Mustang 2015 cena w Polsce
Moderatorzy: Moderatorzy, Moderatorzy
-
- Stowarzyszenie MKP
- Model: GT 2016
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: black
- Stajnia: Stajnia Dolny Śląsk
Re: Mustang 2015 cena w Polsce
Nie wiecie przypadkiem czy te z terminem odbioru kwiecień to już płyną ? 

Ciekawe, że u nas nie ma takich tematów. Czyżby kompleksy?TPS pisze:Czytam teraz forum Challengera, wątek o wyższości Challengera nad Stangiem 5.0

- TPS
- Forumowicz
- Model: 2008 GT
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: Taki jak u Zygzaka McQueena
- Kontakt:
O wyższości Mustanga nad Challengerem? Z polskiego punktu widzenia są oczywiste ;-).3lite pisze:Ciekawe, że u nas nie ma takich tematów. Czyżby kompleksy?TPS pisze:Czytam teraz forum Challengera, wątek o wyższości Challengera nad Stangiem 5.0
"Nigdy nie jest zbyt późno na szczęśliwe dzieciństwo"
- MaciekW
- Stowarzyszenie MKP
- Model: MY 2014 GT
- Kolor: black
- Stajnia: Stajnia Dolny Śląsk
[/quote]
Na krętych drogach Mazda MX 5 przerobi każdego z nas. A na autostradzie?[/quote]
Oj, prawda... Wczoraj odebraliśmy nową MX-5 i muszę przyznać, że jeszcze nie jeździłem tak trzymającym się drogi wozem.
Miałem poważny problem, by jadąc z Zielonej Góry do Kędzierzyna nadążyć za Iwoną, mimo że miałem ponad 400 KM pod butem, a ona 160. Dopiero na autostradzie było normalniej - ale i tak to maleństwo bez najmniejszych kompleksów zasuwało ponad 210 km/h...
Cóż, Mustang GT ma w sobie mniej więcej tyle subtelności, co cios w szczękę - ale za to go kocham.
A w kwestii Camaro, czy Callengera, to nie tylko kompleks lokalny - polecam stronkę Mustang Humor na FB
- sporo tam o tym.
Na krętych drogach Mazda MX 5 przerobi każdego z nas. A na autostradzie?[/quote]
Oj, prawda... Wczoraj odebraliśmy nową MX-5 i muszę przyznać, że jeszcze nie jeździłem tak trzymającym się drogi wozem.
Miałem poważny problem, by jadąc z Zielonej Góry do Kędzierzyna nadążyć za Iwoną, mimo że miałem ponad 400 KM pod butem, a ona 160. Dopiero na autostradzie było normalniej - ale i tak to maleństwo bez najmniejszych kompleksów zasuwało ponad 210 km/h...
Cóż, Mustang GT ma w sobie mniej więcej tyle subtelności, co cios w szczękę - ale za to go kocham.
A w kwestii Camaro, czy Callengera, to nie tylko kompleks lokalny - polecam stronkę Mustang Humor na FB

- TPS
- Forumowicz
- Kontakt:
Nowy MX miażdży przyczepnością. To, jak to auto łatwo się prowadzi, jak łatwo kontroluje i jak łatwo kładzie w zakręty to nieprawdopodobne. Mustangi to inna filozofia prowadzenia. J jednak wybieram Mustanga na drogi, a MX na torMaciekW pisze:
A w kwestii Camaro, czy Callengera, to nie tylko kompleks lokalny - polecam stronkę Mustang Humor na FB- sporo tam o tym.
- siara
- Stowarzyszenie MKP
- Model: 2015 GT
- Kolor: Black
Pytanie do wszystkich posiadaczy nowego modelu.
Czy wam paruja lampy przednie?
Czy pada deszcz, czy wyjade z myjni czy jest zmiana szybka temperatury zawsze widze przednie lampy od dolu do praktycznie polowy zaparowane.
Pytanie czy taki jest efekt jak slabo zmontowali je gdy wyjmowali LEDy czy jeszcze cos innego.
W starym po ostrej myjni mi parowaly ale tak normalnie nie.
Czy pada deszcz, czy wyjade z myjni czy jest zmiana szybka temperatury zawsze widze przednie lampy od dolu do praktycznie polowy zaparowane.
Pytanie czy taki jest efekt jak slabo zmontowali je gdy wyjmowali LEDy czy jeszcze cos innego.
- sad
- Forumowicz
- Model: 2011 Shelby Conv
- Silnik: V8 5.4
- Kolor: kona blue metallic
- Stajnia: Stajnia Mazowiecka
Ktoś już tu pisal, że zgłaszał do dilera i ten odpowiedział, że to normalne i minie...
- siara
- Stowarzyszenie MKP
- Model: 2015 GT
- Kolor: Black
sad pisze:Ktoś już tu pisal, że zgłaszał do dilera i ten odpowiedział, że to normalne i minie...
Jak minie? a co po kilku miesiacach uzytkowania zrobi sie szczelne? czy co innego
- B0kiem
- Forumowicz
- Model: S550 GT
- Kontakt:
w książce o tym jest
nie mam przy sobie to nie powiem na której stronie

- veeefour
- Forumowicz
- Model: 2015 GT Fastback US
- Kolor: Race red AT
- Kontakt:
Raz mi delikutasnie zaparowaly zaraz po myciu ale doslownie odrobinke i na chwile - nie ma takiej wymowki, ze ten typ tak ma.Jezeli paruja namietnie i czesto
to gdzies nie sa do konca szczelne.
to gdzies nie sa do konca szczelne.
- TPS
- Forumowicz
- Kontakt:
http://www.challengertalk.com/forums/f5 ... ad-472890/B0kiem pisze:nie moja bajka ale sąsiad miał poprzednią, wcale tak daleko nie odbiegała na prostej czy zakrętach do mojego miejskiego gokarta scirocco 160kmśmiałam się z niego, że jeździ damskim autem ale trochę szkoda, że ją sprzedał zanim pojawił się u mnie w drugim garażu mustang
@TPS podrzuć linka do tego forum, te opinie to chyba nie na mopar, tam to raczej wiatr hula
Here you are :-)
- MAX
- Stowarzyszenie MKP
- Model: Fastback GT V8 68
- Kolor: Blue & Black
- Stajnia: Stajnia Małopolska
- Kontakt:
Mogę potwierdzić ten fakt parują nawet te z rynku USA . I nie jest to spowodowane demontażem led ów .siara pisze:Pytanie do wszystkich posiadaczy nowego modelu.
viewtopic.php?f=182&t=9862" onclick="window.open(this.href);return false;
tel 504 266 504
As-PROFI
IMPORTUJEMY MARZENIA
Zrealizowane marzenia: IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIII IIII
www.asprofi.pl
https://www.facebook.com/import.usa.max
As-PROFI
IMPORTUJEMY MARZENIA
Zrealizowane marzenia: IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIII IIII
www.asprofi.pl
https://www.facebook.com/import.usa.max
-
- Stowarzyszenie MKP
- Model: Mustang GT 4.6 Turbo
- Kolor: satin silver
Nie wyjmowali ledów, bo tam ich nigdy nie było.
To normalne. Aby się tego pozbyć, w suchą pogodę otwórz tylny dekiel lampy aby wilgotne powietrze odparowało że środka i problem zniknie. Taka sytuacja jest, gdy lampy były składane gdy była duża wilgotność powietrza.
To normalne. Aby się tego pozbyć, w suchą pogodę otwórz tylny dekiel lampy aby wilgotne powietrze odparowało że środka i problem zniknie. Taka sytuacja jest, gdy lampy były składane gdy była duża wilgotność powietrza.
- TPS
- Forumowicz
- Kontakt:
Mam pytanie - co w środku nowego s550 jest wzięte z FOCUSa? Manetki kierunków, wycieraczki i włącznik świateł?