a jak namierzysz kolesia co to zrobił - weź go do poznania na zlot. też mu CH*J wydziergamy w kilku miejscach. Na spojlerze też.
Kradzieże i wandalizm
-
kaes
- Forumowicz
- Model: 2007
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: czarny, chwilowo bez pasów
- Kontakt:
o ja masakra
załatwiaj garaż, ja jestem właśnie podczas przeprowadzki z jednego garażu do drugiego, bo ten pierwszy jest trefny.
a jak namierzysz kolesia co to zrobił - weź go do poznania na zlot. też mu CH*J wydziergamy w kilku miejscach. Na spojlerze też.
CS6 Progress bar
[||||||||||||||||||--------------------------------] 36%

[||||||||||||||||||--------------------------------] 36%

-
paytoplay
- Forumowicz
- Silnik: V6 3.7
- Kolor: Sterling Grey
- Kontakt:
mam kilka knajp w bezpośrednim pobliżu i raczej obstawiałbym narąbanych dresików. Już kilka razy widziałem jak pijanym odwala i potem nie potrafią sobie ze sobą poradzic. Widziałem jak 4 gosci raz biło się z seicento - byli tak pijani, że udało im się tylko szybe wybic i lusterka połamac, wystraszyli się autoalarmu... - tacy odważni...andronik pisze:Ja myślę, że po prostu ktoś Cie ewidentnie nie lubi ... wspólczujepaytoplay pisze:ja mam ku*wa jakiegoś pecha, albo mieszkam w złym miejscu albo źle parkuje - ja już nie wiem.
Musze skołować garaż, bo jak go polakieruje i znowu ktoś mi coś takeigo odwali to będzie źle
kaes, jakbym namierzył tego łosia, to ja nawet nie wiem co bym zrobił
są też pozytywne strony - jak mi go polakierują to będę miał znowu na wiosnę samochód błyszczący
Bart
-
Alexander25
- Forumowicz
- Model: 302HO 1994 rok
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: sapphire blue
- Kontakt:
A wczoraj w pracy matol odsniezajacy parking zaatakowal mi auto lopata i zderza mam przerysowany:/ dobrze ze nie pekl.
Po zimie wiec mam do roboty blache(od soli) zderzak tylni(2 fordy sie nie wyrobily i w tyl przywalil) przedni zderzak (ciec z lopata) i drazki i koncowki drazkow od kolein no ja pie....le
Po zimie wiec mam do roboty blache(od soli) zderzak tylni(2 fordy sie nie wyrobily i w tyl przywalil) przedni zderzak (ciec z lopata) i drazki i koncowki drazkow od kolein no ja pie....le
-
Alexander25
- Forumowicz
- Model: 302HO 1994 rok
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: sapphire blue
- Kontakt:
-
paytoplay
- Forumowicz
- Kontakt:
dziś jakiś "kolekcjoner" zapożyczył sobie moje dekielki z felg - te felgi i tak najpiękniejsze nie są, ale teraz bez gwiazdek to już są w ogóle paskudne - ręce normalnie opadają... jakby ktoś widział albo miał dekielki na zbyciu to dajcie znać na PW - teraz to sobie przykleje na butapren chyba...
pozdr!
pozdr!
Bart
- pudel
- Forumowicz
- Model: 2002 V6,2007 V8
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: Szary metalik & Torch red
- Kontakt:
EWIDENTNIE KTOŚ CIĘ PRZEŚLADUJE PARKUJ W JAKIMŚ INNYM MIEJSCU!!!paytoplay pisze:no ja to mam jakiegoś wyjątkowego pecha, albo w okolicy mieszka faktycznie jakiś uląg który mnie prześladuje- normalnie chyba jakąś pułapkę zastawie na tych wandali, zaczaję się w krzakach i samemu wymierzę sprawiedliwość
![]()
konika to chyba samemu już odczepie bo czuje, że to tylko kwestia czasu
GDYBY BÓG POPIERAŁ PRZEDNI NAPĘD - CHODZILIBYŚMY NA RĘKACH.....
-
paytoplay
- Forumowicz
- Kontakt:
no ale ja za bardzo nie mam gdzie parkować :) - mieszkam akurat w takim miejscu, że jedynie mogę sobie wybrać stronę ulicy - tak to wszystkie podwórka albo pozamykane, albo zakazy parkowania... generalnie samo centrum, strefa parkowania itd... pytalem na dwóch parkingach w pobliżu to mają komplet, a garaży żadnych nie widzę do wynajęcia :/ - jak go polakieruje to sie zakręcę bo mi będzie szkoda drugi raz go "odmładzac" - no nic - na razie mam najbardziej zdewastowanego s197 w Polsce chyba :) - ale za to jedynego w swoim rodzaju - ze sprośnym tatuażem na zadzie :]
Bart