Ktoś od nas?
JAACA pisze:
image hosting 10mb limit
Mały spocik na spontanie w drodze do domu po ciężkim tygodniu pracy oraz jakże miła pogawędka z forumowiczem Camel - super początek weekendu
Jest wiecej chętnych - np buba:) Zatem mozna cos ogarnacTjay pisze:To kiedy jakiś spocik w 3...?
JAACA pisze:
image hosting 10mb limit
Mały spocik na spontanie w drodze do domu po ciężkim tygodniu pracy oraz jakże miła pogawędka z forumowiczem Camel - super początek weekendu
Bardzo wstępnie wspominałem z kolegą Camelem i w wymianie smsowej z bubą o przyszłym weekendzie - miejcie koledzy to na uwadzeDezo pisze:I Dezo na przykład. Myślę, że np. Topacz mógłby pełnić rolę stałego punktu spotkań.
. Tylko hasło kiedy i jedziemy na kawkę.
Pozdrawiam
Było zajeżdżać do nasmarcinp pisze:Jak chcecie mieć klasyka na spocie to ja też sie piszę na spotkanie.
Widziałem Was wczoraj na tym parkingu przy torze wyścigów konnych. Wracałem akurat z pracy i zastanawiałem się, kto to. Teraz juz wiem;)
A ja Cię dziś chyba widziałem jak szedłem na solny - pewnie wracałeś z wystawy:) Ładnie mruczy:)marcinp pisze:Byłem cywilnym autem i juz spóźniony. Inaczej bym sie zatrzymał.