Mustang 2013 i miejsce na tylnej kanapie
-
- Młodszy Forumowicz
- Model: 2018 GT350
- Silnik: inny V8
- Kolor: Czarny
Mustang 2013 i miejsce na tylnej kanapie
Witam wszystkich serdecznie.
W najbliższym czasie przenoszę się za ocean na dluuuższy okres czasu i zastanawiam się nad kupnem nowego Mustanga.
Właściwie prawie wszelkie rozterki rozwiała oferta jaką otrzymałem na nowiuśką V6 Premium rocznik modelowy 2013 - za niecałe 24000 USD, ale jest jeszcze tylko jedno ale......
bedzie to moj jedyny samochód tam, i bede tam z rodzinką, 2 małolatów 2 i 5 latków, i w związku z tym mam pytanie do obecnych użytkowników, czy na tylnej kanapie jest wystarczająca ilość miejca do zainstalowania fotelików i przewożenia małolatów bez ukręcenia im głów bądź zmiażdżenia kolan?
A poza tym będę serdecznie wdzięczny za wszelkiego rodzaju pozytywne jak i negatywne uwagi odnośnie tego auta... Jakieś wyposażenie dodatkowe w które warto zainwestować...... etc.
Pozdrawiam
W najbliższym czasie przenoszę się za ocean na dluuuższy okres czasu i zastanawiam się nad kupnem nowego Mustanga.
Właściwie prawie wszelkie rozterki rozwiała oferta jaką otrzymałem na nowiuśką V6 Premium rocznik modelowy 2013 - za niecałe 24000 USD, ale jest jeszcze tylko jedno ale......
bedzie to moj jedyny samochód tam, i bede tam z rodzinką, 2 małolatów 2 i 5 latków, i w związku z tym mam pytanie do obecnych użytkowników, czy na tylnej kanapie jest wystarczająca ilość miejca do zainstalowania fotelików i przewożenia małolatów bez ukręcenia im głów bądź zmiażdżenia kolan?
A poza tym będę serdecznie wdzięczny za wszelkiego rodzaju pozytywne jak i negatywne uwagi odnośnie tego auta... Jakieś wyposażenie dodatkowe w które warto zainwestować...... etc.
Pozdrawiam
-
- Forumowicz
- Model: Pony
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: Tungsten Gray
Re: Mustang 2013 i miejsce na tylnej kanapie
chyba sie wiele nie rozni od wczesniejszej wersji wiec powiem ze zmialo foteliki czy dzieci sie mieszcza z tylu, dorosli zreszta tez byle nie jakies wielkoludy.
najlepiej to pojdz do salonu jak juz bedziesz w USA i sobie wszystko sprawdzisz
najlepiej to pojdz do salonu jak juz bedziesz w USA i sobie wszystko sprawdzisz

- lamina
- Stowarzyszenie MKP
- Model: GT390 1968
- Kolor: Highland Green
- Stajnia: Stajnia Mazowiecka
jak dadza Ci dobrą oferte to warto dołożyć pakiet Performance albo Pony.Kste pisze:Witam wszystkich serdecznie.
Pozdrawiam
z tyłu wygodnie 2 osoby do 170cm.
foteliki z dziećmi tak do 10-12 roku też wejdą i dzieciakom jest wygodnie.
-
- Forumowicz
- Model: Silver Bullet, 2006
- Kolor: silver
Brutalna prawda.Z dziećmi W mustangu z tyłu będziesz się męczył niemiłosiernie. Mówi ci to ojciec z doświadczeniem z dziećmi w takim wieku. Potrzeba dodatkowy samochód, a w stanach to jak żona bez auta będzie egzystować? Moim zdaniem się nie da chyba ze jest to centrum nyc
Silver Bullet Mods: 19" American Racing Chrome/Pirelli PZero, Front HID, Clear Signal Chrome/bicolor LEDs, Sequential Tail Lights, FR Front Grille Chromes, Ford Racing Brakes, Ford Racing X-pipe Dual exhaust, DiabloSport aggresive shift Pb98 custom tune
- Chefofrats
- Forumowicz
- Model: 2006 V6
- Kolor: Vista Blue Metallic
Dzieci nie mam ale z psem często jeżdżę i nawet jego ciągłe pakowanie na tylną kanapę to udręka. Pamiętaj też źe z tyłu są tylko te malutkie okienka, przez które świat słabo widać, a to pewnie sprawi, że tym szybciej dzieci się znudzą i będą dokazywały.
Co jeszcze... Na dłuższe podróże Mustang jest jak dla mnie kapinkę za głośny, co też raczej przemawia przeciwko niemu jako jedynemu samochodowi, zwłaszcza dla rodziny.
Co jeszcze... Na dłuższe podróże Mustang jest jak dla mnie kapinkę za głośny, co też raczej przemawia przeciwko niemu jako jedynemu samochodowi, zwłaszcza dla rodziny.
- lamina
- Stowarzyszenie MKP
- Model: GT390 1968
- Kolor: Highland Green
- Stajnia: Stajnia Mazowiecka
kolega pisal o 2013.... a to inne auto jesli chodzi o wygluszenieChefofrats pisze:Dzieci nie mam ale z psem często jeżdżę i nawet jego ciągłe pakowanie na tylną kanapę to udręka. Pamiętaj też źe z tyłu są tylko te malutkie okienka, przez które świat słabo widać, a to pewnie sprawi, że tym szybciej dzieci się znudzą i będą dokazywały.

- Chefofrats
- Forumowicz
A chyba że tak, tym nowym nie jechałem. Miło, że to poprawili. Ale rozmiar ten sam 

ja mam 183 wzrostu i zdarzyło się jechać z tyłu... nawet i 160km - da radę 
no chyba, że kierowca (ty) masz 190++ to już może być kicha dla pasażera z tyłu

no chyba, że kierowca (ty) masz 190++ to już może być kicha dla pasażera z tyłu

Pozdrawiam,
Adam

Adam

- Chefofrats
- Forumowicz
Ja mam 184 cm i z tyłu niespecjalnie mogę wytrzymać dłużej - albo muszę zadek nienaturalnie do przodu przesunąć, albo smyram głową o podsufitkę.
To ja wychylam glowe do tylu i mam ponoramiczny 

Pozdrawiam,
Adam

Adam

- Chefofrats
- Forumowicz
Hehe, to prawda, głowa się lepiej mieści gdy ją pod szybę wepchnąć, ale źe szyba twarda to czaszka bardziej na wertepach i dziurach boli 
Z czego niezbicie wynika, że miejsca dużo nie ma.

Z czego niezbicie wynika, że miejsca dużo nie ma.