MUSTANG MY2017 zmiany
Moderatorzy: Moderatorzy, Moderatorzy
- STOREOPOLE
- Młodszy Forumowicz
- Model: S550
- Kolor: wszyskie
MUSTANG MY2017 zmiany
Witam serdecznie wszystkich Forumowiczów
Dawno się nie odzywałem bo nie był nic ciekawego do napisania.
Zanim o zmianach na rok modelowy 2017 ( od 02.06.2016) , słowa podziękowania dla tych wszystkich Forumowiczów - Klientów który na Forum wyrazili pochlebna opinię o mojej osobie i firmie którą reprezentuję . Forum ma olbrzymią poczytność i wasze uznanie bardzo przekłada się na duży komfort pracy z kolejnymi potencjalnymi Klientami - jeszcze raz BARDZO Wam DZIĘKUJE
Ale do meritum:
1. Wycofane zostają z oferty lakiery:
Competition Orange
Deep Impact Blue
Guard Grey
2. Wprowadzone zostają do oferty lakiery:
Grabber Blue – zwykły, bez dopłaty
Lightning Blue – metalizowany,
White Platinum – specjalny metalizowany
Wprowadzony zostaje do oferty pakiet Premium 2
skóra perforowana Lux Red z przeszyciami Black/Red Line (C3L) lub skóra perforowana Lux Ebony z przeszyciami Black/Yellow Jacket (C3K) lub fotele Recaro ze skórą perforowaną Salerno Ebony z przeszyciami Grey (C3E) lub fotele Recaro ze skórą perforowaną Salerno Ebony z przeszyciami Red Line (C3H) lub fotele Recaro ze skórą perforowaną Salerno Ebony z przeszyciami Yellow Jacket (C3G)
system nawigacji satelitarnej CD/SD z DAB+ i Ford SYNC 3 (kolorowy wyświetlacz dotykowy 8", TMC, zestaw głośnomówiący z Bluetooth® i rozbudowaną funkcją sterowania głosem w języku polskim oraz funkcją wzywania pomocy, system nagłośnienia 'Shaker TM Pro' (12 głośników wysokiej jakości, w tym subwoofer; wzmacniacz 390W), gniazda: 2xUSB, zdalne sterowanie na kierownicy, mapy Europy z widokiem 3D, menu tekstowe i komunikaty głosowe nawigacji w języku polskim (HKCAB))
przednie fotele podgrzewane i wentylowane (niedostępne z fotelami Recaro)
POZDRAWIAM
Dawno się nie odzywałem bo nie był nic ciekawego do napisania.
Zanim o zmianach na rok modelowy 2017 ( od 02.06.2016) , słowa podziękowania dla tych wszystkich Forumowiczów - Klientów który na Forum wyrazili pochlebna opinię o mojej osobie i firmie którą reprezentuję . Forum ma olbrzymią poczytność i wasze uznanie bardzo przekłada się na duży komfort pracy z kolejnymi potencjalnymi Klientami - jeszcze raz BARDZO Wam DZIĘKUJE
Ale do meritum:
1. Wycofane zostają z oferty lakiery:
Competition Orange
Deep Impact Blue
Guard Grey
2. Wprowadzone zostają do oferty lakiery:
Grabber Blue – zwykły, bez dopłaty
Lightning Blue – metalizowany,
White Platinum – specjalny metalizowany
Wprowadzony zostaje do oferty pakiet Premium 2
skóra perforowana Lux Red z przeszyciami Black/Red Line (C3L) lub skóra perforowana Lux Ebony z przeszyciami Black/Yellow Jacket (C3K) lub fotele Recaro ze skórą perforowaną Salerno Ebony z przeszyciami Grey (C3E) lub fotele Recaro ze skórą perforowaną Salerno Ebony z przeszyciami Red Line (C3H) lub fotele Recaro ze skórą perforowaną Salerno Ebony z przeszyciami Yellow Jacket (C3G)
system nawigacji satelitarnej CD/SD z DAB+ i Ford SYNC 3 (kolorowy wyświetlacz dotykowy 8", TMC, zestaw głośnomówiący z Bluetooth® i rozbudowaną funkcją sterowania głosem w języku polskim oraz funkcją wzywania pomocy, system nagłośnienia 'Shaker TM Pro' (12 głośników wysokiej jakości, w tym subwoofer; wzmacniacz 390W), gniazda: 2xUSB, zdalne sterowanie na kierownicy, mapy Europy z widokiem 3D, menu tekstowe i komunikaty głosowe nawigacji w języku polskim (HKCAB))
przednie fotele podgrzewane i wentylowane (niedostępne z fotelami Recaro)
POZDRAWIAM
- B0kiem
- Forumowicz
- Model: S550 GT
- Silnik: V8 5.0
- Kontakt:
Re: MUSTANG MY2017 zmiany
mój ulubiony kolor, nie mogli tak od razu?!STOREOPOLE pisze: Grabber Blue – zwykły, bez dopłaty

a gt350 jest / będzie do zamówienia w ford storach?
-
- Młodszy Forumowicz
- Model: GT 2017
- Kolor: Lightning Blue
A kiedy będzie można zamawiać MY2017?
Zamówiony: 29.04.2016
Wyprodukowany: 08.08.2016
Bremerhaven: 19.09.2016
Odbiór: 15.10.2016
Wyprodukowany: 08.08.2016
Bremerhaven: 19.09.2016
Odbiór: 15.10.2016
- STOREOPOLE
- Młodszy Forumowicz
Zamówienia przyjmowane są od dobrych kilku tygodni. Wiem że niektóre Store że już nie przyjmują zamówień .Teyeru pisze:A kiedy będzie można zamawiać MY2017?
My mamy jeszcze kilka miejsc , ale sądzę że maj będzie ostatnim miesiącem na zamówienie Mustanga w tym roku.
Alokacja czerwcowo-lipcowa jest ostatnią alokacja produkcyjna dla naszego rynku w tym roku.
- STOREOPOLE
- Młodszy Forumowicz
a gt350 jest / będzie do zamówienia w ford storach?[/quote]
W zeszłym roku producent pytał dilerów o potencjalne zapotrzebowanie na taka wersją,
więc plany chyba były ale od tamtego czasu nic konkretnego się nie pojawiło
W zeszłym roku producent pytał dilerów o potencjalne zapotrzebowanie na taka wersją,
więc plany chyba były ale od tamtego czasu nic konkretnego się nie pojawiło
- STOREOPOLE
- Młodszy Forumowicz
ile sprzedała sieć dotychczas to trudne pytanie , ale w tym roku kluczyki do Mustangów odbierze znacznie powyżej 300 Klientów
Miłe zmiany..., a co ze światłami, dalej to żółte dziadostwo jako drl i brak tri-bar... ? 

- Pyra
- Młodszy Forumowicz
- Model: zamówiony
- Kolor: Ruby Red
Przepraszam za może głupie pytanie ale czy pakiet Premium 2 zastępuje wcześniejszy pakiet Premium?
- lukas220
- Forumowicz
- Model: GT
- Kolor: magnetic gray
Witam serdecznie! Nie chcę robić jakiegoś OT, ale chciałbym Wam polecić kolegę STOREOPOLE-Pana Krzysztofa S.
Świetny kontakt, wyczerpujące odpowiedzi na moje liczne pytania, a nawet poświęcony czas poza godzinami pracy salonu-fakty mówią same za siebie
Mój będzie jeszcze MY2016, ale odbiór zaplanowano na VII.16
-czyli do 3 miesięcy od zamówienia.

GT magnetic -> odebrany 23.08 Ford Store Opole
- STOREOPOLE
- Młodszy Forumowicz
Auto uzyskuje tylko raz dopuszczenie do ruchu więc tu nie ma szans żeby coś zadziałało wstecz.VinyL pisze:Miłe zmiany..., a co ze światłami, dalej to żółte dziadostwo jako drl i brak tri-bar... ?
Widziałem robotę Canigi - naprawdę mistrz , także temat jest do uratowania - najlepiej oczywiście po gwarancji
"Przepraszam za może głupie pytanie ale czy pakiet Premium 2 zastępuje wcześniejszy pakiet Premium"
Pytanie jest dobre - PREMIUM 2 wchodzi jako osobny pak.
Lucas220 coż mogę powiedzieć THX - dżentelmen w każdym calu
-
- Stowarzyszenie MKP
- Model: GT MY2017
- Kolor: Magnetic Grey
Witam.STOREOPOLE pisze:Zamówienia przyjmowane są od dobrych kilku tygodni. Wiem że niektóre Store że już nie przyjmują zamówień .Teyeru pisze:A kiedy będzie można zamawiać MY2017?
My mamy jeszcze kilka miejsc , ale sądzę że maj będzie ostatnim miesiącem na zamówienie Mustanga w tym roku.
Alokacja czerwcowo-lipcowa jest ostatnią alokacja produkcyjna dla naszego rynku w tym roku.
Kiedy muszę zamówić Mustanga MY2017 żeby odebrać wiosną 2017?
Czy to będzie już produkcja z początku 2017 czy jednak jeszcze 2016?
Dealer z którym się umówiłem jeszcze mnie nie zawiadamia o takiej konieczności.
Tak prognostycznie:
Co z MY2018, czy możliwa będzie do odebrania w 2017 czy dopiero 2018?
Może to głupie pytania ale "kto pyta nie błądzi".
Pozdrawiam i dziękuję.
- Pyra
- Młodszy Forumowicz
Tak przy okazji to z tego co wyszpiegowałem po "internetach" to MY2018 podobno będzie mieć inne skrzynie i lekki lifting. Nie wiem jak Ciebie ale mnie interesuje automat i trochę mnie przeraża ta ewentualna 10-stopniowa skrzynia.
- veeefour
- Forumowicz
- Model: 2015 GT Fastback US
- Kolor: Race red AT
- Kontakt:
Ta skrzynia jest juz zapowiedziana do F150 - nie ma czym sie rozpalac - te skrzynie sie tylko maja jedna przekladnie planetarna
wiecej - to nie to samo co polautomatyczne skrzynie sekwrncyjne lub dwusprzeglowe...
Wg mnie wiecej do popsucia i moze 0,1s do setki lepiej...
Jak ktos dobrze zna ang. i lubie techno belkot to ten profesor bardzo dobrze to przedstawia. Dobrze opisane roznice np. miedzy 6 a 8 biegiem:
https://www.youtube.com/user/WeberAuto/ ... 50&sort=dd" onclick="window.open(this.href);return false;
wiecej - to nie to samo co polautomatyczne skrzynie sekwrncyjne lub dwusprzeglowe...
Wg mnie wiecej do popsucia i moze 0,1s do setki lepiej...
Jak ktos dobrze zna ang. i lubie techno belkot to ten profesor bardzo dobrze to przedstawia. Dobrze opisane roznice np. miedzy 6 a 8 biegiem:
https://www.youtube.com/user/WeberAuto/ ... 50&sort=dd" onclick="window.open(this.href);return false;
- Pyra
- Młodszy Forumowicz
Jak już czekać to chyba w 2018 ma wyjść w ogóle nowa wersja. Ale tak myśląc to nigdy nic się nie kupi
.