Wkrótce dorzucę pewnie jakieś kolejne fotki z mojej "mustangowej" sesji, a że jestem fotografem, to pewnie będzie ich sporo

Pozdro i do zobaczenia na drodze!!!
Moderatorzy: Pavulon_, Hans, Pavulon_, Hans

Tak swoją drogą: GT de LUX??
 Tak swoją drogą: GT de LUX??cheetq pisze:Wincyj poliftówek, wincyj!

. Tomek doprowadził je do porządku. Ładny egzemplarz z ciekawą historią. Fajnie, że trafił w dobre ręce.
. Tomek doprowadził je do porządku. Ładny egzemplarz z ciekawą historią. Fajnie, że trafił w dobre ręce.też mi się właśnie wydał znajomy ten GTek, fajny egzemplarz byłDezo pisze:Hej, o ile mnie oczy nie mylą to auto od Tomka z Rawicza. Osobiście asystowałem przy jego kupnie i odszczurzaniu. Tomek doprowadził je do porządku. Ładny egzemplarz z ciekawą historią. Fajnie, że trafił w dobre ręce.
Widzę, że zmieniłeś felgi z oryginałów na jakieś inne i wkleiłeś folię w boczne szybki.
Jakbyś chciał, to mam kilka zdjęć tego auta sprzed kilku lat. Podeślij email na PW to Ci wyślę.
Pozdrawiam

cheetq pisze:Wincyj poliftówek, wincyj!
 [/quote]
[/quote]
Rezor pisze:Pasy robią robotęTak swoją drogą: GT de LUX??
cheetq pisze:Wincyj poliftówek, wincyj!
 a tak serio tak mam w dowodzie
 a tak serio tak mam w dowodzie  

stang232 - założyłem do niego oponki 235/40/18 - na tym zdjęciu nie ma jeszcze dystansów, dlatego tak wygląda. W sumie i "dziewiętnastki" na luzaku by mi weszły, ale to też i kaska większa...stang232 pisze:też mi się właśnie wydał znajomy ten GTek, fajny egzemplarz byłDezo pisze:Hej, o ile mnie oczy nie mylą to auto od Tomka z Rawicza. Osobiście asystowałem przy jego kupnie i odszczurzaniu. Tomek doprowadził je do porządku. Ładny egzemplarz z ciekawą historią. Fajnie, że trafił w dobre ręce.
Widzę, że zmieniłeś felgi z oryginałów na jakieś inne i wkleiłeś folię w boczne szybki.
Jakbyś chciał, to mam kilka zdjęć tego auta sprzed kilku lat. Podeślij email na PW to Ci wyślę.
Pozdrawiam
Masz za niski profil na tych oponach, czy tylko krzywo stał że wychodzi,że ma dziurę 10cm między nadkolem a oponom?