Oficjalna PREZENTACJA filmu Bielka na Mustang Race 2011 SPOT
Moderatorzy: celibad, Przemek64, horse, celibad, Przemek64, horse
- horse
- Forumowicz
- Model: Mustang Convertible
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: Torch Red
- Kontakt:
Oficjalna PREZENTACJA filmu Bielka na Mustang Race 2011 SPOT
Po rozmowie z Alustarem i Bielkiem dowiedziałem się, że film będzie gotowy na 29.01.2011 (rok wpisałem celowo). I chcę zorganizować oficjalną prezentację filmu tegoż dnia.
Proponuje po raz kolejny spotkać się np: na torze kartingowym Warszawa ul. Modularna 3A, trochę się pościgać na torze, po czym udać się do jakiejś restauracij gdzie będzie zamknięta i dostępna tylko dla nas i tam posiedzieć, pogadać, zjeść coś i zrobić oficjalną prezentację filmu MR 2011. Teraz potrzebuję tylko liczbę chętnych, żeby wybrać jakiś lokal odpowiedni do ilości osób. Postaram się również wynegocjować dobrą cenę na gokartach tym razem.
Godzina jest do ustalenia.
Lista chętnych:
1. Horse
Proponuje po raz kolejny spotkać się np: na torze kartingowym Warszawa ul. Modularna 3A, trochę się pościgać na torze, po czym udać się do jakiejś restauracij gdzie będzie zamknięta i dostępna tylko dla nas i tam posiedzieć, pogadać, zjeść coś i zrobić oficjalną prezentację filmu MR 2011. Teraz potrzebuję tylko liczbę chętnych, żeby wybrać jakiś lokal odpowiedni do ilości osób. Postaram się również wynegocjować dobrą cenę na gokartach tym razem.
Lista chętnych:
1. Horse
Jam jest Wujek Staszek Mistrz Ciętej Riposty!!! :D
horse, Pomysl Super- nawet nie musi byc zamknieta knajpa - wazne zeby byl:
- TV duzy lub projektor.
- klubowicze - najlepiej wa-wa w komplecie lub wiekszosci i nie tylko
- dobry humor i
Reszta sama sie rozkręci. jest okazja i to nie byle jaka aby sie spotkać. To nieto samo co obejrzeć na kompie i YT.
- TV duzy lub projektor.
- klubowicze - najlepiej wa-wa w komplecie lub wiekszosci i nie tylko
- dobry humor i

Reszta sama sie rozkręci. jest okazja i to nie byle jaka aby sie spotkać. To nieto samo co obejrzeć na kompie i YT.
- adasko74
- Forumowicz
- Model: GT
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: sonic blue
Re: Oficjalna PREZENTACJA filmu Bielka na Mustang Race 2011
1.Horsehorse pisze:Po rozmowie z Alustarem i Bielkiem dowiedziałem się, że film będzie gotowy na 29.01.2011 (rok wpisałem celowo). I chcę zorganizować oficjalną prezentację filmu tegoż dnia.
Lista chętnych:
1. Horse
2.adasko
horse, koledzy brata niedawno otworzyli: http://www.blastarena.pl/ jeszcze po gokartach będzie można się zabawić, na górze mają kawiarenkę, fajni ludzie, można się dogadać. Mój brat tam pracuje, także będzie mógł załatwić jakiś TV czy projektor i porządne nagłośnienie
Ja się niestety nie pojawię.... do końca miesiąca muszę zmienić stancję
Ja się niestety nie pojawię.... do końca miesiąca muszę zmienić stancję

Nic na siłę, wszystko młotkiem
i wyklepie się coś takiego:

- horse
- Forumowicz
- Kontakt:
Po rozmowie z Alustarem i Bielkiem dowiedziałem się, że film będzie gotowy na 29.01.2011 (rok wpisałem celowo). I chcę zorganizować oficjalną prezentację filmu tegoż dnia.
Lista chętnych:
1. Horse
2. Adaśko74
3. Adasław
Lista chętnych:
1. Horse
2. Adaśko74
3. Adasław
- horse
- Forumowicz
- Kontakt:
Lista chętnych:
1. Bielek
2. Horse
3. Adaśko74
4. Adasław
5. Herbu
Zapomniałem o Bielku

Kaś co do przejscia mysle ze by to bylo ok meijsce pod warunkiem ze bedziemy mieli odpowiednia liczbe chetnych i po drugie jesli oczywiscie beda w stanie zamknac dla nas lokal na 2 -3 h bo inaczej to nie wchodzi w grę gdyż tam jest strasznie głośno i nie można spokojnie porozmawiac
1. Bielek
2. Horse
3. Adaśko74
4. Adasław
5. Herbu
Zapomniałem o Bielku

Kaś co do przejscia mysle ze by to bylo ok meijsce pod warunkiem ze bedziemy mieli odpowiednia liczbe chetnych i po drugie jesli oczywiscie beda w stanie zamknac dla nas lokal na 2 -3 h bo inaczej to nie wchodzi w grę gdyż tam jest strasznie głośno i nie można spokojnie porozmawiac
Witam wszystkich!!
Jeśli chodzi o kawiarenkę w Blast Arenie, to jest tam duży telewizor(nie wiem jaka przekątna) i dobre nagłośnienie. Będzie też możliwość puszczenia filmu z DVD [ewentualnie można podłączyć komputer do telewizora]. Jeśli chodzi o termin 29.01.11r to imprezy zamknięte będą możliwe dopiero po 19, ponieważ wcześniej są targi na hali, i będzie dużo ludzi. Mamy bardzo dobre jedzenie (na chwilę obecną wiem o tartach i makaronach-mogę jutro się dopytać dokładnie o menu). Z alkoholem również nie będzie problemu, tylko trzeba będzie wcześniej napisać czym bylibyście zainteresowani.
Jeśli chodzi o kawiarenkę w Blast Arenie, to jest tam duży telewizor(nie wiem jaka przekątna) i dobre nagłośnienie. Będzie też możliwość puszczenia filmu z DVD [ewentualnie można podłączyć komputer do telewizora]. Jeśli chodzi o termin 29.01.11r to imprezy zamknięte będą możliwe dopiero po 19, ponieważ wcześniej są targi na hali, i będzie dużo ludzi. Mamy bardzo dobre jedzenie (na chwilę obecną wiem o tartach i makaronach-mogę jutro się dopytać dokładnie o menu). Z alkoholem również nie będzie problemu, tylko trzeba będzie wcześniej napisać czym bylibyście zainteresowani.