Lampy tylne Raxiom Wektor
Moderatorzy: mcgan, Pavulon_, stang232, celibad, pluzz, mcgan, Pavulon_, stang232, celibad, pluzz
-
- Młodszy Forumowicz
- Model: GT
Lampy tylne Raxiom Wektor
Część
Nie wiem czy w odpowiednim dziale, ale dla mnie to forum jest póki co mało czytelne. Jeżeli nie w tym miejscu zapytałem to sorry i proszę moda o przeniesienie tematu w odpowiednie miejsce.
Wracając do tematu, chciałbym nabyć do swojego konika nowe światła tylne firmy Raxiom, z tym że nigdzie nie mogę ich znaleźć. Widziałem je na żywo u jednego z uczestników ostatniego zlotu Mustanga w Bełchatowie i po tym co zobaczyłem chce je mieć jeszcze bardziej. Czy wiecie może gdzie można by takie lampy nabyć ? Mowa o czym takim
Nie wiem czy w odpowiednim dziale, ale dla mnie to forum jest póki co mało czytelne. Jeżeli nie w tym miejscu zapytałem to sorry i proszę moda o przeniesienie tematu w odpowiednie miejsce.
Wracając do tematu, chciałbym nabyć do swojego konika nowe światła tylne firmy Raxiom, z tym że nigdzie nie mogę ich znaleźć. Widziałem je na żywo u jednego z uczestników ostatniego zlotu Mustanga w Bełchatowie i po tym co zobaczyłem chce je mieć jeszcze bardziej. Czy wiecie może gdzie można by takie lampy nabyć ? Mowa o czym takim
-
- Młodszy Forumowicz
Re: Lampy tylne Raxiom Wektor
Czy w tym sklepie kupował ktoś cokolwiek ? Mają wysyłkę do Polski ? Kupiłbym kilka drobiazgów ale wydaje mi się że nie wysyłają.
- kaktus
- Forumowicz
- Model: GT/CS
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: Czarny/cabrio
Poczytaj trochę to forum to znajdziesz odpowiedzi.
W tej chwili mało kto kupuje indywidualnie ponieważ są duże problemy z kwestiami podatkowymi.
Tak samo sklepy nie bardzo chcą wysyłać do nas.
Wiele odpowiedzi znajdziesz na tym forum.
W tej chwili mało kto kupuje indywidualnie ponieważ są duże problemy z kwestiami podatkowymi.
Tak samo sklepy nie bardzo chcą wysyłać do nas.
Wiele odpowiedzi znajdziesz na tym forum.
-
- Młodszy Forumowicz
Człowieku odsyłasz mnie ogólnikowo do czegoś co ma kilkaset stron, bo ci się nie chce zwyczajnie odpowiedzieć na proste pytanie, dziękuję, ale raczej nie skorzystam. To jak szukanie igły w stogu siana. Dziękuję bardzo. I nie wysilaj się z tekstami , że każdy chce mieć podane na tacy. Forum jest po to żeby pytać a nie po to żeby je wertować całymi godzinami.
-
- Młodszy Forumowicz
Nie nie dziwi, na każdym forum podobnie traktuje się nowych.
Nie ma tematu.
Nie ma tematu.
-
- Młodszy Forumowicz
- Model: sprzedaję
- Silnik: V6 3.7
- Kolor: black
Nigdy nie miałem problemów z tym sklepem, niestety nie wszystkie rzeczy wysyłają do Polski.
-
- Młodszy Forumowicz
I to jest rzeczowa odpowiedz, dziękuję koledze bardzo. Spróbuję, może się uda.
- RAFAŁ (GROSZEK)
- Stowarzyszenie MKP
- Model: był SN95 jest GT2011
- Kolor: SREBRNY
można te lampy kupić na https://www.ebay.com/itm/MUSTANG-Raxiom ... SwyrlcuixU
z ebay jest wysyłka do polski
lub na https://www.americanmuscle.com/raxiom-v ... -1012.html
ale tu lepiej kupować przez jakiś adres pośredniczący w usa , bo sklep ten dużo liczy sobie za wysyłkę i cło
z ebay jest wysyłka do polski
lub na https://www.americanmuscle.com/raxiom-v ... -1012.html
ale tu lepiej kupować przez jakiś adres pośredniczący w usa , bo sklep ten dużo liczy sobie za wysyłkę i cło
- Michał P.
- Forumowicz
- Model: Mustang V GT/CS
- Kolor: Czerwony
- Stajnia: Stajnia Górny Śląsk
Myślę, że nikt nie odpisywał bo nikt nie znalazł. Sam szukałem dobre 20 min po różnych sklepach, niestety nie potrafiłem znaleźć takowych. Nie demonizowałbym od razu wszystkich i całego forum bo nikt nie chce odpowiedzieć na pytanie, tym bardziej, że jest to pytanie z cyklu "szukajka google" ,a niekoniecznie z wiedzy na temat Mustanga ale to jest moja opinia.
Mustang 3.7l - 2012 Black Beauty 2017 - 2021
Mustang 5.0 l - GT/VS 2012 2021 -
Mustang 5.0 l - GT/VS 2012 2021 -
- Janosik
- Stowarzyszenie MKP
- Model: Mustang V manual
- Silnik: V6 3.7
- Kolor: czarny diament
- Stajnia: Stajnia Świętokrzyska
Mnie się kiedyś obiło o uszy na tym forum że ktoś sprzedawał takie lampy do 2005-09 i pisał że to okazja bo one zostały już wycofane z oferty sklepu i nie można już nowych zakupić... wychodzi na to że chyba to prawda i trzeba polować na używane na Ebay pewnie najprędzej.
Czarny Diament V6 2012 manual http://forum.mustangklub.pl/forum/viewt ... 85&t=13404" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Młodszy Forumowicz
- Model: GT CS 2008
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: biały
- Stajnia: Stajnia Pomorze
- Kontakt:
jak widziałeś w Bełchatowie to pewnie u mnie na białym lub na bordowym u kolegi bigi 77 , swoje zakupiłem od kolegi z forum i z tego co mówił nie sa już do kupienia w usa