Kto kogo gdzie widział?
Dziś koło 19:30 na al. Jerozolimskich na wysokości dworca centralnego żółty Mustang 05> z czarnymi pasami - fajny 
Następnie też dziś, ~19:45 al. Niepodległości jechałem spory kawałek za białym Mustangiem Shelby z niebieskimi pasami, za kierownicą jakaś Pani
. Aż sobie szybki otworzyłem, żeby sobie posłuchać silnika - fajny bulgot
Heh, tylko z emigracji powróciłem do rodzinnego miasta i już od wyjścia z pociągu takie miłe widoki mnie spotykają

Następnie też dziś, ~19:45 al. Niepodległości jechałem spory kawałek za białym Mustangiem Shelby z niebieskimi pasami, za kierownicą jakaś Pani

Heh, tylko z emigracji powróciłem do rodzinnego miasta i już od wyjścia z pociągu takie miłe widoki mnie spotykają

-
- Forumowicz
- Model: 302HO 1994 rok
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: sapphire blue
- Kontakt:
Wczoraj jezdzilem sporo po Warszawie i tylko jednego czarnego mustanga na rej WI 2005r+ widzialem. Widzialem z 5-6 corvette tak rok 2007-2009 camaro 5gen i 3gen aston martina 2 porsche 911 (zrobili sobie chyba zlot na Ostrobramskiej ) Widzialem nowego taurusa i starego buick'a pod budynkiem polsatu stal sliwkowy charger a wieczorkiem jak jechalem mustangiem do Warszawy smignelo mi z przeciwka 1gen porsche 911 na zoltych blachach:)
To tyle jak na jeden dzien fajnych aut:) Ten nowy taurus prezentowals ie swietnie szkoda tylko ze chleja po miescie tyle co gt500(przynajmniej tyle chleje znajomym w NY:) )
To tyle jak na jeden dzien fajnych aut:) Ten nowy taurus prezentowals ie swietnie szkoda tylko ze chleja po miescie tyle co gt500(przynajmniej tyle chleje znajomym w NY:) )
-
- Forumowicz
- Model: Silver Bullet, 2006
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: silver
No to wiadomo ze to ja......painka pisze:Wczoraj o 18.15 na Orlenie w Piasecznie widziany srebrny mustang na piaseczyńskich tablicach.

Silver Bullet Mods: 19" American Racing Chrome/Pirelli PZero, Front HID, Clear Signal Chrome/bicolor LEDs, Sequential Tail Lights, FR Front Grille Chromes, Ford Racing Brakes, Ford Racing X-pipe Dual exhaust, DiabloSport aggresive shift Pb98 custom tune
- painka
- Młodszy Forumowicz
- Model: 2006
- Kolor: czarny
Tak, po przekątnej od makroPawellos pisze:Jeśli cabrio i po przekątnej od makro to pewnie japainka pisze:Prawie codziennie widuję bordowego mustanga GT zaparkowanego niedaleko makro (przy al.jerozolimskich), nie pamiętam dokładnie jaka firma ma siedzibę w budynku, w którym zapewne właściciel pracuje...
A firm, ma kilka tam siedzibę

Byłam akurat na myjni drugim autem i wstydziłam się podejsc, nie byłam pewna czy to ktoś z forumKonrado pisze:No to wiadomo ze to ja......painka pisze:Wczoraj o 18.15 na Orlenie w Piasecznie widziany srebrny mustang na piaseczyńskich tablicach.

-
- Forumowicz
- Model: Silver Bullet, 2006
- Kolor: silver
No to następnym razm wal do mnie. W P-nie ciągle się kręcę. A srebrny jest jeden.painka pisze:Byłam akurat na myjni drugim autem i wstydziłam się podejsc, nie byłam pewna czy to ktoś z forum

Ostatnio zmieniony 2009-12-03, 18:56 przez Konrado, łącznie zmieniany 1 raz.
Silver Bullet Mods: 19" American Racing Chrome/Pirelli PZero, Front HID, Clear Signal Chrome/bicolor LEDs, Sequential Tail Lights, FR Front Grille Chromes, Ford Racing Brakes, Ford Racing X-pipe Dual exhaust, DiabloSport aggresive shift Pb98 custom tune
- Pawellos
- Forumowicz
- Model: 2009 Mustang GT
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: Candy Apple Red
No, ja tam koło merca pomykam codziennie a czasem nawet 2 razy, jezdzę tamtendy żeby ominąć te nieszczęsne rondopainka pisze:Tak, po przekątnej od makro Wiem że kilka firm ma tam siedzibę dlatego ciężko było mi sprecyzowac To napewno Twój mustang - kojarzę ze zdjęcia w avatarze Ja pracuję w Mercedesie po drugiej stronie Alei, więc widuję Twój samochód dosc często