Czy ten model standardowo posiada taki stabilizator a jesli nie to gdzie ewentualnie takowego szukać .Biorąc pod uwagę że tuleje w wahaczach są też wyjechane prosiłbym o ewentualną pomoc w odnalezieniu części .
Z góry dziękuję i czekam na odzew

Moderatorzy: mcgan, Pavulon_, Rezor, stang232, celibad, pluzz, Przemek64, mcgan, Pavulon_, Rezor, stang232, celibad, pluzz, Przemek64
fabrycznie szypery niema pod warunkiem że nikt jej nie włożył, a najszybszym sposobem na sprawdzenie tego to podnieść tył auta tak by oba tylne koła były w powietrzu, kręcisz jednym kołem jak drugie się kręci w tym samym kierunku masz szperę jak kreci się w przeciwnym kierunku to zwykły dyfer.stang232 pisze:w 3.8 nie ma szpery i nie siejcie zamętu.
Monroe będą Ok, najlepiej wymień też przód bo też pewnie wyjechany.
Bewcia pisze:Super dzieki wielkie, szpery to ja raczej nie mam ale podjadę i pokręce tymi kołami dla pewności . Jeśli chodzi o te amory to może ktos podesle link lub namiary na zakup .Co do wymiany przodu to na razie się wstrzymam >Chetnie bym sprawdził niewyważenie wału napędowego może i tu coś podpowiecie