny na takie fajne pomysly wpadaja -.- Zazwyczaj to tylko one. Pozdro.
Ostatnio zmieniony 2011-01-25, 19:27 przez PaniC, łącznie zmieniany 2 razy.
Mariusz 

Nowi na forum
Witam, jestem nowym użytkownikiem na Tym chwalącym się forum, posiadam dużą widze na temat fordów mustangów nie zależnie od modelu oraz regeneracji, krótko mówiąc, jestem ogromnym fanem tych o to samochodów, nie ukrywam, że się w nich zakochałem, a z właszcza w pierwszej generacij z 67r. aż do 78r. Oraz nowszych modeli z np. 2007r. I Tu się pojawia mój ulubieniec Ford Mustang GT v8 z silnikiem 4.6, 303 KM o spalaniu standardowym z manualną skrzynią biegów - to dla mnie ważne, aczkolwiek automat też będzie dobry. No to może coś o mnie- Jestem osobą, która wielbi ten model i jest to jego priorytetem życiowym, aby posiąsć przynajmniej z 2 modele smochodów z tej marki. Chciałbym wszystkich użytkowników o raz fanów serdecznie przywitać i pozdrowić !

Oczywiście Mustang - 67r. - oraz model GT v8 z silnikiem 4.6 303 KM. <3
-
chrzanek77
- Model: mustang gt 2006
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: czerwony
witam wszystkich klubowiczow
witam!
wlasnie stalem sie posiadaczem mustanga z 1974r do renowacji
z gory dziekuje za wszelkie porady
pozdrawiam
jarek
pozdrawiam
jarek
Re: witam wszystkich klubowiczow
Witamy serdecznie! Mozna prosic o fotki aktualnego stanu auta a takze szkice, zdjecia koncowego efektu? Zapraszamy do działu Galeria.jaro205 pisze:witam!
pozdrawiam
jarek
Mariusz 

-
hubi
- Młodszy Forumowicz
- Model: 1966
- Silnik: inny V8
- Kolor: niebieski
Witam szanowne grono 
Pobieżnie przegladając forum zauważyłem, że część jest też na innych pokręconych forach
np. Bolek,
Jesienią skończyłem restaurować z zewnątrz mojego '66 i pobawiłem się trochę jeszcze zanim sezon się skończył i zabieram się teraz za silnik i napęd (wiem, że od tyłu się zabieram, ale plany są po to, żeby je zmieniać)
Pobieżnie przegladając forum zauważyłem, że część jest też na innych pokręconych forach
Jesienią skończyłem restaurować z zewnątrz mojego '66 i pobawiłem się trochę jeszcze zanim sezon się skończył i zabieram się teraz za silnik i napęd (wiem, że od tyłu się zabieram, ale plany są po to, żeby je zmieniać)