Mustang z allegro/ebay

O mustangu i o nas

Moderatorzy: Hans, Hans

ODPOWIEDZ
speed0
Model: poszukiwania trwają

Re: Mustang z allegro/ebay

Post autor: speed0 » 2011-04-03, 21:37

Witam,

Mam na oku dwa koniki V8.
Każdy z nich trochę na innym końcu bieguna ale zarówno jeden jak i drugi spełnia moje wymagania (V8, od 96-04,...)

http://allegro.pl/show_item.php?item=1540285252" onclick="window.open(this.href);return false;

Z US do Anglii, z Anglii do Polski.
Ponoć był uderzony bok ale lekko (czekam na fotki od właściciela)
Jeden problem że straszenie daleko ode mnie :(

drugi

blisko mnie więc oglądałem.
Auto ponoć sprowadzone z US jako nowe. Jakieś drobne poprawki miał, ale ogólnie ok.
Nie pochyliłem się jeszcze nad jego mechaniką -ale może ktoś już to zrobił bo komis próbuje go długo sprzedać.

http://otomoto.pl/ford-mustang-C15503950.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Na plus tutaj to na pewno ręczna skrzynia i dla mnie cabrio :sunglass1:

Czy ktoś z Was może już któreś auto kiedyś oglądnął i coś może podpowiedzieć?

Dzięki wielkie

Awatar użytkownika
adasko74
Forumowicz
Model: GT
Silnik: V8 4.6
Kolor: sonic blue

Post autor: adasko74 » 2011-04-03, 21:50

poczytaj na forum..bylo o tych Konikach juz..przynajmniej o zoltku ;)
powodzonka

speed0

Re:

Post autor: speed0 » 2011-04-03, 23:08

Alexander25 pisze:
Dark Red pisze:Ja bym bral V8

2. http://otomoto.pl/ford-mustang-C15503950.html" onclick="window.open(this.href);return false;

klubowy kolega Michal@ ma takie V8 troche zmodyfikowany silnik i wykreca dobre czasy na 1/4 mili. Pogadaj z nim na PW. Auto ma bardzo maly przebieg, az podejrzanie maly, przy takim przebiego powinien miec zero wytarc w srodku, no i jest w manualu.
ta zolta kobyla juz byla na forum byla bo kasacji:/

To jest jedyne co udało mi się znaleźć o tym żółtku.
Na dodatek nie jestem pewien bo oczywiście stare linki "nie robią" :(
i też niewiele informacji.

Wie ktoś coś więcej ?
:padam:

Alexander25
Forumowicz
Model: 302HO 1994 rok
Silnik: V8 5.0
Kolor: sapphire blue
Kontakt:

Post autor: Alexander25 » 2011-04-04, 12:57

To jest tak z tym zoltkiem. Byl klepniety przynajmniej tak wyglada. Dlugo stoi i raczej to juz bardziej ruina:) cabrio ma mocniejsza plyte podlogowa wiec mozna go kupic i podreperowac ale wiecej niz 18tys to nie dawajciebo to rozboj:) ja zrobilem kawal drogi zeby go kupic i sie rozczarowalem no coz;/

302 HOooooo

speed0

Post autor: speed0 » 2011-04-04, 18:37

Alexander25 pisze:To jest tak z tym zoltkiem. Byl klepniety przynajmniej tak wyglada. Dlugo stoi i raczej to juz bardziej ruina:) cabrio ma mocniejsza plyte podlogowa wiec mozna go kupic i podreperowac ale wiecej niz 18tys to nie dawajciebo to rozboj:) ja zrobilem kawal drogi zeby go kupic i sie rozczarowalem no coz;/
Witaj, jeżeli można zapytać - co dokładnie Cię rozczarowalo w tym zoltku? Jeżeli chodzi o kasę, to nie wierze ze sprzedadzą go za 18 tys. Wiem za ile go kupili. Podejrzewam ze bedą prędzej skłonni potraktować go jako ozdobe niż sprzedać za 18tys . :|

Alexander25
Forumowicz
Kontakt:

Post autor: Alexander25 » 2011-04-05, 00:33

Takie auto nie moze stac szczegolnie cabrio a zime to juz ma jedna za soba jak nie dwie:) Gumy stabilizatora silnik skrzynia podloga tylne blotniki wszystko trzeba spradzic jak tyle stoi wozek. 27900 chyba teraz jest a jakis czas temu obnizyli chyba do 23 ciekawe czemu?:D
Nie pamietam juz o co chodzilo chyba mi sie cos niezgadzalo na spawach. Nic to chcesz kupic to kup ale w Czechach czy Niemczech kupisz spokjnie cos duzo lepszego.Ja ciagle sprawdzam allegro w poszukiwaniu stanga gt i ciagle sa te same. Zielone GT na tablicach z UK bylo w takiej aukcji tzn placisz i masz dostep mozesz licytowac.Gostek mi go juz chcial za 10k sprzedac:) drugi w automacie ten zielony na blachach z PL znajomy mam do niego gg go sprzedawal a chlopak chce wieciej kasy niz za niego dal a stan auta jest gorszy bo odzywa sie bardziej skrzynia ten zielony tez byl bity w drzwi. jednym nie przeszkadza ze woz byl bity a mnie tak bo widzialem ile na zachodzie kosztuja stluki a ile porzadne auta i cos z tym rynkiem mustangow w PL jest nie tak:)
jak mi swap e420 na saleena sie nie uda to jade do Niemiec po konia ceny normalne i wiekszy wybor no i naprawiane na oryginalnych czesciach a nie przez cwaniaczkow:)
Dam znac jakby co bo w Hamburgu stoja dwa stangi 4gen po lifcie GT manual i automat 4600Euro i 3900Euro i chce jednego przynajmniej zobaczyc:) Wole zaplacic panstwu danine niz zeby mi jakis handlarz wciskal auto po kasacji.

302 HOooooo

speed0

Post autor: speed0 » 2011-04-05, 07:22

Alexander25 pisze:Dam znac jakby co bo w Hamburgu stoja dwa stangi 4gen po lifcie GT manual i automat 4600Euro i 3900Euro i chce jednego przynajmniej zobaczyc:) .
A masz może jakieś linki do tych Hamburgowych ogłoszeń?

pete_mitchell
Młodszy Forumowicz
Model: GT 2007
Kolor: czarny

Post autor: pete_mitchell » 2011-04-05, 07:59

znam ten samochód http://otomoto.pl/ford-mustang-gt-v8-30 ... 71959.html" onclick="window.open(this.href);return false;

dachował :) mam zdjęcia po wypadku i carfax. Generalnie tragedii nie ma, trochę poobijany był.

macko
Młodszy Forumowicz

Post autor: macko » 2011-04-05, 18:15

Witajcie, tak jak pisałem ostatnio w innym temacie szukam po Polsce 4 generacji. Ogólnie to ciężko jak widzę znaleźć u nas taki samochód w rozsądnej cenie i dobrym stanie, tj. niebity i bez poważnych wad technicznych, jak ktoś napisał - dziwny u nas jest ten rynek mustangów.

Od jakiegoś czasu na otomoto stoi taki samochód: http://otomoto.pl/ford-mustang-C109848 ... rn false;
Ktoś coś o nim wie, ktoś oglądał? Prezentuje się całkiem ładnie na fotkach, nie licząc tego małego wgniecenia na lewym tylnym nadkolu. Patrząc na stan na fotkach to cena też niezbyt wygórowana.

Macie może jakieś namiary na strony typu otomoto, motoallegro, w Niemczech, Szwajcarii? Generalnie nie chce mi się sprowadzać samochodu zza granicy ale może warto...

Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
adasko74
Forumowicz
Model: GT
Kolor: sonic blue

Post autor: adasko74 » 2011-04-05, 20:36

macko pisze:Witajcie, tak jak pisałem ostatnio w innym temacie szukam po Polsce 4 generacji. Ogólnie to ciężko jak widzę znaleźć u nas taki samochód w rozsądnej cenie i dobrym stanie, tj. niebity i bez poważnych wad technicznych, jak ktoś napisał - dziwny u nas jest ten rynek mustangów.

Od jakiegoś czasu na otomoto stoi taki samochód: http://otomoto.pl/ford-mustang-C109848 ... rn false;
Ktoś coś o nim wie, ktoś oglądał? Prezentuje się całkiem ładnie na fotkach, nie licząc tego małego wgniecenia na lewym tylnym nadkolu. Patrząc na stan na fotkach to cena też niezbyt wygórowana.

Macie może jakieś namiary na strony typu otomoto, motoallegro, w Niemczech, Szwajcarii? Generalnie nie chce mi się sprowadzać samochodu zza granicy ale może warto...

Pozdrawiam.
jak masz mozliwosc sprowadzenia dla siebie Konika z za wielkiej wody to warto( ktos Tobie sprawdzi auto na miejscu )..robisz to dla siebie wiec pare dolcow wiecej nie powinno grac roli..
tak to loteria...ale zdarzaja sie cuda :P i moze trafisz w polsce

macko
Młodszy Forumowicz

Post autor: macko » 2011-04-05, 20:57

Cześć, generalnie nie mam takiej możliwości a nie zamierzam też dawać wiary ani pieniędzy firmom które by to dla mnie zrobiły, dlatego obecnie rozglądam się za czymś lokalnie. Tak jak już gdzieś tu napisałem, za 2 - 3 lata planuję wybrać się do USA i wtedy znajdę coś osobiście, ale to już coś takiego czego na Starym Kontynencie nie dostaniemy. Obecnie mam niestety większe wydatki i mało czasu dlatego też wolałbym coś z Polski, ewentualnie Niemcy, może Szwajcaria. Choć orientuje się też po polskich serwisach internetowych w stylu otomoto, ale tak jak napisałeś tutaj to jest totolotek. Pozdrawiam.

Alexander25
Forumowicz
Kontakt:

Post autor: Alexander25 » 2011-04-06, 14:56

Ludziska w hamburgu znalzlem fajne miesce maja amcary i mercedesy tylko tym handluja. Wystawiaja sie tylko na mobile.de Znajomy sciagnal od nich dwa mercedesy za 89k i 36k i jak narazie wszystko ok nie ma problemu. jak pisalem maja dwa stangi czekam na carfax:)

302 HOooooo

macko
Młodszy Forumowicz

Post autor: macko » 2011-04-06, 18:02

A ktoś z Was może dowiadywał się o tę Cobrę, co konkretnie jest z silnikiem?
http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/sho ... urn false;

Chociaż na tym zdjęciu z boku drzwi kierowcy wyglądają na "kolorowe", ale może tylko mi się zdaje. Poza tym wygląda niegłupio, szczególnie wnętrze, z wierzchu też tyle co na zdjęciach ale nie jest moim zdaniem źle. Manualna skrzynia. Choć z drugiej strony cena jakoś nisko stoi..... ciekawe co z tym silnikiem, napisze do nich maila zaraz. Pozdrawiam.

MONTWA
Forumowicz
Model: shelby GT 2008
Kolor: vista blue

Post autor: MONTWA » 2011-04-06, 18:12

...trochę za bardzo zaparowana- może gdzieś siedzi woda?
pozdr.

macko
Młodszy Forumowicz

Post autor: macko » 2011-04-06, 18:18

Rzeczywiście, wilgotno w środku, wysłałem im maila zobaczymy co napiszą. Jak w silnik będzie trzeba włożyć wartość samochodu to wiadomo... ale jak to jakaś drobna rzecz to może warto się nią zainteresować. Pozdrawiam.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Garaż”