Mustang z allegro/ebay
Re: Mustang z allegro/ebay
Panowie chyba nie chodzi o spalanie różnica (1,5 -2 litry) ludzie wola kupic młodszy V6 niz starszy V8. Każdy wybiera to na co go stać osobiście uważam że 3,7 fajny silnik jak by miał 8 cylindrów dzwiek prawdziwego Mustanga i można by bylo nim jechac wiecej niż 180 nie obawiając sie że wał sie rozleci.
- veeefour
- Forumowicz
- Model: 2015 GT Fastback US
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: Race red AT
- Kontakt:
A tak powaznie wracajac do tego spalania i znow pisania nie na temat
Mnie to generalnie malo interesuje - chcac nie chcac kazdy widzi jakie ma i gdzies to w glowie zostaje.
S550 GT moze malo palic ale kto sie tym tak naprawde przejmuje - ja to podaje bardziej jako ciekawostke.
Nastepna sprawa to, ze znowu kolejna opcja jest w wersjach EU narzucona przez Forda - przelozenie 3.55 zarowno dla AT jak i dla manuala.
W stanach AT to standrd 3.15 a MT do 3.31 - dobrac mozna 3.55 dla AT i jeszcze 3.73 dla MT - w EU nie ma takije mozliwosci.
Tez wileu tutaj podnosi osiagi V6 zmieniajac przelozenie na jakies bardzo wysokie i potem V6 pali tyle co V8 - no wonder fellas
Swoja droga 3.55 w AT to straszna torpeda - mi na 3.15 udalo sie w seryjnych gumach, zawieszeniu i z seryjnym programem zejsc na 4.7s to setki
a kapcia tym zapalic to dala by rady i kazde emerytka. 6R80 ma strasznie dlugie biegi i 3.15 w AT to jak 3.55 w MT - kazdy juz sobie to wytlumacz po swojemu.
3.55 w AT to jak 4.1 w MT - przelozenia jak z Ursusa C360 - no ale na zmniejszona moc trzeba bylo cos poradzic, zeby Superby i Golfy tego nie objezdzaly.

Mnie to generalnie malo interesuje - chcac nie chcac kazdy widzi jakie ma i gdzies to w glowie zostaje.
S550 GT moze malo palic ale kto sie tym tak naprawde przejmuje - ja to podaje bardziej jako ciekawostke.
Nastepna sprawa to, ze znowu kolejna opcja jest w wersjach EU narzucona przez Forda - przelozenie 3.55 zarowno dla AT jak i dla manuala.
W stanach AT to standrd 3.15 a MT do 3.31 - dobrac mozna 3.55 dla AT i jeszcze 3.73 dla MT - w EU nie ma takije mozliwosci.
Tez wileu tutaj podnosi osiagi V6 zmieniajac przelozenie na jakies bardzo wysokie i potem V6 pali tyle co V8 - no wonder fellas

Swoja droga 3.55 w AT to straszna torpeda - mi na 3.15 udalo sie w seryjnych gumach, zawieszeniu i z seryjnym programem zejsc na 4.7s to setki
a kapcia tym zapalic to dala by rady i kazde emerytka. 6R80 ma strasznie dlugie biegi i 3.15 w AT to jak 3.55 w MT - kazdy juz sobie to wytlumacz po swojemu.
3.55 w AT to jak 4.1 w MT - przelozenia jak z Ursusa C360 - no ale na zmniejszona moc trzeba bylo cos poradzic, zeby Superby i Golfy tego nie objezdzaly.
Witajcie,
co powiecie na ten egzemplarz;
https://www.otomoto.pl/oferta/ford-must ... yHu83.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Nie jestem pewien, ale chyba pojawił się on już kiedyś na forum.
Mam VIN, z carfaxu nic nie wynika oprócz tego że auto w USA było 1 rok (w 2006 opuściło stany).
Będę wdzięczny za ew. informacje i pomoc.
Dziękuję.
co powiecie na ten egzemplarz;
https://www.otomoto.pl/oferta/ford-must ... yHu83.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Nie jestem pewien, ale chyba pojawił się on już kiedyś na forum.
Mam VIN, z carfaxu nic nie wynika oprócz tego że auto w USA było 1 rok (w 2006 opuściło stany).
Będę wdzięczny za ew. informacje i pomoc.
Dziękuję.
-
- Młodszy Forumowicz
- Silnik: V6 3.7
- Kolor: Red Lava
Witam, post z tym autkiem już kilka stron temu się pojawił, ale nikt się nie wypowiedział, może mądrzejsi ode mnie(to prawie wszyscy bo ja świeżak jeśli chodzi o koniki) się wypowie na temat tego samochodu? Mam kawałek drogi, żeby tam jechać, a może ktoś już to widział, bądź ze zdjęć coś wywnioskuje.
https://www.otomoto.pl/oferta/ford-must ... f91d0fb968" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.otomoto.pl/oferta/ford-must ... f91d0fb968" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Forumowicz
- Model: 2007 Shelby GT
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: Biały
MUSISZ ZOBACZYĆ NA ZYWO!!!!
felgi mocno zdymane - ale to do zrobienia tak samo jak i lakier - w środku chyba plak eksplodował - koniecznie obejrzeć na żywo!!
felgi mocno zdymane - ale to do zrobienia tak samo jak i lakier - w środku chyba plak eksplodował - koniecznie obejrzeć na żywo!!
Wykupiłem sprawdzenie w autotesto - raport Standard. Dam znać jak dostane info.
-
- Młodszy Forumowicz
Rafik77 pisze:MUSISZ ZOBACZYĆ NA ZYWO!!!!
mam to odebrać jako sakrazm, co by uciekać z daleka czy jak?
-
- Forumowicz
- Model: 2007 Shelby GT
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: Biały
masz to odebrać jako że zdjęcie przekłamują - szczególnie takie nie pokazujące szczegółów
-
- Młodszy Forumowicz
to tyle ze trzeba to na żywo zobaczyć to oczywiste, pytałem bardziej czy ktoś już byl może tego konika oglądać, trudno żebym komuś na słowo przelał z góry przeszło 60k PLN
piotrex89 sprawdzałeś go po Vin-ie? wydaje mi sie że swiatla przednie to jakies zamienniki ale niech mnie poprawia bardziej rozeznani.
Ten mustang przyjechał do Europy jako bezwypadkowy. Był użytkowany w Niemczech po czym po wypadku został sprowadzony do Polszy
czyli carfax bedzie mial czysty i zdjec tez nie bedzie jakiego dzwona mial?