MUSTANG RACE 2011 - Pogaduchy
Moderatorzy: celibad, horse, celibad, horse
- RAFAŁ (GROSZEK)
- Stowarzyszenie MKP
- Model: był SN95 jest GT2011
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: SREBRNY
- horse
- Forumowicz
- Model: Mustang Convertible
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: Torch Red
- Kontakt:
Rafał ale to jest oczywiste jesli chcemy sponsorow to czy to naklejki czy jakies reklamy na magnes musza byc na samochodzie no chyba ze fsktycznie chcecie z wlasnej kieszeni wszystko finansowac, tylko wtedy pewnie czesc osob sie wyłamie z tej imprezy.
Jam jest Wujek Staszek Mistrz Ciętej Riposty!!! :D
takie magnetyczne reklamy na samochód to zaczynają się od 80 zł w górę za dwie [na jedną i drugą stronę auta] także spokojnie, trzeba poczekać czy znajdą się jacyś "sponsorzy" i będą mieli takie naklejki magnetyczne. Jeżeli tak to sprawa z głowy, jeżeli nie to coś dopiero będzie się kombinować...
Nic na siłę, wszystko młotkiem
i wyklepie się coś takiego:

- RAFAŁ (GROSZEK)
- Stowarzyszenie MKP
- Model: był SN95 jest GT2011
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: SREBRNY
Do klubu Mustanga mam słabość, bo sam chciałbym mieć kiedyś Mustanga...oby się kiedyś udałokaes pisze:Dzis dostałem info od Exotic Cars ze są zainteresowani patronatem i współpracą

Pozdrawiam
Tak mi wpadło do głowy:
Mamy znajomego w Darłowie, który niedawno wybudował domek [jakieś 5 lat temu
] i miał przyjmować gości [taki pensjonat planował otworzyć]
Jeżeli chcecie, mogę do niego zadzwonić i zapytać się czy chciałby nas ugościć na mecie. Nie wiem dokładnie jak tam u Niego jest, jak do nich jeździliśmy to oddawali nam kawalerkę, ale myślę, że jakby do niego zadzwonić i pogadać może coś by udostępnił
czekam na jakiś odzew z Waszej strony
Mamy znajomego w Darłowie, który niedawno wybudował domek [jakieś 5 lat temu

Jeżeli chcecie, mogę do niego zadzwonić i zapytać się czy chciałby nas ugościć na mecie. Nie wiem dokładnie jak tam u Niego jest, jak do nich jeździliśmy to oddawali nam kawalerkę, ale myślę, że jakby do niego zadzwonić i pogadać może coś by udostępnił

czekam na jakiś odzew z Waszej strony

Nic na siłę, wszystko młotkiem
i wyklepie się coś takiego:

- Hans
- Forumowicz
- Model: 500
- Kolor: Black
- Stajnia: Stajnia Mazowiecka
A teraz wiadro zimnej wody na głowy administratorów/twórców strony mustangrace.pl
Otóż fajne są teksty dotyczące uczestników, nie mniej dobrze byłoby wziąć pod uwagę to, że również sponsorzy będą tam zaglądać i nie wszystkim może się to spodobać. Z jednej strony fajnie, że jest taki dystans i niezła zbita, ale czy trochę to nie za luźno wyszło z biznesowego punktu widzenia?
Otóż fajne są teksty dotyczące uczestników, nie mniej dobrze byłoby wziąć pod uwagę to, że również sponsorzy będą tam zaglądać i nie wszystkim może się to spodobać. Z jednej strony fajnie, że jest taki dystans i niezła zbita, ale czy trochę to nie za luźno wyszło z biznesowego punktu widzenia?
.::
my other ride is your mom
::.

Trzeba nad tym Pomyslec !A teraz wiadro zimnej wody na głowy administratorów/twórców strony mustangrace.pl
- bedzin
- Forumowicz
- Model: Mustang GT 2000
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: srebrny
Hans, jedni moga byc z poczuciem humoru i im to sie spodoba a wejdzie jakis sztywniak na strone i powie ze to nie jest na poziomie... sa ludzie i ludziska. chyba ze zrobic wyjscie z sytuacji i dopisac na dole a teraz tak na powaznie: i napisac od jakiego czasu ma mustanga dlaczego akurat wybral taki samochod takei informacje normalne bo moim zdaniem te co teraz wstawiaja to sa fajne bo pokazuja uczestnikow innym okiem 

- Hans
- Forumowicz
- Model: 500
- Kolor: Black
- Stajnia: Stajnia Mazowiecka
bedzin, nie do końca masz rację. Szukamy sponsorów na coś, co ma być w pierwszej kolejności dla nas i dla klubu. Co za tym idzie, trzeba trochę głowę pochylić. I to nie są ludzie i ludziska, a skoro chcesz z takim podejściem szukać dofinansowania imprezy, to idź siedzieć pod kościołem z puszką i powtarzaj co chwila "Bóg zapłać".
Ale pomysł masz dobry i myślę, że do byłoby ewentualnie dobre wyjście, z tym tylko, że ja bym najpierw napisał "na poważnie", a później "na wesoło".
Ale pomysł masz dobry i myślę, że do byłoby ewentualnie dobre wyjście, z tym tylko, że ja bym najpierw napisał "na poważnie", a później "na wesoło".
Ostatnio zmieniony 2010-10-01, 20:28 przez Hans, łącznie zmieniany 1 raz.
.::
my other ride is your mom
::.