mapa do silnika
Moderatorzy: mcgan, Pavulon_, stang232, celibad, pluzz, mcgan, Pavulon_, stang232, celibad, pluzz
- adasko74
- Forumowicz
- Model: GT
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: sonic blue
Re: mapa do silnika
..sprecyzuj..
czy chodzi Tobie o ustawienia fabryczne..
jaka konkretnie mapa..i do czego ma sluzyc
czy chodzi Tobie o ustawienia fabryczne..
jaka konkretnie mapa..i do czego ma sluzyc

troche to pomieszane ale silnik od mustanga został zamontowany w rajdówce ale komputer bedzie fimy AEM i taki orginalny soft by sie przydał na wzór chyba ze ktos ma sofcik do aemu albo do immego kompa to jeszcze lepiej
mysle ze moze byc orginalna zgrana z kompa moze ktos wie czy jest gdzies w necie do zassania bo szukam od kilku dni i lipa
Musi sie zgadzac oznaczenie kompa ( kod , naklejka na kompie pod silnik ); choc w tym przypadku niemiem czy jest to wazne - Masters - powinien to ogarnac , ale raczej niema kompa do zassania pelnej wersji mapy z GT.. ( ale nie jestem pewien ). A moze by z SCT-ka przeslac taki soft..fryzo pisze:mysle ze moze byc orginalna zgrana z kompa moze ktos wie czy jest gdzies w necie do zassania bo szukam od kilku dni i lipa
Zadzwoń do Mastersa i pogadaj , on ma dostęp do oryginalnych softów , nie wiem czy akurat do GT .
Bull & quattro
MOZE KOMUS z forum przesylali program do GT przez e-mail to bys wykorzystał ..
- przy modyfikacji GT ..
- przy modyfikacji GT ..
- Koral
- Forumowicz
- Model: GT CS8 +500HP
- Kontakt:
- Koral
- Forumowicz
- Kontakt:
no ja dalem za niego 234$ (185+49) http://www.brenspeed.com/sctunea.html" onclick="window.open(this.href);return false; ,wiec fajnie byloby jakby mi sie drobna czesc z tego zwrocilafryzo pisze:a jakie były by szanse na taki plik ??

- Koral
- Forumowicz
- Kontakt:
superfryzo pisze:dzieki za checi sofcik zassany z sieci

GT500 Soft - mapa do silnika
Tak na przyszlosc jakby kiedys komus do GT500 byl potrzebny to mam chyba z 6 programow + PMN tez z 4 programy . ( w tym od J.Lunda )