Ustalenia dot. MustangRace 2011
- Dezo
- Forumowicz
- Model: BULLITT
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: HG
- Kontakt:
Re: Ustalenia dot. MustangRace 2011
Eeee, właściwie jeżeli chodzi o serwer to była propozycja żeby umieścić stronę na nim gratis, ale ja się nie znam na tym... Jak wiesz o co chodzi to skieruję Cię do odpowiedniej osoby i się dogadacie. To będzie dodatkowy plus.
Jak wiadomo, jako stowarzyszenie nie możemy prowadzić działalności gospodarczej, a wypodukowanie i sprzedaż gadżetów takową działalność by stanowiło. Możemy natomiast wyprodukować i rozdać gadżety, ale tym chyba nie jesteśmy zainteresowani....
Jeżeli chodzi o prowizję od sprzedaży to sprawa przedstawia się tak, że albo prowizja albo koszulki, kurtki, komputer jako nagroda, puchary i serwer... Wybór należy do nas, ale ja sie obawiam, że na prowizji możemy wyjść słabo. Proponuję na tym MR 2011 zostać przy zaproponowanym wariancie (i tak sądzę, że otrzymaliśmy dużo), a po analizie przebiegu MR 2011, w przyszłym roku ocenimy, co będzie korzystniejsze.
Dodam,że sponsor Policom podchodzi do tej imprezy pilotażowo i nie nastawia się na zysk z gadżetów, ale raczej na reklamę. Jak coś zostanie, to w przyszłym roku chciałby również się zaangażować.
Jak wiadomo, jako stowarzyszenie nie możemy prowadzić działalności gospodarczej, a wypodukowanie i sprzedaż gadżetów takową działalność by stanowiło. Możemy natomiast wyprodukować i rozdać gadżety, ale tym chyba nie jesteśmy zainteresowani....
Jeżeli chodzi o prowizję od sprzedaży to sprawa przedstawia się tak, że albo prowizja albo koszulki, kurtki, komputer jako nagroda, puchary i serwer... Wybór należy do nas, ale ja sie obawiam, że na prowizji możemy wyjść słabo. Proponuję na tym MR 2011 zostać przy zaproponowanym wariancie (i tak sądzę, że otrzymaliśmy dużo), a po analizie przebiegu MR 2011, w przyszłym roku ocenimy, co będzie korzystniejsze.
Dodam,że sponsor Policom podchodzi do tej imprezy pilotażowo i nie nastawia się na zysk z gadżetów, ale raczej na reklamę. Jak coś zostanie, to w przyszłym roku chciałby również się zaangażować.
Samotny Wilk
- stang232
- Forumowicz
- Model: stang'95
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: czarny
- Stajnia: Stajnia Łódzka
Dezo - ja też jestem za koszulkami by POLICOM
Przygotowałem wstępną wersję plakatu w photoshopie - format A2.
Tak to wygląda:

akurat dla bełchatowa, dla innych miast bełchatów będzie mały czarny, a miasto np. duże zielone.
Przygotowałem wstępną wersję plakatu w photoshopie - format A2.
Tak to wygląda:

akurat dla bełchatowa, dla innych miast bełchatów będzie mały czarny, a miasto np. duże zielone.

- Dezo
- Forumowicz
- Kontakt:
Świetny plakat! Mnie się podoba. Zostaw miejsce dla sponsorów. Skąd wytrzasnąłeś już logo Policom? Trzeba je jeszcze uzgodnić.
Moim zdaniem słoneczko BP z prawej możesz usunąć. Miejsce się przyda, a wielki baner BP w nagłówku z powodzeniem wystarczy. Jest widoczny i nie pozostawia złudzeń co do głównego sposnora..
Moim zdaniem słoneczko BP z prawej możesz usunąć. Miejsce się przyda, a wielki baner BP w nagłówku z powodzeniem wystarczy. Jest widoczny i nie pozostawia złudzeń co do głównego sposnora..
Samotny Wilk
- stang232
- Forumowicz
- Model: stang'95
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: czarny
- Stajnia: Stajnia Łódzka
To wersja alfa, do dopracowania.Dezo pisze:Świetny plakat! Mnie się podoba. Zostaw miejsce dla sponsorów. Skąd wytrzasnąłeś już logo Policom? Trzeba je jeszcze uzgodnić.
1. Logo mam z ich strony - tak na szybko wrzuciłem po twoim poście.
2. Słoneczko BP jest bo chciałem zaakcentować, że tam jest miejsce dla sponsorów. Jak będą inni to słoneczko bye, bye,
Czekam na sugestie

- pluzz
- Forumowicz
- Model: Coupe 289 V8
- Kolor: bialy
- Kontakt:
Słuchajcie ogranizatorzy, jest kwestia.
Nie wiem czy wszyscy zauważyli, ale w mojej koncpecji logo od początku w tle są plamy i smugi krwi. Dlaczego? Nie pytajcie mnie - może za dużo kryminałów oglądam
, nie wiem! Można by to sprzedać jako plamy oleju ze skrzyni biegów, ale ludzie głupi nie są i swoje wiedzą. Stąd pytanie: czy zmienić koncepcję logo i spróbować czegoś innego na tło, czy zostawiamy jak jest i np. zmieniamy kolor? Na czarnym tle nie rzuca to się w oczy ale już na tym popielatym bardzo. Jak mi w rozmowie napomknął Dezo - matki się mogą przestraszyć i dzieci po domach chować będą. Już nie będzie czarnej wołgi ale Mustang Race....
Nie wiem czy wszyscy zauważyli, ale w mojej koncpecji logo od początku w tle są plamy i smugi krwi. Dlaczego? Nie pytajcie mnie - może za dużo kryminałów oglądam

-
- Forumowicz
- Model: 2007
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: czarny, chwilowo bez pasów
- Kontakt:
Inna kwestia, że jak to logo będziemy potrzebować w wektorach to też się pojawia problem bo jest mocno skomplikowane i w druku mogą pojawić się problemy.
CS6 Progress bar
[||||||||||||||||||--------------------------------] 36%

[||||||||||||||||||--------------------------------] 36%

A moze by pokombinować z motywem z logo Forum ( niebieski i bialy mustang ) ??
- pluzz
- Forumowicz
- Kontakt:
Wlasnie rozpoczynam intensywny kurs Illustratora. Zobacze co sie da zrobic z obecnym logo, zeby bylo w krzywych. Najgorsze mam juz za soba bo auto przerobilem w krzywych, pozostaje reszta. Najwyzej cos bedzie inaczej, byle motyw przewodni zostal.
- Bielek
- Forumowicz
- Model: Mustang 1965 conv
- Kolor: niebieski
- Kontakt:
może źle robię... ale może będzie to jakiś konstruktywny akcent z mojej strony... mam nadzieję, że Pluzz nie weźmiesz tego do siebie;)
kiedys poprosiłem kumpla , który zajmuje się tworzeniem logotypów.
oczywiście bez tego konia ferrari;)

jakos nie chce sie pokazac ten obrazek,,, wiec
http://img43.imageshack.us/f/mustangracelogo.jpg/
kiedys poprosiłem kumpla , który zajmuje się tworzeniem logotypów.
oczywiście bez tego konia ferrari;)

jakos nie chce sie pokazac ten obrazek,,, wiec
http://img43.imageshack.us/f/mustangracelogo.jpg/
[url=http://myrencontres.com]rencontre agricole[/url]
- bedzin
- Forumowicz
- Model: Mustang GT 2000
- Kolor: srebrny
Dezo co do twojego pomyslu z policom jest za, stangu plakacik fajny
a no i kaes dzieki za info o Hubercie
czekam cierpliwie

- pluzz
- Forumowicz
- Kontakt:
Dogadałem się z Jarkiem, że ja też zaproponuję wersję plakatu i co dwie głowy to nie jedna. I chciałem to zrobić dzisiaj i jutro ale zdecydowałem, że priorytetem jest "skrzywienie" logo jak sugerował kaes. Rację ma Krzysiek, że to skomplikowane logo i ciężko byłoby odtworzyć je w Illustratorze, więc zacząłem tworzyć wersję podobną i tak się zagalopowałem, że wyszło coś nowego. Ale chyba idzie w dobrym kierunku. Od początku chciałem zrobić logo w takim "amerykańskim stylu" i chyba nie jest najgorzej, ale zaznaczam, że to wersja wczesno robocza.
I udało mi się pozbyć krwi
I udało mi się pozbyć krwi

- Dezo
- Forumowicz
- Kontakt:
Fajny projekt. Już nie taki krwawy. Cały czas brakuje mi mustanga na grillu...
Samotny Wilk
Moze i szczegol - ale jak by byly stalane nr na nasze auta - mysle ze fajny wzór i Trzcionka .

Ma ktos dojscei do :
RedBull lub Papsi Lub CocaCola ??

Ma ktos dojscei do :
RedBull lub Papsi Lub CocaCola ??
- pluzz
- Forumowicz
- Kontakt:
Słuchajcie, musze znać Waszą opinie o nowym logo. Czy zostawiamy, czy mam dalej kombinować. Chciałem przygotować plakat i projkety na koszulki ale brak logo w krzywych mnie powstrzymuje. Niech się każdy wypowie co myśli: czy się podoba, czy może być, czy jest beznadzieja i mam wrócić do deski kreślarskiej. Jak macie jakieś sugestie też dawajcie. Nie jesteśmy w przedszkolu i nikt się nie będzie obrażał.
- Dezo
- Forumowicz
- Kontakt:
Pluzz, jest w porządku, tylko mustanga wrzuć na grill i będzie gitara! Nieobecni nie mają racji.
Jak chleją w weekand to nie mają prawa wypowiedzi, hehe...
Jak chleją w weekand to nie mają prawa wypowiedzi, hehe...
Samotny Wilk