Na lato i tak planuje zakupić 20stki ale nie wiem czy na 18nastkach jest sens jeździć w zimę i może lepiej je sprzedać?
 Na lato i tak planuje zakupić 20stki ale nie wiem czy na 18nastkach jest sens jeździć w zimę i może lepiej je sprzedać?  
Moderatorzy: stang232, SECHUBU, stang232, SECHUBU

..bedzie jak w cadillacu
..bedzie jak w cadillacu   
   comfortowo
 comfortowo
lukasz pisze:chodzi o konkretny przypadek
auto mustang ok 305hp
felgi 20x10 i 20x8,5
co na to wlozyc zeby ladnie wygladalo i bylo w miare komforotwo - PO ZADUPIACH ZAMIARU NIE MAM JEZDZIC
i w odniesieniu do tego przypadku co lepsze "wszedzie opony takie same" czy "tyly szersze"
hamulce nie sa stockowe

lukasz pisze:dzieki alu - o takim rozwiazaniu myslalem tylko adasko mnie zagial tym ze sobie chwala ludzie wszedzie ta sama szerokosc...
 a o komforcie to poczytaj wstecz to poznasz opinie
 a o komforcie to poczytaj wstecz to poznasz opinie 
 myślałem że masz takie same wszystkie 8,5 to żeś zaszalał,
  myślałem że masz takie same wszystkie 8,5 to żeś zaszalał,   temu pisałem żeby dobrać oponki do szerokości feli by rant na wieszaku nie był.
  temu pisałem żeby dobrać oponki do szerokości feli by rant na wieszaku nie był.