Poproszę o wyjaśnienie co to braven?hondawawa pisze:Pierwsze dwa już w braven więc zaraz będa u nas w salonie, myślę że na początku marca będzie można pomacać:):):)
Mustnag 2018 kiedy kupować jak kupować
Moderatorzy: Moderatorzy, Moderatorzy
Re: Mustnag 2018 kiedy kupować jak kupować
- robin
- Stowarzyszenie MKP
- Model: S550
- Silnik: V8 5.0
- Stajnia: Stajnia Bydgoszcz
port w Niemczech.. koniec drogi morskiej dla kontenera
Bremerhaven
Bremerhaven
w przyszłym tygodniu pierwsze mustangi w naszym salonie ul. Płowiecka 62 Warszawa
pozdro !
pozdro !
Wczoraj do FordStore Euro-Car przyjechał już nowy Mustang, co ciekawe w wersji Ecoboost. Po 2 godzinach klient go odebrał. ( m.trojmiasto.pl)
Faktycznie, pierwsza tura jest już w Polsce. Znalazłem zdjęcia na forum Car Spotting Polska.
Oto i one.
Najpierw ecoboost z Gdyni:

A tutaj zdjęcia, które według forum zrobiono w Warszawie. Przepiękne 5.0 w Orange Fury
Oba mistrzowskie.
Oto i one.
Najpierw ecoboost z Gdyni:

A tutaj zdjęcia, które według forum zrobiono w Warszawie. Przepiękne 5.0 w Orange Fury

Oba mistrzowskie.
Z tym odebraniem po dwóch godzinach to przegięcie...Nett68 pisze:Wczoraj do FordStore Euro-Car przyjechał już nowy Mustang, co ciekawe w wersji Ecoboost. Po 2 godzinach klient go odebrał. ( m.trojmiasto.pl)

-
- Forumowicz
- Model: GT Premium
- Kolor: Ruby Red
O ile jest zajebisty ten MY2018, to prawie codziennie w pracy jak na niego patrze to mam w głowie tylko jedno pytanie "po jakiego grzyba ford zrobił górny grill w połysku a dolny i chin spoiler w macie??"

Ktoś wie kiedy przypłynie kolejna dostawa mustanga?? Mój niby zjechał z produkcji 26.02.2018r i jestem ciekaw kiedy do mnie dotrze
- CichyGT
- Młodszy Forumowicz
- Model: GT 2018
- Kolor: Ruby Red
- Kontakt:
Youtube - Ford Polska -
https://www.youtube.com/playlist?list=P ... ugKoVrPiXR" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.youtube.com/playlist?list=P ... ugKoVrPiXR" onclick="window.open(this.href);return false;
Fuck Fuel Economy!
https://www.otomoto.pl/oferta/ford-must ... zhmt6.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Bullitt w Polsce
Bullitt w Polsce

-
- Młodszy Forumowicz
- Model: W planach
- Kolor: Burgund
I to są zdjęcia wizualizacji ;-) bo w opisie jest napisane że będzie to kolor Żółty :-D i w ten sposób to będzie unikat, Bullit w kolorze żółtym :-)
-
- Młodszy Forumowicz
- Model: 2018 GT
- Kolor: Racing Red
Smiena pisze:I to są zdjęcia wizualizacji ;-) bo w opisie jest napisane że będzie to kolor Żółty :-D i w ten sposób to będzie unikat, Bullit w kolorze żółtym :-)
bullitt w kolorze zoltym to jak nie Bullitt.
przy okazji ktos cos wie o kolejnych seriach produkcji? i kolejnych dostawach?
ktos czeka na odbior?